21.03.2022 @ 19:30

Tre uger før World Cuppen starter, viste Caroline Bohé, at hun i den grad har tænkt sig at køre med de bedste på den internationale mountainbikescene.

I weekenden blev hun nemlig nummer to i den tyske Bundesliga. Kun slået af OL-bronzevinderen Linda Indergang, mens OL-guldvinderen Jolanda Neff fik baghjul af den unge dansker.

 

”Det gik meget godt. Bedre end forventet vil jeg sige,” siger Caroline Bohé til Feltet.dk.

 

Allerede lørdag viste danskeren rigtig god form, men var uheldig.

 

”Jeg startede med at køre Short Track i lørdags, hvor det egentligt gik meget godt,” forklarer danskeren videre.

Danskeren var i sit første seniorløb med i frontgruppen med selveste Linda Indergand, Annie Last og holdkammeraten Nicole Koller, men på næstsidste omgang punkterede både Caroline Bohé og holdkammeraten.

”Vi punkterede på præcis det samme sted på en trappe. Det er ærgerligt, da jeg lå til at blive 3-4 stykker, men ender som nummer otte,” lyder det fra danskeren.

 

Caroline Bohé kunne i weeknden finde det brede smil frem / Foto: Andreas Dobslaff


På podiet med to OL-medaljevindere
Det skulle dog vise sig, at det ikke blev det eneste, som vi så til danskeren. I XCO-løbet strøg danskeren til tops med de allerbedste.

 

”Jeg var bare endnu mere motiveret til søndagens løb på grund af uheldet lørdag. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg kunne regne med. Det er altid lidt specielt at køre første løb. Man ved ikke helt, hvor man står henne.”

Caroline kom godt fra start sammen med de to OL-medaljevindere. Sidste års OL-guldvinder Jolanda Neff punkterede, men kom hurtigt tilbage til danskeren, som havde mistet hjulet på Linda Indergang.

 

”Hun kørte virkelig stærkt på de tekniske stykker, men jeg kunne lukke det opad, men til sidst blev det for hårdt. Jolanda Neff lykkedes dog med at køre op til Linda Indergang, og derfor kunne de to køre sammen.”

 

OL-guldvinderen Jolanda Neff fik baghjul af Caroline Bohé / Foto: Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool

 

Danskeren var dog tæt på at komme op, men var hele tiden 10-15 sekunder efter de to schweizere.

 

”Lige indtil næstsidste omgang, hvor jeg kan se Indergang køre væk fra Jolanda. Jeg får hentet Jolanda på sidste omgang. Hun går fuldstændig kold og jeg tager andenpladsen, hvilket jeg er sindssygt glad for. Virkelig virkelig fedt!”

 

Sofie Heby deltog også i løbet og blev nummer 15.

 

I herrernes XCO-løb kørte Tobias Lillelund en syvende plads hjem, mens Markus Heuer blev nummer 19 og Kristian Andersen nummer 30. Herrernes løb blev vundet af Maximilian Brandl.

Drømmestart på seniorkarrieren

Caroline Bohé har hentet store resultater i World Cuppen, EM og VM, men det har de seneste år været i U23-klassen. I år skal danskeren bide skeer med de største mountainbikeryttere på elitesiden.

 

”Jeg tror, at det var ligesom drømmestarten (på elitekarrieren, red.). Jeg havde ikke regnet med, at jeg kunne dyste imod nummer 1 og 3 fra OL,” lyder det glad fra danskeren.

 

Foto: Irmo Keizer
 

”Det er et godt udgangspunkt frem imod World Cuppen, som starter om tre uger i Brasilien. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang, hvor det virkelig gælder. Jeg synes, at det tegner til at blive et godt år,” slutter Caroline Bohe med et bredt smil.

 

Resultat 

1 Linda Indergang - LIV FACTORY RACING 01:25:16
2 Caroline Bohé - GHOST FACTORY RACING 01:25:46
3 Jolanda Neff - TREK FACTORY RACING XC 01:26:30
4 Luisa Daubermann - TREK | VAUDE 01:28:13
5 Elisabeth Brandau - TREK | VAUDE 01:29:08
6 Leonie Daubermann - KTM FACTORY MTB TEAM 01:29:19
7 Annie Last - KTM FACTORY MTB TEAM 01:29:43
8 Ronja Eibl - ALPECIN - FENIX 01:30:08
9 Nicole Koller - GHOST FACTORY RACING 01:30:21
10 Jana Czeczinkarova - GHOST FACTORY RACING 01:31:27
11 Finja Lipp - GHOST FACTORY RACING 01:31:41
12 Theresia Schwenk - GHOST FACTORY RACING 01:31:57
13 Seraina Leugger - GHOST FACTORY RACING 01:31:57
14 Sina van Thiel - LEXWARE MOUNTAINBIKE TEAM 01:32:34
15 Sofie Heby Pedersen - LEXWARE MOUNTAINBIKE TEAM 01:33:10

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x