26.05.2022 @ 11:00

Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.

Wolli er Danmarks nye cykelregister og beskyttelsesværn mod videresalg af stjålne cykler, og hundredvis af brugere har allerede oprettet sig på blot to måneder. Bliv en del af familien, valider med MitID, så vi sammen kan komme cykelkriminalitet til livs.

 

Ligesom en bil er registreret hos Motorregistret, er Wolli.dk stedet for dig, der vil have din cykel registreret.


På den måde kan du nemt bevise dit ejerskab, hvis uheldet er ude eller blot vil overflytte din kvittering til en anden ved videresalg af din cykel.

 

 

 

Med Wolli er der ingen begrænsninger. Du har frihed til at oprette så mange cykler, du vil. Helt gratis. Hver cykel registreres med deres unikke stelnummer for at forhindre duplikeringer og afsætningen af hæleri.

 

”Vi lever i en tid med for meget svindel online, og det vil vi igennem Wolli komme til livs. Når du i dag handler med brugte cykler, kan du ikke være sikker på, om du køber den rigtige cykel af den rigtige ejer”, siger stifter og CEO Alexander Bjørnsten.

 

Formålet med Wolli er at klæde dig ordentligt på til cykelturen og gør det tryggere for dig at være cykelejer i en utilregnelig verden. Når du handler med brugte cykler, skal du kunne slå stelnummeret op og validere din handel. På Wolli.dk søger du blot på et stelnummer, og du vil straks kunne se, om cyklen kan lovligt sælges videre. 


Denne proces gør det lettere for dig at bevise dit ejerskab overfor politi, forsikring og en potentiel køber.


”Wolli hjælper dig med at forbinde dit stelnummer til din cykel og til dig, for at du kan bevise dit ejerskab overfor politi, forsikring eller en potentiel køber”.

 

Historien bag:

Det hele starter med at stifteren Alexander får stjålet hans dyre cykel. Efter at cyklen var væk, begyndte han at lede efter billeder af cyklen, kvitteringen på cyklen og alt det ekstraudstyr han havde tilkøbt. Dog uden held, udover et billede af selve cyklen.

 

Han ringer så til politiet og får af vide at han ikke kan starte en anmeldelse, med kun et billede af cyklen og oplever generelt at der ikke er så meget at gøre, uden sin dokumentation på cyklen og dens ekstraudstyr.

 

Så ringer han til sit forsikringsselskab og historien gentager sig, da de giver samme feedback: “Fordi han ingen dokumentation på cyklen havde kunne han ingen erstatning få.”

Han finder hurtigt en brugt cykel på på en online salgsportal, aftaler pris og mødested med sælger og får tilsendt stelnummeret, for at kunne kontrollere det i Politiets stelnummer register over stjålne stelnumre.

 

De møder begge op på den aftalte adresse og før salget dobbelttjekker Alexander stelnummeret på cyklen og “Stelnummeret er ikke registreret stjålet”.

 

Alligevel føler Alexander sig ikke helt tryg ved handlen, da han i realiteten ikke ved om sælger var den reelle ejer af cyklen. 

På sin vej hjem stillede han sig selv spørgsmålet: “Hvordan kan jeg være sikker på om jeg køber den rigtige cykel af den rigtige ejer?”

 

Da han efter markedsundersøgelser omkring cykler, dokumentation og digitalisering, henvendte sig til sin nuværende partner, Mads, udviklede og etablerede de Wolli.dk.

 

Efter 2 års research og programmering er de stolte af, at på under 3 måneder allerede at have flere hundrede registrerede brugere på platformen.

 

De 2 partneres vision er at nedsætte den store afsætning af hælervarer, og samtidig skabe et register over lovlige og registrerede ejendele. Derfor opfordrer de også til, at man registrerer sig og sin cykel, som et skridt i den rigtige retning imod afsætning af hælervarer.

 
Opret dig og din cykel i dag på Wolli.dk

 


Hvem står bag Wolli?

Mads og Alexander er to barndomsvenner, der har fået stjålet cykler igennem hele livet. Efter flere års køb af cykler har de fået nok og har derfor startet Wolli for at komme cykelkriminaliteten til livs. Denne historie er mantraen bag Wolli som ihærdigt kæmper for at gøre livet som cykel ejer trygt og sikkert. 

 

Deres vision er at være hele Danmarks foretrukne platform til registrering og validering af cykler. 

 

"Vi vil sørge for at vores brugere får sikkerhed for at de ved secondhand-køb/salg af cykler, handler med den retmæssige ejer. Samtidig får vores brugere en hurtigere og mere præcis sagsbehandling hos politi og forsikring ved eventuelt tyveri," lyder det fra ejerne bag Wolli.dk

 

Opret gratis dig og din cykel på vores  website

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x