07.12.2016 @ 10:34

Cykelentusiaster og motionister kan godt begynde at glæde sig. Til august kommer Gran Fondo Denmark 2017 til Holbæk Kommune, hvor også en afdeling af Post Cuppen afvikles. 

Lørdag den 12. august køres enkeltstarten i Holbæk bymidte, mens linjeløbene køres søndag den 13. august med start og mål i Holbæk.

Til august arrangerer Danmarks Cykle Union, Holbæk Kommune, Holbæk Cykelsport og Sport Event Denmark igen UCI Gran Fondo World Series-løb på dansk grund. 

Emrah Tuncer, der er formand for Udvalget ”Kultur, Fritid og Fællesskab” i Holbæk Kommune, siger om den store cykelweekend der venter i Holbæk Kommune: 

"Vi er rigtig glade for events, der kan glæde borgere i lokalområderne og samtidig skabe positiv opmærksomhed omkring vores kommune. Vi har tidligere haft stor fornøjelse af de store cykelløb, og det har altid været en folkefest. Så vi glæder os meget til at tage imod et løb som Gran Fondo Denmark," siger Emrah Tuncer.


Gran Fondo Denmark 2017 har udgangspunkt i Holbæk, men kommer også vidt omkring - både Svinninge, Mørkøv, Jyderup, Tuse Næs, Store Merløse lægger asfalt til løbet. Gran Fondo Denmark blev senest afviklet i Helsingør i 2015, men i år blev løbet aflyst.


Gode erfaringer med Holbæk
Danmarks Cykle Union ser også man frem til weekenden, der byder på cykelløb af høj kvalitet for licensryttere såvel som motionister.


"Holbæk by og kommune og Holbæk Cykelsport har flere gange tidligere vist, at de kan levere sports- cykelarrangementer på højt niveau. Derfor glæder vi os over samarbejdet, der betyder, at der igen i 2017 køres Gran Fondo-løb i Danmark på højeste niveau, hvor sikkerheden er i top. Blandt andet køres den cirka 25 kilometer lange enkeltstart på en helt lukket rute. Foruden en stærk organisation sender det også et stærkt signal om, at erhvervslivet i området bakker op, som de gør," siger eventmanager i Danmarks Cykle Union Jens Kasler.
 

Weekend i cykelfestens tegn for eliten og motionister
Foruden Gran Fondo-løbene lørdag og søndag, køres i forbindelse med arrangementet også Junior Cup-enkeltstart lørdag, mens Herre Eliten kører en PostNord Cup-afdeling søndag. Med andre ord er der lagt op til cykelfest på alle niveauer, i weekenden den 12.-13. august 2017 i og omkring Holbæk. 

Der køres ved Gran Fondo Denmark i aldersgrupperne 19-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-70, 70+ både for herrer og kvinder.
 

Gran Fondo Denmark er et af i alt 19 kvalifikationsløb på den Internationale Cykle Unions 2017 UCI Gran Fondo World Series-kalender. De 25 procent bedst placerede i hver aldersklasse ved Gran Fondo Denmark sikrer sig en startplads ved UCI Gran Fondo World Championships, amatørverdensmesterskaberne i landevejscykling, der i 2017 køres i Albi, Frankrig.


I 2015 blev Amatør-VM finalerne kørt i Hobro og Aalborg. Her deltog mere end 2100 ryttere fra 47 forskellige lande.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x