26.05.2022 @ 11:00

Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.

Wolli er Danmarks nye cykelregister og beskyttelsesværn mod videresalg af stjålne cykler, og hundredvis af brugere har allerede oprettet sig på blot to måneder. Bliv en del af familien, valider med MitID, så vi sammen kan komme cykelkriminalitet til livs.

 

Ligesom en bil er registreret hos Motorregistret, er Wolli.dk stedet for dig, der vil have din cykel registreret.


På den måde kan du nemt bevise dit ejerskab, hvis uheldet er ude eller blot vil overflytte din kvittering til en anden ved videresalg af din cykel.

 

 

 

Med Wolli er der ingen begrænsninger. Du har frihed til at oprette så mange cykler, du vil. Helt gratis. Hver cykel registreres med deres unikke stelnummer for at forhindre duplikeringer og afsætningen af hæleri.

 

”Vi lever i en tid med for meget svindel online, og det vil vi igennem Wolli komme til livs. Når du i dag handler med brugte cykler, kan du ikke være sikker på, om du køber den rigtige cykel af den rigtige ejer”, siger stifter og CEO Alexander Bjørnsten.

 

Formålet med Wolli er at klæde dig ordentligt på til cykelturen og gør det tryggere for dig at være cykelejer i en utilregnelig verden. Når du handler med brugte cykler, skal du kunne slå stelnummeret op og validere din handel. På Wolli.dk søger du blot på et stelnummer, og du vil straks kunne se, om cyklen kan lovligt sælges videre. 


Denne proces gør det lettere for dig at bevise dit ejerskab overfor politi, forsikring og en potentiel køber.


”Wolli hjælper dig med at forbinde dit stelnummer til din cykel og til dig, for at du kan bevise dit ejerskab overfor politi, forsikring eller en potentiel køber”.

 

Historien bag:

Det hele starter med at stifteren Alexander får stjålet hans dyre cykel. Efter at cyklen var væk, begyndte han at lede efter billeder af cyklen, kvitteringen på cyklen og alt det ekstraudstyr han havde tilkøbt. Dog uden held, udover et billede af selve cyklen.

 

Han ringer så til politiet og får af vide at han ikke kan starte en anmeldelse, med kun et billede af cyklen og oplever generelt at der ikke er så meget at gøre, uden sin dokumentation på cyklen og dens ekstraudstyr.

 

Så ringer han til sit forsikringsselskab og historien gentager sig, da de giver samme feedback: “Fordi han ingen dokumentation på cyklen havde kunne han ingen erstatning få.”

Han finder hurtigt en brugt cykel på på en online salgsportal, aftaler pris og mødested med sælger og får tilsendt stelnummeret, for at kunne kontrollere det i Politiets stelnummer register over stjålne stelnumre.

 

De møder begge op på den aftalte adresse og før salget dobbelttjekker Alexander stelnummeret på cyklen og “Stelnummeret er ikke registreret stjålet”.

 

Alligevel føler Alexander sig ikke helt tryg ved handlen, da han i realiteten ikke ved om sælger var den reelle ejer af cyklen. 

På sin vej hjem stillede han sig selv spørgsmålet: “Hvordan kan jeg være sikker på om jeg køber den rigtige cykel af den rigtige ejer?”

 

Da han efter markedsundersøgelser omkring cykler, dokumentation og digitalisering, henvendte sig til sin nuværende partner, Mads, udviklede og etablerede de Wolli.dk.

 

Efter 2 års research og programmering er de stolte af, at på under 3 måneder allerede at have flere hundrede registrerede brugere på platformen.

 

De 2 partneres vision er at nedsætte den store afsætning af hælervarer, og samtidig skabe et register over lovlige og registrerede ejendele. Derfor opfordrer de også til, at man registrerer sig og sin cykel, som et skridt i den rigtige retning imod afsætning af hælervarer.

 
Opret dig og din cykel i dag på Wolli.dk

 


Hvem står bag Wolli?

Mads og Alexander er to barndomsvenner, der har fået stjålet cykler igennem hele livet. Efter flere års køb af cykler har de fået nok og har derfor startet Wolli for at komme cykelkriminaliteten til livs. Denne historie er mantraen bag Wolli som ihærdigt kæmper for at gøre livet som cykel ejer trygt og sikkert. 

 

Deres vision er at være hele Danmarks foretrukne platform til registrering og validering af cykler. 

