Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

24.11.2015 @ 09:00

Hver dag fra den 24. november og 24 dage frem præsenterer Feltet.dk og Motionsfeltet.dk en julegaveidé til dig. I dag er turen kommet til forlygten Sigma Sports PowerLED EVO fra Lindbergsport.

Sigma Sports PowerLED EVO er en drøm for alle nat-ryttere med sine 900 lumen. og dermed 400 % mere lys end den tidligere model; LED-lampen guider dig sikkert gennem ethvert terræn, og den er derfor oplagt i de mørke timer i skoven, hvilket der jo er mange af i denne tid.

 

Sammen med den nye skræddersyede optik har det lille lysgeni sikret sig en ensartet belysning af områderne i de umiddelbare nærhed, side og afstand. Med en kompakt form og attraktivt design leverer lampen et sportsligt image til styret eller hjelmen. Afhængigt af det valgte lysniveau vil brændetiden være mellem tre og 11 timer, så man kan fuldføre sin cykeltur. Dette er muligt med det genopladelige IION XL batteri.

 

Lygten lyser sporet fantastisk godt op, så man er sikker på at kunne holde sig på rette vej.

 

Her er lygten, som klarer enhver opgave, om det er landevejen eller i skoven efter mørkets frembrud. Lygten har 100 meters sigtbarhed samt en perfekt spredning af lysstrålen, som netop også gør den optimal at bruge MTB-cyklen i skoven. Man oplever ikke, at der bliver mørkt fremad sporet, selv ved kraftig udsving med styret. Sigma Sport PowerLED EVO bliver heller ikke varm på grund af den optimale varmespredning gennem de store køleribber. Samtidig er den vandtæt og vejer kun 140 gram!

 

Normalprisen er 2.349 kroner, men i anledning af julen kan du få Sigma Sport PowerLED EVO til 998 kroner hos Lindbergsport.

 

PowerLED EVO funktioner:

- Multi-chip LED-teknologi

- 900 lumen

- Ekstra lang brændetid med konstant lysstyrke (3 timer/1,5 time kraft, 5 timer/2,5 time standard, 11 timer/5,5 time energibesparende tilstand med IION XL/IION)

- 4 tilstande: Kraft, standard, energibesparende og blinkende tilstand

- Ekstremt slidstærk aluminiumhus

- Vandtæt

- Multi-trins batterikapacitetsindikator

- Uden brug af værktøj klik-montering (Unifit 22-32 mm)

- Horisontal justerbar

- Tænd beskyttelse (dobbeltklik for ON)

- Inkl. IION XL (IION kompatibel)

- Lav vægt: 140 gram

 

Gravel Club: Kom med GFyn på tur - for Fyn er fin til gravel
I takt med at gravelcykling bliver mere og mere populært, er der nu startet en gravelklub på Fyn, hvor kan man køre gravel med andre grusnørder. Det foregår i Gravel Fyn Training Club, hvor der trænes sportsgrus et par gange om ugen. Feltet.dk sætter fokus på den nye gravelklub i denne artikel.
Prøv banecykling - slå til nu og spar 30%
Du har nu igen muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup! I en begrænset periode tilbyder Feltet.dk & Velo Events vores læsere muligheden for en helt unik cykeloplevelse på banen i Ballerup Super Arena.
Produktnyt: Specialized Stumpjumper
Her i årets sidste måneder står producenterne i kø for at præsentere næste års modeller, og for få dage siden præsenterede Specialized deres 2021 model af Stumpjumper EVO. Nu kommer turen til deres 2021 model af Stumpjumper, en knapt så hardcore udgave af Specialized’s trailbike.
Find cykeludstyr og priser på tværs af shops
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Produktnyt: Specialized Stumpjumper EVO 2021
Med den nye Stumpjumper EVO flytter Specialized grænsen for, hvor meget du som rytter kan justere og tilpasse MTB’ens geometri og køreegenskaber.
Køb Peter Sagans selvbiografi til halv pris
Peter Sagan vandt i dag 10. etape af Giro d'Italia, hvilket vi fejrer med et godt tilbud i webshoppen. 
Gravel Ride: 300 kilometer på en dag
En sommeraften sidder jeg og gennemgår mine ruter på Strava. Her får jeg den ide, at sammensætte min egen rute med så mange grusveje som muligt. Det bliver en 300 kilometers rute, som jeg kører på en dag.
GOOD VIBES ONLY – Vinter på vej… Corona eller ej, jeg har lagt en plan!
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Garmin Edge 1030 Plus & Garmin Batteripakke
Ny cykelcomputer fra Garmin, der leverer sublim navigation og tilbyder brugeren unikke træningsprogrammer.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Grundet Covid-19 har arrangørerne bag Tour de Franc, ASO valgt at droppe den traditionelle præsentation af Tour-ruten. I stedet vil 2021-versionen af verdens største cykelløb blive præsenteret på TV. Præsentationen bliver desuden skubbet et par dage. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/tour-praesentation_udskudt_-_dropper_traditionelt_arrangement/Tom Dumoulin er ude af årets Vuelta a España. Træthed gør, at det ikke giver mening for hollænderen at fortsætte, og han vil nu fokusere på den kommende sæson. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/traet_dumoulin_ude_af_vueltaen/> Jeg har aldrig kunnet cykle alene med 30-31 km/t og kunne kalde det lavintenst. A-rytter eller ej. Men måske mine træningshjul har været for dårlige. Hvis det er klassiske lavprofil alu-hjul a la Open Pro, lidt løst tøj osv. så kan jeg godt forstå det. Men hvis det er med højprofil hjul, aero tøj m.m., så vil jeg ikke mene det er et problem for en veltrænet motionist. Der er det nærmest svært at holde den under 30, hvis det er en flad rute. Men der er måske også forskel på hvad vi forstår ved lavintenst? For mig er det Z1 og Z2 - altså et tempo man kan holde i mange timer. Hvis jeg kigger på mine ture fra i år, så ligger jeg omkring 30-31 km/t hvis jeg kører Z2-ture på landevej. Men det er også med tætsiddende tøj, aero-landevejshjelm og 40mm hjul. Så et relativt aero setup. Der er i øvrigt også stor forskel på at køre 30+ på en varm sommerdag med vindstille og så på en klam efterårsdag, hvor vinden rusker lidt.Nu skriver du ikke hvilket stik din lygte/batteri har. Men har den et rundt stik burde dette batteri passe (tjek selv for billigere priser): https://www.xxl.dk/magicshine-mj-6118-battery-for-mj-906es-monteer-6500-8000-batteripakke-sort/p/1176775_1_style Magicshine skriver dette på deres hjemmeside om dette batteri: Compatible with all Magicshine lights with matching round plugs Kilde: https://www.magicshine.us/product/magicshine-mj-6118-7-2v-5-2ah-usb-battery-pack-round-plug/ Det findes sikkert USB-stik, 4-pind stik (så jeg et batteri med hos Magicshine, og rundt stik (5.6×2.1mm round plug standard). Opladning sker åbenbart via USB-C: https://www.magicshine.com/mj-6118-battery-pack-p00149p1.html Du kan sikkert bare sende en mail til Magicshine, hvis du er i tvivl om batteriet vil virke. De kan sikkert også svare på hvilket batteri i deres program der ellers vil virke.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet