26.05.2022 @ 11:00

Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.

Wolli er Danmarks nye cykelregister og beskyttelsesværn mod videresalg af stjålne cykler, og hundredvis af brugere har allerede oprettet sig på blot to måneder. Bliv en del af familien, valider med MitID, så vi sammen kan komme cykelkriminalitet til livs.

 

Ligesom en bil er registreret hos Motorregistret, er Wolli.dk stedet for dig, der vil have din cykel registreret.


På den måde kan du nemt bevise dit ejerskab, hvis uheldet er ude eller blot vil overflytte din kvittering til en anden ved videresalg af din cykel.

 

 

 

Med Wolli er der ingen begrænsninger. Du har frihed til at oprette så mange cykler, du vil. Helt gratis. Hver cykel registreres med deres unikke stelnummer for at forhindre duplikeringer og afsætningen af hæleri.

 

”Vi lever i en tid med for meget svindel online, og det vil vi igennem Wolli komme til livs. Når du i dag handler med brugte cykler, kan du ikke være sikker på, om du køber den rigtige cykel af den rigtige ejer”, siger stifter og CEO Alexander Bjørnsten.

 

Formålet med Wolli er at klæde dig ordentligt på til cykelturen og gør det tryggere for dig at være cykelejer i en utilregnelig verden. Når du handler med brugte cykler, skal du kunne slå stelnummeret op og validere din handel. På Wolli.dk søger du blot på et stelnummer, og du vil straks kunne se, om cyklen kan lovligt sælges videre. 


Denne proces gør det lettere for dig at bevise dit ejerskab overfor politi, forsikring og en potentiel køber.


”Wolli hjælper dig med at forbinde dit stelnummer til din cykel og til dig, for at du kan bevise dit ejerskab overfor politi, forsikring eller en potentiel køber”.

 

Historien bag:

Det hele starter med at stifteren Alexander får stjålet hans dyre cykel. Efter at cyklen var væk, begyndte han at lede efter billeder af cyklen, kvitteringen på cyklen og alt det ekstraudstyr han havde tilkøbt. Dog uden held, udover et billede af selve cyklen.

 

Han ringer så til politiet og får af vide at han ikke kan starte en anmeldelse, med kun et billede af cyklen og oplever generelt at der ikke er så meget at gøre, uden sin dokumentation på cyklen og dens ekstraudstyr.

 

Så ringer han til sit forsikringsselskab og historien gentager sig, da de giver samme feedback: “Fordi han ingen dokumentation på cyklen havde kunne han ingen erstatning få.”

Han finder hurtigt en brugt cykel på på en online salgsportal, aftaler pris og mødested med sælger og får tilsendt stelnummeret, for at kunne kontrollere det i Politiets stelnummer register over stjålne stelnumre.

 

De møder begge op på den aftalte adresse og før salget dobbelttjekker Alexander stelnummeret på cyklen og “Stelnummeret er ikke registreret stjålet”.

 

Alligevel føler Alexander sig ikke helt tryg ved handlen, da han i realiteten ikke ved om sælger var den reelle ejer af cyklen. 

På sin vej hjem stillede han sig selv spørgsmålet: “Hvordan kan jeg være sikker på om jeg køber den rigtige cykel af den rigtige ejer?”

 

Da han efter markedsundersøgelser omkring cykler, dokumentation og digitalisering, henvendte sig til sin nuværende partner, Mads, udviklede og etablerede de Wolli.dk.

 

Efter 2 års research og programmering er de stolte af, at på under 3 måneder allerede at have flere hundrede registrerede brugere på platformen.

 

De 2 partneres vision er at nedsætte den store afsætning af hælervarer, og samtidig skabe et register over lovlige og registrerede ejendele. Derfor opfordrer de også til, at man registrerer sig og sin cykel, som et skridt i den rigtige retning imod afsætning af hælervarer.

 
Opret dig og din cykel i dag på Wolli.dk

 


Hvem står bag Wolli?

Mads og Alexander er to barndomsvenner, der har fået stjålet cykler igennem hele livet. Efter flere års køb af cykler har de fået nok og har derfor startet Wolli for at komme cykelkriminaliteten til livs. Denne historie er mantraen bag Wolli som ihærdigt kæmper for at gøre livet som cykel ejer trygt og sikkert. 

 

Deres vision er at være hele Danmarks foretrukne platform til registrering og validering af cykler. 

 

"Vi vil sørge for at vores brugere får sikkerhed for at de ved secondhand-køb/salg af cykler, handler med den retmæssige ejer. Samtidig får vores brugere en hurtigere og mere præcis sagsbehandling hos politi og forsikring ved eventuelt tyveri," lyder det fra ejerne bag Wolli.dk

 

Opret gratis dig og din cykel på vores  website

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x