 

"Vi vil sørge for at vores brugere får sikkerhed for at de ved secondhand-køb/salg af cykler, handler med den retmæssige ejer. Samtidig får vores brugere en hurtigere og mere præcis sagsbehandling hos politi og forsikring ved eventuelt tyveri," lyder det fra ejerne bag Wolli.dk

 

Opret gratis dig og din cykel på vores  website

Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Produktfokus: Magnus Cort kører kun på SystemSix
Vi har set nærmere på Magnus Corts vindermaskine - Cannondales SystemSix.
Test: Stages SB20 indoor bike
Vintersæsonen er i gang og rigtig mange ryttere rykker lige nu deres træning - eller i hvert fald noget af den - indenfor. Vi er også rykket delvist indenfor og har i den forbindelse kørt lidt på den stationære, indendørscykel fra Stages kaldet SB20. Har du endnu ikke læst vores optakt til testen og cyklens baggrund, så kan du læse den her.
Test: Northwave Rebel 3
Rebel 3 er en flot sko til gravel og MTB  med et suverænt spædensystem. Pasform, komfort og god kraftoverførsel kendetegner Northwaves nye Rebel 3-model og med detaljer som Northwaves helt eget spændesystem, X-Dial, holder skoen et højt niveau.  
Test: Bontrager Circuit Road Shoe
Med Bontrager Circuit Road Shoe får man en god landevejssko til en rimelig pris, velegnet til længere træningsture samt visuel rigtig flot. Og så kan den bruges af både damer og herrer.  
Test: Giordana G-Shield cykeltøj
G-Shield-serien er en kraftfuld, men yderst komfortabel kollektion af funktionelt cykeltøj, som er suverænt til danske forhold - til en pris, som er mere end konkurrencedygtig. 
Ny bog: Uden for kategori - Dagbog fra Tour de France 2022
Cykelsportsekspert Brian Nygaard fulgte Tour de France gennem en brandvarm sommer og i sin meget personlige dagbog endte han med at skrive sig helt ind på løbets sjæl og på de skæbner, der inkarnerer de vigtigste øjeblikke, fulde af lidelse og forløsning. Det blev en sommer, vi aldrig glemmer.
Ny bog fra Bastian Emil - Forudbestil nu og få rabat!
Før tv og radio transmitterede direkte fra helikoptere og motorcykler, blev de store løb præsenteret gennem reportager i de europæiske dagblade. Denne tradition vækker Bastian Emil Goldschmidt til live i 32 reportager fra et mindeværdigt år på landevejene.
Nye bøger i webshoppen - få rabat
Der udkommer mange bøger i øjeblikket. Vi har netop fyldt webshoppen med bøger og giver dig her et overblik over de nyeste.  
Produktnyt: Mavic sender nyt MTB-hjul på markedet
Mavic har lanceret et nyt MTB-hjul, Crossmax SL Ultimate, som blandt andet Sebastian Fini kører med.
Test: Polar Pacer Pro løbe- og multisportsur
Polar Pacer Pro er Polar’s nyeste multisportsur, som ligger i den prisvenlige ende, med et funktionsspektrum, der ikke lader meget tilbage at ønske. Med dette ur på håndleddet bliver dine fysiologiske data ”registreret” 24/7. Det sidder ubemærket på armen og uanset sportsgren eller navigationsopgave, så kan denne ”schweizerkniv” af et ur, løse opgaven. Uden touch-skærm, men button-only betjening skæmmer bestemt ikke betjeningsoplevelsen, ligesom uret imponerer med en forrygende betjeningshastighed.
Optakt: Test af Stages SB20 indoor bike
Indendørs-sæsonen står for døren og vi er i gang med at teste en komplet indendørs cykel fra Stages.
Produktnyt: Flowgun One - Nyeste massageteknologi fra Flowlife
Flowlifes næste innovation til massage og restitution er Flowgun One - avanceret teknologi med et gummi belagt aluminiumshus for perfekt massage og kontrol. Dette giver en dybdegående behandling og en helt ny massagefornemmelse.
VeloDays - en ny cykelmesse ser dagens lys
Christian Ritter er idémanden bag Copenhagen Bike Show, som afholdes hvert år i marts måned. Det er Skandinaviens største cykelmesse med mange internationale udstillere og besøgende.
Nu udkommer Mads P.s nye bog - og spar 20%
Mads Pedersen har længe arbejdet på en bogudgivelse: "Væddeløber og verdensmester"! Den udkommer i næste uge og Feltet.dk har udsender fra starten af næste uge.
Bankede hele manager-feltet: Hvem er den anonyme Vuelta-vinder?
Den beskedne nu-ikke-længere-helt-så-anonyme etter fortæller: "Der skal lidt rygvind til."

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x