12.04.2017 @ 14:14

Den sidste lørdag i april arrangeres der for 17. gang forårsløbet Rundt i Trehøje i Nordvestjylland med start og mål i Vildbjerg. Løbet henvender sig til alle lige fra topmotionisten og til den mindste i familien.

Motionsløbet Rundt i Trehøje i Nordvestjylland har faste traditioner: God service, stor sikkerhed og lige noget for alle jyder - små deltagerpriser. Cirka 500 deltagere kører på de fire distancer: 100, 65, 25 og 11 kilometer.
 

De to længste ruter er primært for de øvede motionister. Der er adskillige temposkift og små korte stigninger, hvor Trehøje efter cirka 30 km byder på flere udbrud. Sammen med vestenvinden og de 410-680 højdemeter skal dagsformen selvfølgeligt være støvet noget af her først på sæsonen.

For at skabe større sikkerhed for deltagerne og den øvrige trafik, er der MC-er foran de største felter. Ligeledes er der trafikofficials ved passage af større trafikale overgange og flagposter til at vise vej ved andre mindre kryds.

​Også for de sociale!

De to korte ruter henvender sig primært til de yngste og dermed også til hele familien. 11 km ruten kører højre om hele vejen. Hele løbet afvikles udelukkende efter færdselslovens regler og er helt på eget ansvar. Som sikkerhed er hjelm påbudt og tristyr forbudt på alle ruter.
 

Arrangementet har også fokus på social samvær både før og efter løbet. Der er rundstykker og kaffe på kanden før start og efter målstregen passeres, serveres der røde pølser med brød sammen med øl/vand. Der er opstillet et telt og en hoppepude til de mindste, så ventetiden ikke føles for lang indtil alle er i mål.
 

Løbets hjemmeside, www.rundtitrehoje.dk, formidler oplysningerne, forhåndstilmeldingen og resultaterne er online ved passage af målstregen.

HVIS DU ER PREMIUM MEDLEM AF TEAM MOTIONSFELTET.DK, SÅ KAN DU DELTAGE I LØBET GRATIS!

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x