13.04.2023 @ 09:30

Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.

Den italienske producent, Gaerne, er blandt markedets førende brands indenfor cykelsko. Alle sko fremstilles til stadighed på den familieejede fabrik i Treviso, som Ernesto Gazzola grundlagde i 1962 og distribueres over hele verden. Gaerne har 100 % fokus på fodtøj og fremstiller udover cykelsko også støvler til motorcykelindustrien.

 

Denne ”know-how” omkring fremstillingen af fodtøj og deraf cykelsko forplanter sig direkte ud i produktet, som oser af håndværk og kvalitet, noget man fornemmer med det samme, når man får en Gaerne cykelsko mellem hænderne.

 

"Den, der bærer mine sko, skal være stolt hver dag, da Gaerne-navnet står for kvalitet uden kompromis," lyder det fra grundlæggeren af Gaerne Ernesto Gazzola, som lige siden 1962 stolt har kunne sige, at alle deres sko er lavet i Italien.

 

Netop nu fejre Gaerne 60 års jubilæum, og det har de markeret ved at producere en jubilæumssko, som er nummereret og kun er produceret i 60 eksemplarer fordelt udover hele verdenen.
 

Gaerne GE.60

Den danske distributør, Juhl Cycling Nordic, tilbyder i samarbejde med Gaerne en bred pallette af cykelsko til enhver smag, pris og cykeldisciplin som f.eks. landevej, gravel, mountainbike, triatlon, downhill og pendlercykling.

 

Gaerne tilbyder cykelsko til alle niveauer - uanset om du er lige startet med at cykle eller kører på et højt niveau.

 

Gaerne har sko i alle prisklasser startende fra G.Sprint til 1099 kroner op til topmodellen G.STL IRIDIUM til 3.299 kroner, som er den foretrukne sko hos WorldTour-holdet Intermarché-Circus-Wanty, hvor den danske professionelle rytter Julius Johansen kører.

 

Et billede, der indeholder fodtøj    Automatisk genereret beskrivelse

Gaerne G.STL Iridium
Gaerne G.STL er topskoen til landevej og er bygget op på en Gaerne EPS Lightweight Full Carbon sål som på Gaerne’s stivhedsindex, som rangerer fra 6-12, ligger denne sko helt i toppen på 12-skalaen.

Den stive sål er med til at sikre at maksimal energi bliver overført i hvert pedaltråd. Med en opgraderet anatomisk hælkap sikre dette - i samarbejde med de to BOA LI2 spænder - muligheden for den optimale pasform på enhver fod. 

Gaerne G.Fuga
Gaerne G.Fuga er bygget op på Gaerne EPS Light Weight Full Carbon sål og ligger på stivhedsindekset på en  fremragende 10’er. Derudover er skoen beriget med 2 stk BOA L6 Dial Z spænder samt en anti-slip hælkap som ved hjælp af sharkskin holder hælen på plads.  

Gaerne G.Sprint

Gaerne G.Sprint Lady

G.Sprint-skoen kommer både i en herre og dame model for at tilbyde det optimale fit til enhver rytter. Sålen i G.Sprint er en Gaerne EPS Carbon Powersål, som på deres stivhedsindex ligger på en solid 8’er. Sålen er lavet en nylon og er beriget med carbon for at øge stivheden. Sålen er specielt udformet for at øge stabiliteten under kørsel.  

Gaerne Carbon G.SNX MTB

GAERNE CARBON G.SNX MTB er mountainbikeskoen sætter et nyt benchmark for innovation ved at skabe den bedste cykeloplevelse til træning og konkurrence.

 

Skoen er bygget op på en EPS LIGHT WEIGHT CARBON MTB10.0 sål. Sålens struktur er fremstillet af carbon som giver ekstraordinær stivhed og dermed kraft ud i pedalerne. Derudover levere Michelin gummiblandingen til skoens bund, som bidrager med slidstyrke og ydeevne. 

Gaerne G.Dare

GAERNE CARBON G.DARE er en helt ny dimension mountainbike sko, som er et mix mellem detaljeret præcision og et stilrent design. Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. Med den nye integreret skridsikker hælkappe og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. 


 


 

Gaerne ICE-STORM Gore Tex Vinterstøvle både til landevej og offroad

Gaerne ICE Storm 1.0 er en højkvalitets vinterstøvle med, som kan leveres med både MTB-sål eller landevejssål og en åndbar Gore-Tex overdel, som gør støvlen ideel til brug under de ekstreme forhold man som cyklist udsættes for, uanset om det er på mountainbiken i skoven, til og fra arbejde, gravel eller et helt andet sted, hvor du ønsker at gøre brug af støvlen med den kraftige 2Density sål. 


 

Du kan netop nu spare 25% på dit næste par Gaerne Cykelsko. Om du er til landevej, MTB og/eller gravel, så kan du med nedenstående kode få 25% på dit kommende køb af Gaerne sko hos juhlcycling.dk

 

Rabatkode: Feltet25

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x