Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

06.03.2015 @ 09:16

Enkeltstart, Pastaparty og meget mere, der bliver virkelig gang i den til årets Grejsdalsløb. 

Meget er sket siden det første Grejsdalsløb blev skudt i gang tilbage i 1989. Som et resultat af den udvikling løbet har gennemgået, har der løbende været behov for justeringer, og løbet i 2015 er ingen undtagelse.

 

Igen i år får deltagerne i Grejsdalsløbet mulighed for at prøve kræfter med en 15 km. lang enkeltstart, dagen før selve løbet. Ruten er den samme rute som blev anvendt i Post Danmark Rundt i 1995, hvor Bjarne Riis med fantastisk kørsel vandt løbet.

 

Starten går i udkanten af byen og der køres på Ibæk Strandvej langs Vejle Fjords sydside. Efter ca. 4 km. drejes op af Ibækvej, der stiger de næste ca. 2 km. til Vejle Golfklub. Her skal rytterne til venstre 2 gange inden nedkørslen på Munkebjerg og tilbage til mål langs stranden.

 

Lørdag eftermiddag starter udlevering af startnumre. Udleveringen finder sted I DGI-Huset, hvor der også vil være udstilling fra vore samarbejdspartnere, og mulighed for at lave en god handel.

 

Lørdag aften afholdes det traditionelle pastaparty, ligeledes I DGI-huset. Menuen er sammensat I samarbejde med DGI-husets dygtige kokketeam, og godkendt af diætist, så der bliver givet den bedst mulige ernæringsmæssige forberedelse til søndagens strabadser.

Under pastapartyet vil triatleten Rasmus Henning holde et spændende indlæg om sport og ernæring, og sikkert også fortælle en enkelt anecdote eller to fra sin active karriere.

 

En af de mest synlige nyheder i 2015 er et nyt samarbejde med Gaiasport omkring levering af energiprodukter. Gaiasport er leverandør af en række forskellige energiprodukter, som GU Energy, Bonk Breaker og  Beet It sport og en lang række andre spændende produkter til aktive idrætsfolk.

 

Ruterne har fået et serviceeftersyn og et par kritiske passager er blevet gjort mere sikre, således at uhensigtsmæssige krydsninger kan undgås. Det gælder f.eks. ved Haraldskær i Vejle Ådal og sløjfen ved Refsgårde og Egtvedpigens Grav er vendt om, så forløbet er langt mere optimalt.

 

Banedanmark har gang i en større genopbygning af jernbanebroen for enden af Grejsdalen. Det har derfor været nødvendigt, midlertidigt, at lave en ruteomlægning, hvilket har givet et par nye bakker samt en ganske spændende nedkørsel i den første del af ruten. 35 kilometer ruten er lagt om, således den nu følger en del af de øvrige ruter, og depotet ved Fårup Sø er flyttet til Engum Skole. En anden markant fornyelse er flytningen af start- og målområdet samt udstillingsområdet.

 

Hidtil har Grejsdalsløbets start- og målområdet været på østsiden af DGI-huset, mellem DGI-huset, Vejle Center Hotel og Vejle Bibliotek. Dette flyttes i 2015 til vestsiden af DGI-huset hvor forholdende er mere optimale for deltagere og arrangører.  Flytningen af start- og målområdet åbner mulighed for at rykke Expo-området indendørs, således at udstillere får langt bedre forhold at præsentere sine produkter og deltagerne vil i ro og mag og uden hensyn til vejret kunne se de mange spændende nyheder.

 

Også forplejningen på depoter og i målområde er justeret, og alle deltagere bliver nu tilbudt, en ret varm mad, efter krydsning af målstregen. Det vil blive muligt at vælge mellem 2 forskellige retter, så de udpinte kroppe kan restituere bedst muligt.

 

Tilmeldingen til årets udgave af Grejsdalsløbet forløber planmæssigt, med et lille forspring til samme tidspunkt sidste år, hvorfor der forventes udsolgt lidt tidligere end i 2014.

 

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet