04.05.2022 @ 20:02

ASSOS leder efter en ny Sales Manager i Norden. Den nye Sales Manager er ansvarlig for at identificere nye forhandlere samt servicere vores bestående forhandlernetværk. 

Sales Manageren skal sikre, at ASSOS-forhandlere har de korrekte produkter, information og uddannelse således at kendskabet til vores brand øges og ikke mindst bidrage til den fortsatte vækst og øget markedsandel. 


Job beskrivelse
Sales Manageren er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde forhandlernetværket i de nordiske lande (primært Norge/Finland eller Sverige/Finland) for at sikre, at vi er bredt repræsenteret. Du vil arbejde intensivt med forhandlere for at sikre, at de kender fordelene ved ASSOS, at de er udstyret med de korrekte produkter, uddanne dem så de har den rigtige viden og sidst, men ikke mindst udvikle deres passion for Assos.

 

Primære ansvarsområder:


• Være kontaktpunkt for forhandlerne i dit område.  Kontakte og besøge dem regelmæssigt efter en struktureret plan.


• Indsalg af pre-ordre, re-ordre og restordrestyring. Du skal understøtte dine beslutninger med dataanalyser.


• Salg af produkter. Uddannelse af forhandlere ved hjælp af værktøjer og skabe nye tiltag, som du skaber med din erfaring


• Aktivt brug af salgscyklussen, fra udvælgelse, kvalificering og afslutning til regelmæssig opfølgning for at udvide vores forhandlernetværk / salg i regionen.


• Udvikle forretningsplaner med vores partnere. Identificere nye muligheder, samt sikre, at vores produkter er tilgængelige. Sørge for at initiativer koordineres med vores globale og nationale marketingkampagner.

 

• Sikre at vores produkter altid er pænt udstillet i butikkerne, at markedsføringskampagner følges, og at POS-materialet er benyttes korrekt.

 

• Identificere mulighederne for at tilpasse forhandlernes udstilling med ASSOS displays og udstillingsmaterialer, så vi får den bedste synlighed.

 

• Assistere og samarbejde med resten af salgsteamet for at sikre, at alle når aftalte KPI'er.

 

• Sikre at vores forhandlere betaler til tiden i samarbejde med vores bogholderi.

 

• Være en ekspert i ASSOS produkter - en ægte ambassadør.

 

Yderligere detaljer

Assos søger en dygtig sælger, som nyder at rejse på tværs af Norge/Finland eller Sverige/Finland. Du vil referere til den nordiske salgsdirektør, hvor du vil være repræsentant i dit eget område, se nye muligheder og udvikle markedet. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde i forbindelse med events, messer og rejser.

 

Rejser i Norden samt rejser til vores HQ i Schweiz vil være en del af jobbet. Du har et skarpt øje for detaljer, evnen til at arbejde selvstændigt og have en professionel tilgang, der passer til et premium brand. Stillingen er baseret i Brøndby (Københavnsområdet), Danmark hvor vi har kontor og showroom.

 

Den ideelle kandidat vil have

Ekstraordinære salgsevner herunder udvikling af nye kundeemner, ordreopbygning, mersalg, krydssalg og servicering af forhandlere. Stærke administrative og organisatoriske færdigheder.


• God til at planlægge og analysere ved hjælp af Excel (pivottabeller, opslag, opbygning af formler).


• Erfaring med at arbejde i ERP og B2B ordresystemer samt Office 365, Teams m.m.


• Godt kendskab til engelsk (både mundtligt og skriftligt) da dette er vores koncernsprog.


• Kendskab til svensk og norsk (mundtlig) er en fordel.


• Kendskab til en B2B CRM platform som Salesforce er en fordel.

 

• En professionel og rolig person.


• En stærk arbejdsmoral og lyst til at vinde


• Kendskab til ASSOS-mærket er en fordel

 

• Passion for cykling

 

• Kørekort til bil er et krav.

 

Hvad vi tilbyder


• Konkurrencedygtig løn


• Fleksibel arbejdstid

• Et ungt og aktivt team med en ambitiøs virksomhedskultur

• 30 dages ferie + helligdage

• ASSOS firma beklædning

• Muligheden for at arbejde med et af de mest kendte og respekterede brands i branchen

 

Send din ansøgning samt CV til info.nordics@assos.com på engelsk. Vi vil løbende screene de indkomne ansøgninger og indkalde til samtaler.

 

Skulle du have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lars Errebo på lars.errebo@assos.com

 

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x