31.12.2021 @ 13:30

Feltet.dk ønsker alle et godt nytår og ser tilbage på året og frem på, hvad der venter i 2022.

Kære brugere

I ønskes alle et godt nytår! Det har været et 2021 på godt og ondt.

 

Lad os starte med det positive.

Vi er gået 38,29% frem, så vi i 2021 har haft 2,7 mio. brugere, som har set mere end 35 mio. sidevisninger. Vi har slået omsætningsrekord.

 

Vi har aldrig haft så meget unikt indhold, som vi har haft i 2021: Interviews, liveopdateringer, analyser, ekspertkommentarer, optakter og FAQ. Den redaktionelle retning vil Feltet.dk udvikle og fastholde endnu mere i 2022. Så glæd Jer!

Vi øger den ansvarshavende redaktion fra fire personer til fem. Vi fortsætter samarbejdet med Discovery+, så du stadig kan finde masser af videoindhold.

 

Alt sammen ganske gratis!

 

Fantastiske flyvende danskere
Året har også budt på mange fantastiske højdepunkter. For mig står Jonas Vingegaards andenplads i Tour de France højest, hvilket jeg ikke helt synes, at han har fået nok kredit for. Nummer to i Tour de France - det er altså vildt! Kun overgået af et dansk resultat nogensinde.

 


Vinge-far baskede sig på Tour de France podiet (Foto: Sirotti)

 

Derudover Kasper Asgreens fantastiske sejre i E3 og Flandern Rundt, vilde Cort i Vueltaen, Michael Mørkøv og Lasse Normans OL-guld, Johan Price-Pejtersens forløsning med VM-guldet på U23-enkeltstarten, Michael Valgrens flotte sæsonafslutning med blandt andet VM-bronze i et VM-løb, hvor næsten alt gik galt for danskerne.

 

På mountainbiken har Sebastian Fini og Caroline Bohé forkælet os med store resultater igennem sæsonen og Emma Norsgaard er kommet tilbage efter en længere skadesperiode og hører nu til toppen af kvindefeltet. Jeg kunne blive ved... og det lover godt for et stort 2022!

Corona hænger stadig, som en modvind, der bare ikke vil slippe - uanset i hvilken retning der cykles. I 2021 har vi været noget mindre ramt af Corona relaterede aflysninger indenfor cykelsporten end i 2020 - og heldigvis for det, fordi det var et hårdt år for Feltet.dk og selvfølgelig også mange andre.

 

Lige nu buldrer Corona afsted, og det kan være svært ikke at frygte for aflysninger i de første måneder af 2022, men vi håber på det bedste.

Feltet.dk skal stadig være gratis fremadrettet
Vi kommer til at løfte sløret for vores nye design på Feltet.dk i foråret 2022. Det har vi arbejdet på siden marts 2020, hvor vi har bygget Feltet.dk på en ny teknologi og lavet et nyt design med masser af forbedringer og nye tiltag.

 

Det glæder vi os naturligvis til at afsløre. I første omgang bliver designet lanceret i moduler og i en betaversion, som vil køre sideløbende med det nuværende design. Så kan vi løbende teste og forbedre performance, rette eventuelle fejl og forhåbentligt også få feedback fra Jer brugere!

 

Foto: A.S.O. / Pauline Ballet

 

Vi får meget positiv og konstruktiv kritik på Feltet.dk, og det er vi enormt glade for, fordi det er med til at udvikle os endnu mere. To punkter som vi bliver kritiserede for igen og igen, det er reklamer og dækningen af kvindecyklingen.

 

Ja, vi har mange reklamer på Feltet.dk, men det er også vores eneste indtægtskilde. Feltet.dk får ikke mediestøtte, modsat andre store medier, som får et to-cifret millionbeløb. Desuden kæmper vi i mod adblocker og manglende accept af cookies, så vi kan få højere annoncepriser.

 

Vi er 23 medarbejdere på løningslisten, så det kræver en del økonomi at drive sitet. Vi har drøftet at tage betaling for indholdet på Feltet.dk, men det er IKKE en vej, som jeg ønsker at gå. Feltet.dk har altid været gratis for alle - og det skal det blive ved med.

 

Jeg vil hellere appellere til, at brugerne accepterer cookies og fjerner deres adblocker, når de besøger sitet. Så kan vi stadig drive sitet og stille alt vores indhold gratis til rådighed for jer.

 

Kvindecyklingen er i rivende udvikling, men...
Kvindecyklingen er det andet punkt, som vi bliver kritiseret for. Der er en lejr, som ikke gider at læse om kvindecyklingen og den anden lejr, som ønsker, at vi skal dække det 1:1 med herrerne. Ingen af ønskerne kan vi efterkomme.

 

Kvindecyklingen er i rivende udvikling og interessen er stigende, men læsertallene er stadig langt fra herrernes. Vi vælger dog stadig at dække kvindecyklingen, ligesom vi også dækker andre grene af sporten, selvom der ikke er gode læsertal i dem. Det gør vi for at være med til at udvikle dansk cykelsport, men det er klart økonomi, ressourcer og kompetencer hænger sammen.

 


Emma Norsgaard hentede 19 top 3-placeringer i 2021 (Foto: Movistar)

Vi har f.eks. desværre ikke ressourcer og kompetencer til at dække kvindecyklingen med optakter, som vi har hos herrerne med vores cykelekspert Emil Axelgaard.

 

Jeg synes dog, at vi giver kvindecyklingen en markant dækning på Feltet.dk og når vi får skudt i cykelskoene, at vi ikke dækker kvindecyklingen på lige fod med herrerne, så er det ene og alene et spørgsmål om ressourcer og økonomi. Kvindecyklingen er dog på rette vej, men Rom bliver ikke bygget på en dag.

 

I vores nye design, som Feltet.dk altså lancerer i 2022, der vil det også være nemmere for brugerne at selektere det indhold, som de ønsker at prioritere og læse.

 

Til sidst skal der lyde en stor tak til alle jer, der læser med her på sitet og alle jer, der deltager i vores managerspil. Selvfølgelig også en kæmpe tak til alle medarbejderne og samarbejdspartnere.

 

I ønskes alle et godt og sikkert nytår!

 

Vi glæder os til 2022, hvor blandt andet Tour de France kommer til Danmark.

 

Jesper Johannesen
Chefredaktør Feltet.dk & Motionsfeltet.dk

 

Hundredvis opretter sig i Danmarks nye cykelregister!
Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.
Ideer til fars dag 5. juni - Køb signeret Rolf Sørensen-Tour-bog
Mangler du gaven til verdens bedste far, der har alt? Vi har i webshoppen netop tilføjet bøger hvor Rolf Sørensen har skrevet en Tour hilsen. Der er også kommet Tour de France merchandise på lager igen - både kasketter, handsker, trøjer og bukser.  
Nyt managerspil - Vind kontanter og VIP-billetter til Touren
Tour de France starten i Danmark nærmer sig og i starten af juni køres opvarmningsløbet Critérium du Dauphiné. Deltag i opvarmningsmanagerspillet forud for Tour de France.
Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Køb cykeltrøje og træd til for kræftramte - ligesom Michael Mørkøv
Cykelrytter, Michael Mørkøv, træder til for kræftsagen. Sammen hylder Michael Mørkøv og Kræftens Bekæmpelse alle de hjælperyttere, der er så afgørende - uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Du kan også træde til ved at købe den unikke TRÆD TIL-cykeltrøje.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko
Specialized har i dag lanceret en ny cykelsko - S-Works Torch.
Kun til Feltet.dk's brugere: Følg Giroens kongeetape og studie fra kl 10.00
Se det bedste cykling med Discovery+. Det koster normalt kun 129 kroner pr. måned, men Feltet.dk har et eksklusivt specialtilbud i maj under Giro d'Italia. Få Disocvery+ til halv pris, så du kun betaler 64,50 kroner for en måned uden binding.
Danske Framesandgear er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts, til mærker der spænder fra Colnago til Zipp. 
Dansk firma er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts til mærker, der spænder fra Colnago til Zipp.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Aeroe Bike Rack og tasker
Flere og flere har fundet glæden ved at køre afsted ud i det blå på cykel og medbringe nok til at kunne klare sig selv et par dage. Det kræver dog, at man kan laste cyklen godt og sikkert.  Vi har testet bikerack/bagagebærer og tasker fra Aeroe. En løsning som gør det nemmere at pakke din cykel, når du skal afsted med mere end bare lappegrej og energibarer.
Sønderjylland i gult
I Sønderjylland er nedtællingen til årets cykelfest - afslutningen på Tourens tredje etape den 3. juli 2022 - allerede begyndt. Christian X’s bro i Sønderborg er svøbt i gult, og overalt langs ruten er lokale kræfter i gang med at forberede sig. Et af de mange initiativer er udgivelsen af guidebogen som udkommer medio juni.
Flowlife tilbyder nu tre forskellige massagepistoler
Massagepistoler er blevet et stadigt mere populært redskab at bruge i forbindelse med kroppens restitution. Det svenske Flowlife udvider nu sortimentet til at bestå af tre modeller: Flowgun Pocket, Flowgun Go og Flowgun Pro.
Anmeldelse: Cyrille Guimard - Tour de France bag kulisserne
Af naturlige grunde er der ekstra hype omkring årets Tour de France, hvor løbets første tre etaper som bekendt afvikles i Danmark. Adskillige forlag rider med på bølgen, og en af de seneste udgivelser er en selvbiografi af den franske rytter og sportsdirektør Cyrille Guimard.
Bliv påklædt til den danske Tour-start
De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
Produktnyt: Baglygteradar med indbygget kamera
Garmin introducerer Varia RCT716 baglygteradar med indbygget kamera, som løbende optager dine omgivelser under en tur og gemmer automatisk optagelser, hvis en hændelse registreres.
Østrig - et gravel paradis
Det er ikke kun i Danmark, at gravel er super populært. Det er det også i Østrig, hvor der er muligheder for rigtige gode ruter. 
U23-dansker med ny topplacering
I weekenden blev der kørt mountainbike World Cup for U23-kvinder i Nové Mesto i Tjekkiet, hvor danske Sofie Heby Pedersen nok en gang leverede en topplacering.
Verdensetteren henter ny triumf
Verdensetteren, Gustav Heby, sejrede også i weekend, da han triumferede foran verdens bedste juniorer.
"Fuldstændig sindssyg dag"
Danske Caroline Bohé bliver bare ved og ved med at imponere. I hendes blot tredje World Cup-løb for eliten lykkedes det at slutte på podiet.
Ustoppelige Pidcock sejrer igen
Tom Pidcock sikrede sig i weekenden sejren i World Cup-løbet i Nové Mesto i Tjekkiet. Sidste uge kunne han række armene i vejret, efter han vandt i Albstadt.   
Vind Jacques Anquetils cykel!
Jysk Fynske Medier udlodder i samarbejde med Feltet.dk en af Jacques Anquetils cykler. Ja, du læste rigtigt!
DM-ruterne for 2022 præsenteret med hårde finaler
Aalborg danner rammen for DM i landevejscykling i 2022 og 2023. Tirsdag blev ruterne i landevejscykling præsenteret.
Se Rolf fortælle om sin nye bog
Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne sætter i en ny bog fokus på verdens største etapeløb, der starter i Danmark i 2022. Bogen udkommer den 2. maj 2022. Du kan nu forudbestille bogen med 15% rabat i webshoppen. 
Dansker sejrede: Nummer ét på verdensranglisten
Nordjyderne Gustav og Sofie Heby Pedersen dominerer den internationale scene for mountainbikeryttere, og nu kan en af dem kalde sig verdens pt. bedste.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Hundredvis opretter sig i Danmarks nye cykelregister!
Har du fået stjålet din cykel? Hvis svaret er ja, har du noget tilfælles med cirka 40.000 andre danskere. De fleste af os har hverken kvittering eller stelnummer gemt og risikerer derfor ikke at få den retmæssige erstatning. Så er Wolli-løsningen.
Ideer til fars dag 5. juni - Køb signeret Rolf Sørensen-Tour-bog
Mangler du gaven til verdens bedste far, der har alt? Vi har i webshoppen netop tilføjet bøger hvor Rolf Sørensen har skrevet en Tour hilsen. Der er også kommet Tour de France merchandise på lager igen - både kasketter, handsker, trøjer og bukser.  
Nyt managerspil - Vind kontanter og VIP-billetter til Touren
Tour de France starten i Danmark nærmer sig og i starten af juni køres opvarmningsløbet Critérium du Dauphiné. Deltag i opvarmningsmanagerspillet forud for Tour de France.
Bliver tredje gang lykkens gang for Emil Axelgaard?
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
Køb cykeltrøje og træd til for kræftramte - ligesom Michael Mørkøv
Cykelrytter, Michael Mørkøv, træder til for kræftsagen. Sammen hylder Michael Mørkøv og Kræftens Bekæmpelse alle de hjælperyttere, der er så afgørende - uanset om det er på cyklen eller i et kræftforløb. Du kan også træde til ved at købe den unikke TRÆD TIL-cykeltrøje.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko
Specialized har i dag lanceret en ny cykelsko - S-Works Torch.
Kun til Feltet.dk's brugere: Følg Giroens kongeetape og studie fra kl 10.00
Se det bedste cykling med Discovery+. Det koster normalt kun 129 kroner pr. måned, men Feltet.dk har et eksklusivt specialtilbud i maj under Giro d'Italia. Få Disocvery+ til halv pris, så du kun betaler 64,50 kroner for en måned uden binding.
Danske Framesandgear er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts, til mærker der spænder fra Colnago til Zipp. 
Dansk firma er specialist i Garmin og Wahoo mounts
Med over 60 unikke mounts til Garmin og Wahoo, er danske Framesandgear markedsledende indenfor udvalget af CNC skårne aluminium mounts til mærker, der spænder fra Colnago til Zipp.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x