31.12.2021 @ 13:30

Feltet.dk ønsker alle et godt nytår og ser tilbage på året og frem på, hvad der venter i 2022.

Kære brugere

I ønskes alle et godt nytår! Det har været et 2021 på godt og ondt.

 

Lad os starte med det positive.

Vi er gået 38,29% frem, så vi i 2021 har haft 2,7 mio. brugere, som har set mere end 35 mio. sidevisninger. Vi har slået omsætningsrekord.

 

Vi har aldrig haft så meget unikt indhold, som vi har haft i 2021: Interviews, liveopdateringer, analyser, ekspertkommentarer, optakter og FAQ. Den redaktionelle retning vil Feltet.dk udvikle og fastholde endnu mere i 2022. Så glæd Jer!

Vi øger den ansvarshavende redaktion fra fire personer til fem. Vi fortsætter samarbejdet med Discovery+, så du stadig kan finde masser af videoindhold.

 

Alt sammen ganske gratis!

 

Fantastiske flyvende danskere
Året har også budt på mange fantastiske højdepunkter. For mig står Jonas Vingegaards andenplads i Tour de France højest, hvilket jeg ikke helt synes, at han har fået nok kredit for. Nummer to i Tour de France - det er altså vildt! Kun overgået af et dansk resultat nogensinde.

 


Vinge-far baskede sig på Tour de France podiet (Foto: Sirotti)

 

Derudover Kasper Asgreens fantastiske sejre i E3 og Flandern Rundt, vilde Cort i Vueltaen, Michael Mørkøv og Lasse Normans OL-guld, Johan Price-Pejtersens forløsning med VM-guldet på U23-enkeltstarten, Michael Valgrens flotte sæsonafslutning med blandt andet VM-bronze i et VM-løb, hvor næsten alt gik galt for danskerne.

 

På mountainbiken har Sebastian Fini og Caroline Bohé forkælet os med store resultater igennem sæsonen og Emma Norsgaard er kommet tilbage efter en længere skadesperiode og hører nu til toppen af kvindefeltet. Jeg kunne blive ved... og det lover godt for et stort 2022!

Corona hænger stadig, som en modvind, der bare ikke vil slippe - uanset i hvilken retning der cykles. I 2021 har vi været noget mindre ramt af Corona relaterede aflysninger indenfor cykelsporten end i 2020 - og heldigvis for det, fordi det var et hårdt år for Feltet.dk og selvfølgelig også mange andre.

 

Lige nu buldrer Corona afsted, og det kan være svært ikke at frygte for aflysninger i de første måneder af 2022, men vi håber på det bedste.

Feltet.dk skal stadig være gratis fremadrettet
Vi kommer til at løfte sløret for vores nye design på Feltet.dk i foråret 2022. Det har vi arbejdet på siden marts 2020, hvor vi har bygget Feltet.dk på en ny teknologi og lavet et nyt design med masser af forbedringer og nye tiltag.

 

Det glæder vi os naturligvis til at afsløre. I første omgang bliver designet lanceret i moduler og i en betaversion, som vil køre sideløbende med det nuværende design. Så kan vi løbende teste og forbedre performance, rette eventuelle fejl og forhåbentligt også få feedback fra Jer brugere!

 

Foto: A.S.O. / Pauline Ballet

 

Vi får meget positiv og konstruktiv kritik på Feltet.dk, og det er vi enormt glade for, fordi det er med til at udvikle os endnu mere. To punkter som vi bliver kritiserede for igen og igen, det er reklamer og dækningen af kvindecyklingen.

 

Ja, vi har mange reklamer på Feltet.dk, men det er også vores eneste indtægtskilde. Feltet.dk får ikke mediestøtte, modsat andre store medier, som får et to-cifret millionbeløb. Desuden kæmper vi i mod adblocker og manglende accept af cookies, så vi kan få højere annoncepriser.

 

Vi er 23 medarbejdere på løningslisten, så det kræver en del økonomi at drive sitet. Vi har drøftet at tage betaling for indholdet på Feltet.dk, men det er IKKE en vej, som jeg ønsker at gå. Feltet.dk har altid været gratis for alle - og det skal det blive ved med.

 

Jeg vil hellere appellere til, at brugerne accepterer cookies og fjerner deres adblocker, når de besøger sitet. Så kan vi stadig drive sitet og stille alt vores indhold gratis til rådighed for jer.

 

Kvindecyklingen er i rivende udvikling, men...
Kvindecyklingen er det andet punkt, som vi bliver kritiseret for. Der er en lejr, som ikke gider at læse om kvindecyklingen og den anden lejr, som ønsker, at vi skal dække det 1:1 med herrerne. Ingen af ønskerne kan vi efterkomme.

 

Kvindecyklingen er i rivende udvikling og interessen er stigende, men læsertallene er stadig langt fra herrernes. Vi vælger dog stadig at dække kvindecyklingen, ligesom vi også dækker andre grene af sporten, selvom der ikke er gode læsertal i dem. Det gør vi for at være med til at udvikle dansk cykelsport, men det er klart økonomi, ressourcer og kompetencer hænger sammen.

 


Emma Norsgaard hentede 19 top 3-placeringer i 2021 (Foto: Movistar)

Vi har f.eks. desværre ikke ressourcer og kompetencer til at dække kvindecyklingen med optakter, som vi har hos herrerne med vores cykelekspert Emil Axelgaard.

 

Jeg synes dog, at vi giver kvindecyklingen en markant dækning på Feltet.dk og når vi får skudt i cykelskoene, at vi ikke dækker kvindecyklingen på lige fod med herrerne, så er det ene og alene et spørgsmål om ressourcer og økonomi. Kvindecyklingen er dog på rette vej, men Rom bliver ikke bygget på en dag.

 

I vores nye design, som Feltet.dk altså lancerer i 2022, der vil det også være nemmere for brugerne at selektere det indhold, som de ønsker at prioritere og læse.

 

Til sidst skal der lyde en stor tak til alle jer, der læser med her på sitet og alle jer, der deltager i vores managerspil. Selvfølgelig også en kæmpe tak til alle medarbejderne og samarbejdspartnere.

 

I ønskes alle et godt og sikkert nytår!

 

Vi glæder os til 2022, hvor blandt andet Tour de France kommer til Danmark.

 

Jesper Johannesen
Chefredaktør Feltet.dk & Motionsfeltet.dk

 

Det helårlige managerspil åbnet - To forskellige spil i 2022
Feltet.dk's populære sæsonspil bliver nu udvidet med et aktivt sæsonspil. Du kan tilmelde dig allerede i dag.
Test: isolés vintertøj
Et lækkert sæt fra danske isolés, som viser stor teknisk know-how og kapacitet, hvor især jakken imponerer med høje beskyttelse og masser af varme i en strømlinet pakke.
Spar 50% på vinter- og forårscykeltøj
Feltet.dk og Team Motionsfeltet.dk har sat en række produkter ned på vores webshop, så søger du et godt tilbud - så kig forbi. 
Cannondale lancerer ny Synapse med SmartSense-teknologi
Amerikanerne lancerer en re-designet version af deres endurance-cykel til landevejen med stærkt opdaterede, teknologiske features, som inkluderer lys og radar. Målet er at fusionere performance, komfort og alsidighed i endnu højere grad.
Et klenodie har jubilæum - kender du ALAN?
I sommeren 1972 grundlagde en lille italiener ved navn Falconi Lodovico, et cykelbrand, der i dag, er et klenodie indenfor cykelsporten.
Test: Velocio vintertøj
Det amerikanske brand gør sit indtog med et teknisk ’tøjsystem’ til de koldeste vinterdage, som performer på alle parametre.
Øl skal give Børnecancerfonden halvanden million kroner
Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har sat sig et ambitiøst mål. På bare fire uger vil de frivillige deltagere sælge over 35.000 gaveæsker med specialøl fra Fur Bryghus. Det skal give op imod halvanden million kroner til Børnecancerfonden.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko med snørebånd
Specialized har netop lanceret en ny sko med snørebånd, som hedder S-Works 7 Lace.
Test: Assos Superléger-tøj til hometrainer
Et komplet sæt optimeret til indendørs cykling, hvor bukserne imponerer så stort, at de er blandt de bedste denne tester har prøvet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Manager: Mens vi bare venter på en ny sæson #2
Nu er det meget snart alvor. De forskellige WorldTour-mandskaber er ved at være klar - holdopstillingerne er på plads, de nye uniformer er blevet flashet, team-cyklerne fået den sidste lakering og januars obligatoriske træningslejre så småt gået i gang...
Test: Flowfeet by Flowlife
Flowfeet er et massageapparat, der giver dine fødder alt fra en kærlig til en dyb og effektiv massagebehandling, som får dine fødder hurtigt på toppen efter en hård træning. 
Feltet.dk styrker sine SOME-aktiviteter og investerer i fremtiden
I de kommende måneder vil Feltet.dk lancere en række nye aktiviteter både på det redaktionelle, funktions-. og designmæssigt plan. Feltet.dk øger også satsningen på det sociale medie, Instagram.
Produktnyt: Velocio "A better way"
Det der startede som en lancering af en kvindefokuseret kollektion har udviklet sig til en forpligtelse for en grønnere fremtid, hvor amerikansk-baserede Velocio mener, at der er en bedre måde at producere cykeltøj på.
Covid-alarm: Bestil dit Tour-merchandise senest søndag
De tre første dage i juli i år bliver historiske! For første og måske eneste gang gæster Tour de France-feltet lille Danmark. Skal du være festklædt?
Test: Rapha Women’s Explore Down Jacket
Vellykket og virkelig lækker dunjakke, som kan bruges på eventyr på cyklen såvel som i hverdagen.
Specialized præsenterer 2022-teamcykler
Specialized løfter sløret for de nye cykeldesigns til Quick-Step-Alpha Vinyl, Total-Energies og SD Worx. 
Test: 2022 Giant Revolt Advanced Pro 0
Den nye Revolt cementerer sin position som en af markedets bedste gravelcykler med levende styregenskaber, god komfort og muligheden for at ændre køregenskaberne med et udskifteligt dropout, som kan øge akselafstanden.
Test: Cannondale Scalpel HT Hi-MOD 1 2022
Scalpel HT Hi-MOD 1 har et rigtig godt forhold mellem effektivitet, adræthed, kontrol og stabilitet, mens cyklens geometri og lethed skaber en meget progressiv high-end mountainbike, der tilfredsstiller den konkurrenceorienterede og kræsne hardtail-rytters høje krav.
Konggaard / Xtreme sætter gang i generationsskifte
Konggaard ApS lancerer på årets første dag, at de har sat gang i et generationsskifte.
Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Godt nytår fra Feltet.dk - Tilbageblik og 2022
Feltet.dk ønsker alle et godt nytår og ser tilbage på året og frem på, hvad der venter i 2022.
Podcast: Quiz og kåringer fra året der gik på WorldTouren
Hvilke øjeblikke og ryttere var de mest fantastiske på WorldTouren i 2021? 
Prøv banecykling - Spar 20%
Du har nu igen muligheden for at prøve kræfter med cykelbanen i Ballerup! I en begrænset periode tilbyder Feltet.dk & Velo Events vores læsere muligheden for en helt unik cykeloplevelse på banen i Ballerup Super Arena.
Glædelig jul til alle
Feltet.dk og Motionsfeltet.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul!

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Det helårlige managerspil åbnet - To forskellige spil i 2022
Feltet.dk's populære sæsonspil bliver nu udvidet med et aktivt sæsonspil. Du kan tilmelde dig allerede i dag.
Test: isolés vintertøj
Et lækkert sæt fra danske isolés, som viser stor teknisk know-how og kapacitet, hvor især jakken imponerer med høje beskyttelse og masser af varme i en strømlinet pakke.
Spar 50% på vinter- og forårscykeltøj
Feltet.dk og Team Motionsfeltet.dk har sat en række produkter ned på vores webshop, så søger du et godt tilbud - så kig forbi. 
Cannondale lancerer ny Synapse med SmartSense-teknologi
Amerikanerne lancerer en re-designet version af deres endurance-cykel til landevejen med stærkt opdaterede, teknologiske features, som inkluderer lys og radar. Målet er at fusionere performance, komfort og alsidighed i endnu højere grad.
Et klenodie har jubilæum - kender du ALAN?
I sommeren 1972 grundlagde en lille italiener ved navn Falconi Lodovico, et cykelbrand, der i dag, er et klenodie indenfor cykelsporten.
Test: Velocio vintertøj
Det amerikanske brand gør sit indtog med et teknisk ’tøjsystem’ til de koldeste vinterdage, som performer på alle parametre.
Øl skal give Børnecancerfonden halvanden million kroner
Velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har sat sig et ambitiøst mål. På bare fire uger vil de frivillige deltagere sælge over 35.000 gaveæsker med specialøl fra Fur Bryghus. Det skal give op imod halvanden million kroner til Børnecancerfonden.
Produktnyt: Specialized lancerer ny sko med snørebånd
Specialized har netop lanceret en ny sko med snørebånd, som hedder S-Works 7 Lace.
Test: Assos Superléger-tøj til hometrainer
Et komplet sæt optimeret til indendørs cykling, hvor bukserne imponerer så stort, at de er blandt de bedste denne tester har prøvet.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x