Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

04.03.2015 @ 07:20

Kan du lide vin, god mad og er du samtidig vild med at cykle?

Du har nu mulighed for at tilmelde dig et unikt ophold med 7 overnatninger på Mallorca og få en fantastisk gourmet oplevelse for sjælen, med start lørdag den 3. oktober og slut lørdag den 10. oktober 2015.

 

Mallorca byder på fantastiske naturoplevelser i meget forskelligt terræn med oliventræer, mandeltræer og kaktus i blomst. Vinmarkerne er modne og høstes i netop denne tid. Vi bevæger os rundt på både lidt større veje, men også på charmerende Camier omgivet af klassiskes stenmure. Tramuntana bjergene er på UNESCO’s World Heritage liste og vi skal besøge nogle specifikke beskyttede områder og bygninger. Vejret er fuld af sol og varme på den behagelige måde, helt perfekt til at cykle.

 

Vi cykler ud og besøger vinhuse, der åbner specielt for os, så vi kan få et kig på produktionen og vinmarkerne. Efterfølgende kommer vinbonden og besøger os på vores hotel, og præsenterer deres vine og vi smager på dråberne. Derefter serveres udvalgte vine til aftens middag med lokale retter.

 

Vi tilrettelægger cykelture alle dage, så vi får den optimale oplevelse af den Mallorquinske natur. Ruterne har en distance på 60-140 km. Vi har en følgebil med de 4 dage, vi besøger vinhuse, hvor man kan hoppe på, hvis der bliver for langt hjem.

 

Opholdet indeholder følgende:

 • 7 overnatninger på 4 stjernet rustikt hotel i hjertet af Selva inkl. morgenmad
• Transport t/r Palma lufthavn
• 7 dages cykelleje
• 7 dages guidet cykelture med besøg på 4 vingårde
• 4 x 3 retters menu inkl. vin til maden og vinpræsentationer
• Energiprodukter til alle cykelture
• 1 sæt cykeltøj


Priser: 8395,-  kroner pr. person i dobbeltværelse, standard 8695,- koner pr. person i dobbeltværelse, suite. Begrænset antal pladser.

 

Depositum 50% ved tilmelding og restbetaling senest den 3. september 2015 på konto nr. 6060 1149119

 

Flybillet kan købes via BravoTours: Dkk 2298,- t/r udrejse 3. oktober - hjemrejse 10. oktober 2015.


Tilmelding senest 1. juni 2015 sendes til: info@dandanellbikerental.com 

 

Turen kan aflyses ved for få tilmeldinger senest den 4. Juni 2015 - fuld refusion!

 

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet