07.12.2016 @ 10:34

Cykelentusiaster og motionister kan godt begynde at glæde sig. Til august kommer Gran Fondo Denmark 2017 til Holbæk Kommune, hvor også en afdeling af Post Cuppen afvikles. 

Lørdag den 12. august køres enkeltstarten i Holbæk bymidte, mens linjeløbene køres søndag den 13. august med start og mål i Holbæk.

Til august arrangerer Danmarks Cykle Union, Holbæk Kommune, Holbæk Cykelsport og Sport Event Denmark igen UCI Gran Fondo World Series-løb på dansk grund. 

Emrah Tuncer, der er formand for Udvalget ”Kultur, Fritid og Fællesskab” i Holbæk Kommune, siger om den store cykelweekend der venter i Holbæk Kommune: 

"Vi er rigtig glade for events, der kan glæde borgere i lokalområderne og samtidig skabe positiv opmærksomhed omkring vores kommune. Vi har tidligere haft stor fornøjelse af de store cykelløb, og det har altid været en folkefest. Så vi glæder os meget til at tage imod et løb som Gran Fondo Denmark," siger Emrah Tuncer.


Gran Fondo Denmark 2017 har udgangspunkt i Holbæk, men kommer også vidt omkring - både Svinninge, Mørkøv, Jyderup, Tuse Næs, Store Merløse lægger asfalt til løbet. Gran Fondo Denmark blev senest afviklet i Helsingør i 2015, men i år blev løbet aflyst.


Gode erfaringer med Holbæk
Danmarks Cykle Union ser også man frem til weekenden, der byder på cykelløb af høj kvalitet for licensryttere såvel som motionister.


"Holbæk by og kommune og Holbæk Cykelsport har flere gange tidligere vist, at de kan levere sports- cykelarrangementer på højt niveau. Derfor glæder vi os over samarbejdet, der betyder, at der igen i 2017 køres Gran Fondo-løb i Danmark på højeste niveau, hvor sikkerheden er i top. Blandt andet køres den cirka 25 kilometer lange enkeltstart på en helt lukket rute. Foruden en stærk organisation sender det også et stærkt signal om, at erhvervslivet i området bakker op, som de gør," siger eventmanager i Danmarks Cykle Union Jens Kasler.
 

Weekend i cykelfestens tegn for eliten og motionister
Foruden Gran Fondo-løbene lørdag og søndag, køres i forbindelse med arrangementet også Junior Cup-enkeltstart lørdag, mens Herre Eliten kører en PostNord Cup-afdeling søndag. Med andre ord er der lagt op til cykelfest på alle niveauer, i weekenden den 12.-13. august 2017 i og omkring Holbæk. 

Der køres ved Gran Fondo Denmark i aldersgrupperne 19-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-70, 70+ både for herrer og kvinder.
 

Gran Fondo Denmark er et af i alt 19 kvalifikationsløb på den Internationale Cykle Unions 2017 UCI Gran Fondo World Series-kalender. De 25 procent bedst placerede i hver aldersklasse ved Gran Fondo Denmark sikrer sig en startplads ved UCI Gran Fondo World Championships, amatørverdensmesterskaberne i landevejscykling, der i 2017 køres i Albi, Frankrig.


I 2015 blev Amatør-VM finalerne kørt i Hobro og Aalborg. Her deltog mere end 2100 ryttere fra 47 forskellige lande.

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer
Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!
Test: GripGrab tøj
En imponerende debutkollektion fra GripGrab, som beviser, at de har helt styr på at lave tøj i høj kvalitet og med den rette funktionalitet til de kolde, dansk forhold.
Test: AGU Vigarous MIPS
Julekonkurrence: Vind vintertøj fra AGU - værdi 3.148 kr
Feltet.dk's podcast: 'Forrest i Feltet' har fået en rigtig god start og er i top 40 over alle danske podcast på Spotify. 
Test: POC Ventral Air Mips
Et absolut sikkert valg, hvis man er på jagt efter en hjelm i højeste kvalitet, som er lige dele hurtigt og ventileret og efterlader et fejlfrit indtryk.  
Test: Fizik Omna
Kan en sko performe uden en ren carbonsål? Svaret er ja og faktisk giver det mening for de fleste. Det gør Omna-modellen fra Fizik også i sin helhed - en flot pakke, som bare fungerer og ser godt ud.
Ekoï Black Week: 60% rabat på alt!
Ekoï kan ikke lide halve løsninger - undtagen når det gælder rabatter. 
Test: Lezyne Macro Drive 1400+ forlygte og Strip Drive Pro 400+ baglygte
Lygterne fra Lezyne giver lys i mørket. De praktiske og kraftige lygter kan både bruges i skoven om natten, men er også anvendelige i dagligdagen.
Test: Scott Speedster 10 Gravel
En rigtig fin gravelcykel fra Scott, som beviser at aluminium ikke er dødt endnu.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x