07.02.2017 @ 13:58

Efter flere forespørgsler har arrangørerne bag DGI Hærvejsløbet valgt at udvide løbet med en 35 km MTB-rute.

Når DGI Hærvejsløbet køres lørdag 24. juni 2017, bliver det med en helt ny distance for mountainbikerne. En kort rute på 35 km fra Frederiks til Viborg er netop offentliggjort. Det sker på baggrund af flere forespørgsler fra interesserede deltagere.

 

”Vores hidtil korteste MTB-rute har været på 60 km. For mange er det stadig ret langt. Derfor imødekommer vi nu de udøvere, der har lyst til at deltage i DGI Hærvejsløbet, og som gerne vil køre lidt færre kilometer,” fortæller løbsleder Magnus Korsgaard Nielsen fra DGI.

 

Den korte MTB-rute starter i Frederiks og ender i mål i Viborg, præcis som de andre distancer ved DGI Hærvejsløbet. Der vil være indlagt singletrack og depot.

 

”Selv om ruten er kortere, vil deltagerne fortsat få den samme kvalitetsoplevelse, som alle de andre deltagere. Det betyder et lækkert depot og fede spor, lige som de bliver modtaget med stor fest i Viborg, når de kommer i mål” siger Magnus Korsgaard Nielsen.

 

Starten i Frederiks laves i samarbejde med den lokale idrætsforening Alhedens IF.

 

60 km MTB er udsolgt

Der er tre længere MTB-distancer ved DGI Hærvejsløbet lørdag 24. juni.

 

Danmarks længste MTB-løb på 165 fra Vingsted til Viborg har fortsat ledige pladser, mens den lidt kortere distance på 110 km har meget få ledige pladser.

 

Den hidtil korteste på 60 km har været udsolgt i flere uger.

 

Tilmeldingen til den korte 35 km MTB-rute åbner onsdag 8. februar kl. 10.
 

Fakta om DGI Hærvejsløbet

DGI Hærvejsløbet har to events lørdag 24. juni 2017:

 

Hærvejsløbets Landevejsløb fra henholdsvis Flensborg på 270 km, Vejen på 160 km og Funder på 50 km - alle med mål i Viborg.

 

Hærvejsløbets MTB-løb fra henholdsvis Vingsted Danmarks længste MTB-løb på 165 km, Bryrup på 110 km, Engesvang på 60 km (UDSOLGT) og Frederiks på 35 km - alle med mål i Viborg.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Efter appetizeren Classic Brugge-De Panne bliver det på fredag rigtigt alvor i den belgiske klassikersæson. Med en rute, der er nært beslægtet med den, der en uge senere benyttes i Flandern Rundt, har E3 Saxo Classic opbygget et ry som den helt store test for de største klassikerspecialister, der er klar til at grave dybt en sidste gang inden det helt stor slag i Vlaanderen’s Mooiste. Det er med andre ord tid til den store generalprøve og tid til at finde ud af, hvem vi kan vente at se øverst på podiet i Oudenaarde om lidt over en uge! Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_e3_saxo_classic_2023/I denne uge køres det lille og stærkt kuperede Settimana Internazionale Coppi e Bartali, der i år har en uhyre stjernebesat startliste. Tidspres gør det umuligt at bringe store, forkromede etapeoptakter, men hver dag giver vi en ganske kort favoritvurdering af den kommende dags begivenheder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/lynoptakt_3_etape_af_settimana_internazionale_coppi_e_bartali_2023/Olav Kooij leverede en sublim indsats i det sjaskvåde Brugge-De Panne løb, men han var tæt på at opgive undervejs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/kooij_taet_paa_stor_triumf_jeg_troede_at_mit_loeb_var_slut/Kommer til at tænke på om grunden til at du hellere vil have skivebremser har noget at gøre med at raceren har fiberhjul. Har du prøvet et aluhjul eller et Shimano fiberhjul med alu bremseflade?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x