Kør imod en verdensmester - nyt fedt løb
Foto: Thomas Nyhus / Rawshooter
02.10.2015 @ 15:44

Der bliver fart over feltet, når den tredobbelte verdensmester i MTB for juniorer Simon Andreassen og danske MTB’ere slippes løs til Red Bull Rævejagt lørdag den 24. oktober, som for første gang nogensinde afholdes på dansk jord. Tilmeldingen til løbet er åben nu.

De fleste kender den klassiske Hubertusjagt, hvor jagthornet blæser og et virvar af røde jakker suser afsted. Red Bull Rævejagt følger traditionens spor, men vender alligevel konceptet på hovedet. Udover at hesten er skiftet ud med en af ”jern”, er jagten nemlig ikke helt traditionel: Det er nemlig jægerne, som bliver jagtet af ræven, som er MTB-verdensmesteren Simon Andreassen.


Alle deltagere bliver sendt afsted i en massestart, hvor Simon Andreassen kort tid efter begynder at jagte feltet og forsøger, at indhente og passere så mange ryttere som muligt på den ca. 10 km udfordrende rute i området rundt omkring Rebild Bakker i Rold Skov. Vinderne er de ryttere, som krydser målstregen uden at være blevet indhentet af Simon Andreassen.


Red Bull Rævejagt afholdes lørdag den 24. oktober i Rebild Bakker og tilmeldingen løber indtil den 17. oktober, såfremt der ikke er udsolgt inden.

Man skal være fyldt 16 år på løbsdagen, for at kunne deltage. Som tilmeldt får alle MTB’ere lov til at prøvekøre ruten fredag den 23. oktober, hvor der både vil være gennemkørsel med ruteplanlæggerne samt en tidskørsel.


Læs mere om Red Bull Rævejagt og tilmeld dig løbet her.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x