06.03.2015 @ 09:16

Enkeltstart, Pastaparty og meget mere, der bliver virkelig gang i den til årets Grejsdalsløb. 

Meget er sket siden det første Grejsdalsløb blev skudt i gang tilbage i 1989. Som et resultat af den udvikling løbet har gennemgået, har der løbende været behov for justeringer, og løbet i 2015 er ingen undtagelse.

 

Igen i år får deltagerne i Grejsdalsløbet mulighed for at prøve kræfter med en 15 km. lang enkeltstart, dagen før selve løbet. Ruten er den samme rute som blev anvendt i Post Danmark Rundt i 1995, hvor Bjarne Riis med fantastisk kørsel vandt løbet.

 

Starten går i udkanten af byen og der køres på Ibæk Strandvej langs Vejle Fjords sydside. Efter ca. 4 km. drejes op af Ibækvej, der stiger de næste ca. 2 km. til Vejle Golfklub. Her skal rytterne til venstre 2 gange inden nedkørslen på Munkebjerg og tilbage til mål langs stranden.

 

Lørdag eftermiddag starter udlevering af startnumre. Udleveringen finder sted I DGI-Huset, hvor der også vil være udstilling fra vore samarbejdspartnere, og mulighed for at lave en god handel.

 

Lørdag aften afholdes det traditionelle pastaparty, ligeledes I DGI-huset. Menuen er sammensat I samarbejde med DGI-husets dygtige kokketeam, og godkendt af diætist, så der bliver givet den bedst mulige ernæringsmæssige forberedelse til søndagens strabadser.

Under pastapartyet vil triatleten Rasmus Henning holde et spændende indlæg om sport og ernæring, og sikkert også fortælle en enkelt anecdote eller to fra sin active karriere.

 

En af de mest synlige nyheder i 2015 er et nyt samarbejde med Gaiasport omkring levering af energiprodukter. Gaiasport er leverandør af en række forskellige energiprodukter, som GU Energy, Bonk Breaker og  Beet It sport og en lang række andre spændende produkter til aktive idrætsfolk.

 

Ruterne har fået et serviceeftersyn og et par kritiske passager er blevet gjort mere sikre, således at uhensigtsmæssige krydsninger kan undgås. Det gælder f.eks. ved Haraldskær i Vejle Ådal og sløjfen ved Refsgårde og Egtvedpigens Grav er vendt om, så forløbet er langt mere optimalt.

 

Banedanmark har gang i en større genopbygning af jernbanebroen for enden af Grejsdalen. Det har derfor været nødvendigt, midlertidigt, at lave en ruteomlægning, hvilket har givet et par nye bakker samt en ganske spændende nedkørsel i den første del af ruten. 35 kilometer ruten er lagt om, således den nu følger en del af de øvrige ruter, og depotet ved Fårup Sø er flyttet til Engum Skole. En anden markant fornyelse er flytningen af start- og målområdet samt udstillingsområdet.

 

Hidtil har Grejsdalsløbets start- og målområdet været på østsiden af DGI-huset, mellem DGI-huset, Vejle Center Hotel og Vejle Bibliotek. Dette flyttes i 2015 til vestsiden af DGI-huset hvor forholdende er mere optimale for deltagere og arrangører.  Flytningen af start- og målområdet åbner mulighed for at rykke Expo-området indendørs, således at udstillere får langt bedre forhold at præsentere sine produkter og deltagerne vil i ro og mag og uden hensyn til vejret kunne se de mange spændende nyheder.

 

Også forplejningen på depoter og i målområde er justeret, og alle deltagere bliver nu tilbudt, en ret varm mad, efter krydsning af målstregen. Det vil blive muligt at vælge mellem 2 forskellige retter, så de udpinte kroppe kan restituere bedst muligt.

 

Tilmeldingen til årets udgave af Grejsdalsløbet forløber planmæssigt, med et lille forspring til samme tidspunkt sidste år, hvorfor der forventes udsolgt lidt tidligere end i 2014.

 

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet