26.09.2019 @ 11:20

I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…

Lørdag d. 24 august 2019 stod der Hjerterdametouren i min kalender for tredje år i træk, men i år med åen anden dagsorden end de forgangne to år.


De sidste to år har jeg kørt benhårdt for at placere mig så godt som muligt på 100- km-ruten, og er endt som henholdsvis nummer syv i 2017 og nummer seks i 2018. Begge gange har det krævet alt hvad jeg har kunne mobilisere af kræfter og selvdisciplin at nå i mål med de placeringer.


I år var agendaen en anden, da jeg havde samlet de kvinder fra klubben, der havde lyst til at komme med til løb, og ego-race var i dag erstattet med den gode oplevelse for “mine kvinder” (det har jeg fået lov at kalde dem.


Team GOOD VIBES ONLY - MultiMotion Assens bestod af i alt 9 kvinder, og på vej i bilen til Ringe, kunne jeg rigtig mærke, hvor fedt et projekt der her var. Vi var fem tilmeldt på 125 km og fire på 50 km, og var dermed et af de store hold.

FEEEDT!
En af kvinderne havde aldrig været til løb før, og én havde aldrig tilbagelagt 125 km. Jeg syntes i grunden det var ret stort, at de havde spændt hjelmen og taget udfordringen op!


For mit eget vedkommende, var der i ugen op til løbet, ved at sprede sig en anelse panik, da jeg lagde mig syg onsdag eftermiddag med snot i lange baner - igen!


Fredag var jeg stadig ikke frisk.


Som arrangør af turen ville jeg rigtig gerne afsted og bakke pigerne op, men jeg måtte også indse, at 125 km og dermed 4,5 - 5 timer i sadlen, ikke på nogen måde var realistisk lørdag formiddag.


Plan B måtte sættes i værk
Fredag aften var jeg nødt til at få truffet en beslutning og meldt noget ud til teamet. Beslutningen blev, at jeg tog afsted til Ringe for at sende de andre fire afsted på de 125 km, og selvom jeg havde lovet at følges med kvinderne på den lange tur, kunne de heldigvis sagtens klare den selv. Jeg ændrende min egen tur til 50 km sammen med resten af holdet.


Det skulle vise sig at blive en rigtig god beslutning.

 


Da kl. blev 10 fik jeg heppet de her 4 seje kvinder afsted på dagens 125 km i det herlige solskin.

 



Jeg kunne nu bare tulle lidt rundt og hygge mig, drikke kaffe og sludre med alle de efterhånden mange kvinder, jeg har i mit herlige, stadigt voksende cykelnetværk. Jeg skulle jo først i aktion ved middagstid.


Sol fra en skyfri himmel, hygge med de andre cykelkvinder, kaffe og cykelløb... Hvad mere kan man ønske sig en lørdag formiddag?

 


Som bekendt går tiden jo stærkt, når man er i godt selskab, og inden jeg så mig om, nærmede klokken sig 12, og dermed var det tid til afgang for os, der i dag skulle tilbagelægge 50 km.

 



Sammen med disse fire seje kvinder, drog jeg nu ud i solskinnet, og jeg smiler stadig, når jeg tænker på den her tur.
Hold nu op, hvor var det en herlig oplevelse!


Hele vejen var fyldt med en lang slange af kvinder på cykler af alle slags, og gang på gang var der én der udbrød: “Hvor er det bare skønt, det her” eller “Sikke en fed tur”. Smilene var brede i dag!


GOOD VIBES ONLY!!


Som sagt kom vi godt afsted, og jeg havde fornøjelsen af at kunne guide og opmuntre lidt undervejs, og det var fedt at opleve, hvordan “mine kvinder” fik lagt sig korrekt på hjul og gav den fuld gas de sidste kilometer hjem.


På dagens ridt skulle vi da også en tur i depot, synes de, for der var reklameret med chokolade, og det skulle vi da have med på vejen.


Jo jo - ikke noget jeg plejer, når jeg kører efter placeringer, men det var jo heller ikke planen i dag, og hyggeligt var det bestemt.

 



Tilbage på cyklen, og efter utallige opfordringer, stak Jytte af herfra, for hun havde gode ben, og havde her til sit allerførste cykelløb for alvor fået blod på tanden til at give den fuld gas det sidste stykke.


Afsted med dig, blev der sagt!!


Inden vi alle nåede sikkert i mål, nåede vi også at pille et dyr ud af Hannes øre.


Det har jeg alligevel aldrig prøvet før! Et lille sort kræ, havde simpelthen fundet vej HELT ind i øregangen, og det summede så meget derinde, at det var helt umuligt at køre videre, inden kræet havde fundet sin vej ud igen. Det klarede vi med fælles hjælp og seriøse trykudligninger.


Hvis man forresten skulle have lyst til at give den fuld gas på 50 km, var det her en rigtig lækker og ret flad rute, og måske en vis cykelmoster kunne fristes til at give det et skud til næste år.


Vel hjemme igen blev det tid til hygge og lidt at spise.

 



I år stod den på en lækker buffet med dessert og det hele.


Men hvor blev Susanne nu af?


Hun sad desværre ude i samarittervognen, da hun var styret efter få kilometer. Men Susanne er den seje type, så hun gennemførte resten af de 125 km, som var det længste hun havde kørt til dato, med noget af en skramme på underarmen, der måtte sys på skadestuen fterfølgende.

 

Man tager vel heller ikke til cykelløb, for at køre hjem igen så hurtigt, vel??!!


Alt i alt havde jeg og resten af Team GOOD VIBES ONLY - MultiMotion//Assens en skøn dag og jeg håber vi kan blive endnu flere til næste år.

 

Da jeg satte kursen hjem mo Assens igen, havde jeg i den grad tanket god energi op på min ellers lidt sunkne overskudskonto.

 

GOOD VIBES ONLY!!

 

Læs også de andre Good Vibes Only beretninger:

GOOD VIBES ONLY - Hygge og højdemeter i Harzen med Team Motionsfeltet.dk

GOOD VIBES ONLY - Hold kæden stram og ren med Muc-Off

GOOD VIBES ONLY - Fra cykelmoster til Queen of Mountain?! (Part 2): GREJSDALSSLØBET

GOOD VIBES ONLY - Long slow distance - fra øvmorgen til supertur

GOOD VIBES ONLY - FRA CYKELMOSTER TIL QUEEN OF MOUNTAIN?! (PART 1)

GOOD VIBES ONLY - VM i cykelcross - cykelturist i Bogense

GOOD VIBES ONLY - Hjerterdametouren - Cykelløb med hjertet på det rette sted

GOOD VIBES ONLY - En Cykelmosters Bekendelser

GOOD VIBES ONLY - Virtuel Vintertræning - Slip dit indre legebarn fri

GOOD VIBES ONLY - Stjernetramp - En forårsdag i ..... Solskin

GOOD VIBES ONLY - Fællestræning med Team Motionsfeltet.dk

GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet fra nedtur til optur

GOOD VIBES ONLY - Kvinderne på vej ud af skyggen

GOOD VIBES ONLY - Helnæs Vestfyns Tour - når tid bare forsvinder

GOOD VIBES ONLY - Fra Vestfyn til Hærvejen

GOOD VIBES ONLY - Cykelstafetten Kolding - fællesskabet sejrede

GOOD VIBES ONLY - DGI Kaptajnkursus med ønsket om at give noget igen

GOOD VIBES ONLY - På tur til Giro Rosa

GOOD VIBES ONLY - Refleksioner over kørsel på bakker

GOOD VIBES ONLY - For women only - På tur med cykelmostrene

GOOD VIBES ONLY - Fra Vestfyn til Hærvejen - Raceday

GOOD VIBES ONLY - Louison Bobet - Good looking and great feeling

GOOD VIBES ONLY - Balancen mellem cykelliv og hverdagshamsterhjul

GOOD VIBES ONLY - Glædeligt gensyn med Gran Fondo Jennum

Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Hej, Jeg skal bruge en god hverdagscykel og overvejer denne Cube Nulane https://cykelshoppen.dk/herre-citybike/cube-nulane-blue-herrecykel-2023?optionId=63990&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwlZixBhCoARIsAIC745BBjda9uHx53aTfD60y_JyOEkfDQPjyjOdXTPQcK0EKNOkRWbFmRJkaAvw1EALw_wcB Dog ville jeg høre om nogen har erfaringer med at købe fra udlandet, fx Tyskland? I så fald, nogen der kender nogle gode shops? Vil man typisk kunne spare nogle penge? Og er der ulemper, fx ift. forsikring? Tak! Giovanni Lonardi fik på lidt kontroversiel vis karrierens første sejr og kan nu jagte mere succes iført løbets førertrøje. Han får chancen igen allerede onsdag, hvor der er lagt op til endnu en spurt i den hyppigt besøgt by Bodrum, men da der denne gang som noget nyt venter en meget stejl bakke på den sidste kilometer vil det være en helt anden afslutning end i dag og en spurt, der minder meget mere om den, der gav Max Kanter mandagens sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_4_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/Maikel Zijlaard gav Tudor en drømmestart på deres store hjemmebaneløb med en fornem sejr på prologen, der som ventet ikke skabte de store forskelle i klassementet. Det lille, schweiziske mandskab har endda en god chance for at tage endnu en sejr allerede onsdag, hvor den første af de to sprinteretaper på årets sprintervenlige rute venter, og selvom der som så ofte før i Romandiet skal klatres, hvis man vil spurte, er klatreudfordringerne denne gang mere overkommelige, end de før har været det. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_romandie_2024/Danny van Poppel troede, at han havde vundet dagens etape i Tyrkiet Rundt, men efter målstregen blev han deklasseret, da han lukkede Giovanni Lonardi inde. Se episoden herunder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/se_spurten_der_fik_bora-profil_deklasseret/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet