16.03.2023 @ 09:30

Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.

Den italienske producent, Gaerne, er blandt markedets førende brands indenfor cykelsko. Alle sko fremstilles til stadighed på den familieejede fabrik i Treviso, som Ernesto Gazzola grundlagde i 1962 og distribueres over hele verden. Gaerne har 100 % fokus på fodtøj og fremstiller udover cykelsko også støvler til motorcykelindustrien.

 

Denne ”know-how” omkring fremstillingen af fodtøj og deraf cykelsko forplanter sig direkte ud i produktet, som oser af håndværk og kvalitet, noget man fornemmer med det samme, når man får en Gaerne cykelsko mellem hænderne.

 

"Den, der bærer mine sko, skal være stolt hver dag, da Gaerne-navnet står for kvalitet uden kompromis," lyder det fra grundlæggeren af Gaerne Ernesto Gazzola, som lige siden 1962 stolt har kunne sige, at alle deres sko er lavet i Italien.

 

Netop nu fejre Gaerne 60 års jubilæum, og det har de markeret ved at producere en jubilæumssko, som er nummereret og kun er produceret i 60 eksemplarer fordelt udover hele verdenen.
 

Gaerne GE.60

Den danske distributør, Juhl Cycling Nordic, tilbyder i samarbejde med Gaerne en bred pallette af cykelsko til enhver smag, pris og cykeldisciplin som f.eks. landevej, gravel, mountainbike, triatlon, downhill og pendlercykling.

 

Gaerne tilbyder cykelsko til alle niveauer - uanset om du er lige startet med at cykle eller kører på et højt niveau.

 

Gaerne har sko i alle prisklasser startende fra G.Sprint til 1099 kroner op til topmodellen G.STL IRIDIUM til 3.299 kroner, som er den foretrukne sko hos WorldTour-holdet Intermarché-Circus-Wanty, hvor den danske professionelle rytter Julius Johansen kører.

 

Et billede, der indeholder fodtøj    Automatisk genereret beskrivelse

Gaerne G.STL Iridium
Gaerne G.STL er topskoen til landevej og er bygget op på en Gaerne EPS Lightweight Full Carbon sål som på Gaerne’s stivhedsindex, som rangerer fra 6-12, ligger denne sko helt i toppen på 12-skalaen.

Den stive sål er med til at sikre at maksimal energi bliver overført i hvert pedaltråd. Med en opgraderet anatomisk hælkap sikre dette - i samarbejde med de to BOA LI2 spænder - muligheden for den optimale pasform på enhver fod. 

Gaerne G.Fuga
Gaerne G.Fuga er bygget op på Gaerne EPS Light Weight Full Carbon sål og ligger på stivhedsindekset på en  fremragende 10’er. Derudover er skoen beriget med 2 stk BOA L6 Dial Z spænder samt en anti-slip hælkap som ved hjælp af sharkskin holder hælen på plads.  

Gaerne G.Sprint

Gaerne G.Sprint Lady

G.Sprint-skoen kommer både i en herre og dame model for at tilbyde det optimale fit til enhver rytter. Sålen i G.Sprint er en Gaerne EPS Carbon Powersål, som på deres stivhedsindex ligger på en solid 8’er. Sålen er lavet en nylon og er beriget med carbon for at øge stivheden. Sålen er specielt udformet for at øge stabiliteten under kørsel.  

Gaerne Carbon G.SNX MTB

GAERNE CARBON G.SNX MTB er mountainbikeskoen sætter et nyt benchmark for innovation ved at skabe den bedste cykeloplevelse til træning og konkurrence.

 

Skoen er bygget op på en EPS LIGHT WEIGHT CARBON MTB10.0 sål. Sålens struktur er fremstillet af carbon som giver ekstraordinær stivhed og dermed kraft ud i pedalerne. Derudover levere Michelin gummiblandingen til skoens bund, som bidrager med slidstyrke og ydeevne. 

Gaerne G.Dare

GAERNE CARBON G.DARE er en helt ny dimension mountainbike sko, som er et mix mellem detaljeret præcision og et stilrent design. Overdelen er fremstillet i èt ubrudt stykke mikrofiber med laserskårne huller, der sikrer optimal varmespredning og klima i skoen. Med den nye integreret skridsikker hælkappe og sit anti-tendonitis design opnås den bedste fodstabilitet og kontrol. 


 


 

Gaerne ICE-STORM Gore Tex Vinterstøvle både til landevej og offroad

Gaerne ICE Storm 1.0 er en højkvalitets vinterstøvle med, som kan leveres med både MTB-sål eller landevejssål og en åndbar Gore-Tex overdel, som gør støvlen ideel til brug under de ekstreme forhold man som cyklist udsættes for, uanset om det er på mountainbiken i skoven, til og fra arbejde, gravel eller et helt andet sted, hvor du ønsker at gøre brug af støvlen med den kraftige 2Density sål. 


 

Du kan netop nu spare 25% på dit næste par Gaerne Cykelsko. Om du er til landevej, MTB og/eller gravel, så kan du med nedenstående kode få 25% på dit kommende køb af Gaerne sko hos juhlcycling.dk

 

Rabatkode: Feltet25

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.
Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x