14.04.2017 @ 13:44

Drømmer du også om at få lov at køre cykelløb som de professionelle? Altså på lukket rute, hvor du ikke skal bekymre dig om trafik, men blot om dine konkurrenter og dit eget tråd. Dette kan lade sig gøre den 20. maj. 

Der er godt nyt, hvis du gerne vil køre på en lukket rute, hvor du kan give den fuld gas. Sandstød Cycling lancerer nemlig cykelløb på SjællandsRingen tæt ved Roskilde. Her kan du blandt andet deltage i et 100 kilometer VOLVO Race, hvor deltagerprisen blot er 150 kroner. Der er start klokken 10:00, og så er det bare fuld skrue over de 100 kilometer.
 

“Det kan ikke undgå at blive super fedt for deltagerne. Rytterne skal ikke tænke på trafik, men bare køre race under fede forhold”, forklarer Michael Sandstød, der er arrangør.
 

Det er første gang i en lang årrække, at der skal køres cykelløb på SjællandsRingen. Udover 100 kilometer VOLVO Race afvikles der på dagen 6-timers og 12-timers løb for både soloryttere og holdryttere. Der køres på en cirka 2.5 kilometer lang rundstrækning, hvor der faktisk er en forholdsvis hård stigning undervejs.
 

VOLVO Race er et motionscykelløb for alle rytter-typer. Både nybegyndere og veltrænede motionister kan være med. Der vil være masser af aktiviteter på dagen og super gode forhold for tilskuere.

Tilmeldingen til det spændende event foregår via www.bikeNrun.dk.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x