14.02.2021 @ 08:30

I disse Corona tider hvor restriktioner og "social distancing" har sat en kæp i hjulet for mange og vi har givet afkald på at bruge tiden med venner og bekendte, har turcyklen stået som en trofast ven.

Friheden på åbne landeveje og kringlede grusstier har inspireret den danke cykelproducent Coh&Co Copenhagen til at lancere et nyt brand som de kalder Vogel Bikes


I modsætning til Coh&Co's produkter købes Vogel Bikes kun online og adskiller sig fra, hvad der ellers findes på markedet, ved at tilbyde custom kulfiber gravel cykler, cross cykler og foldecykler - opbygget lige som du vil have det.
 


Vogel Bikes' cykler produceres nemlig først på det tidspunkt, hvor køberen beslutter sig for stel, farve, grej og accessories tilpasset behov og budget. Forretningsmodellen er tænkt til at bringe dig tættere på den cykel du vil have, uden at tilføje striber af forskellige grejpakker og ikke mindst uden at stille tusindvis af cykler på hylder i lagre rundt omkring i Europa.


Ideen med Vogel Bikes er at bygge exceptionelle kulfiber cykler - og involvere os andre i processen. 


Der er mange fordele ved konceptet. Udover at man er medbestemmende på cyklens opbygning, kan cyklen, uden distributør og mellemforhandler, også tilbydes til en forbavsende frisk pris.

 

Det er ikke hver dag man ser et ungt brand som Vogel Bikes konkurrere med store internetspillere i gravel bike verden, men forretningsmodellen tillader tydeligvis den lille virksomhed at levere konkurrencedygtig kvalitet på trods af deres størrelse.


I disse tider hvor cykelbranchen er overbelastet og der er ekstremt lange ventetider formår Voglel Bikes alligevel at holde relativt korte leveringstider på en custom gravel bike - oftest vel under de 12 uger fra bestilling til levering.
 


På stående fod tilbyder Vogel Bikes tre forskellige kulfiber stel modeller, to af hvilke passer i gravel bike kategorien, den sidste en tur- og pendler egnet foldecykel.

 

For folk som interesserer sig for CycloCross er der også et cross stel som overholder ICU reglerne og tilbyder et super responsivt og konkurrencedygtigt kulfiberstel, opbygget som du vil ha det.


Til dem som er mest tiltrukket af turcykling og eventyr er der en rigtig "adventure maskine", deres GF-001 Horizon, beregnet til alt fra afslappede søndage i skoven til det ikoniske Adventure Race TransCon. 

 

Vogel bygger selv de fleste af deres hjul og det i sig selv giver mange muligheder. Vælger man at kombinere deres kulfiberfælge med et ChrisKing navsæt, eller er man til alufælge, er der altid mulighed for en god dialog omkring drømmecyklen.

 

Håndopbygning af hjul åbner også døren for en indbygget dynamo løsning, som forsyner rytteren med mere end bare lys. Kombineret med lidt elektronik bygger holdet bag Vogel Bikes forhjul som kan holde din GPS kørende og din mobiltelefon opladt når du er på langfart.

Udover de gængse klassikere som Shimano og SRAM byder Vogel Bikes også på et sortiment af grej håndplukket fra små producenter rundt om i verdenen.

 

Gearskiftere fra amerikanske Gevenalle og mulighed for at vælge ChrisKing komponenter er eksempler på gedigent, endog mindre kendt grej - og lige så vigtigt, kan de være med til at spare de steder, hvor man ønsker at holde prisen på budget.

 

www.vogelbikes.com finder man forskellige basismodeller. Selvom man er velkommen til at bestille en af disse, som de står på siden, er det intentionen at de skal bruges som udgangspunkt for den gravel- eller foldecykel, der passer til dig.

 

Den endelige bestilling hos Vogel Bikes kommer ofte efter udveksling af et par emails, et besøg hos dem i Nordhavn eller sågar et videokald, hvor teamet pejler sig ind på dit behov. Derefter hjælper de dig med at specificere cyklen, som du vil have den.


Hvert stel har dit navn på fra produktionen starter til stel og grej samles i Nordhavn i København og sendes hjem til din adresse - uanset om du bor i Danmark eller Australien. Vogel Bikes leverer sine gravel og foldecykler over hele verden.


Med et anerkendende nik til en ansvarlig måde at drive international forretning på, er Vogel Bikes medlem af organisationen 1% for the Planet.

 

Igennem dette samarbejde modsvares CO2 fodsporet af transportomkostninger i forbindelse med produktion og levering med plantning af træer.
 


Kig ind på vogelbikes.com og tjek den populære Vogel GF-001 Horizon model. Vogel teamet tager sig meget gerne tid til et uforpligtende videoopkald til en snak om mulighederne for en cykel til dig. 


Book dit opkald her eller skriv til hello@vogelbikes.com, så du kan blive klar til forårets cykelture med god luft under vingerne.
 

Simon Andreassen blev dansk mester i VM-testen
I dag blev DM i maraton afviklet i Haderslev, som også var en generalprøve på VM, når det afvikles i Danmark i 2022.
Job: CeramicSpeed søger Teknisk Salgsassistent
Kan du forvandle din passion og tekniske forståelse for cykling til support i øjenhøjde for vores kunder? Så læs blot videre.
Test: Garmin Rally XC200 wattpedaler
Garmin Rally XC200 pedalerne fra Garmin har wattmålere i begge cykelpedaler, som giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre fra cykel til cykel - uanset cykeltype.
Afdød rytters mindefond støtter danske talenter
For første gang nogensinde udtager Andreas Sarbos mindefond "Rideforandreas" to legater til to danske talenter. 
Test: Mseven cykeltøj fra Kalas Sportswear
Tjekkisk tøjmærke, der har lavet et rigtig godt sæt cykeltøj i samarbejde med OL-Guldvinder Michael Mørkøv og hans lillebror den tidligere seksdags-rytter Jesper Mørkøv.
Se alle 33 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Oakley-drømmeland i Hellerup
Test: Fizik Tempo R5
En flot og funktionel sko i dyrt look, men til en overkommelig pris.
Feltet.dk til Scott Spark demo days
Verden over har den nye Scott Spark (2022 model) med integreret affjedring i stellet og justerbar kronrørsvinkel gjort stort indtryk. Det var derfor med en vis portion nysgerrighed at Feltet.dk blev inviteret til Scott-event ved Langesø på Fyn.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Fini og Andreassen til start til VM-generalprøve på dansk grund
I 2022 er der VM i MTB maraton på dansk grund, og de danske topryttere Simon Andreassen og Sebastian Fini er klar, når der i år afholdes DM i MTB maraton på ruten.
Bliv en bedre cykelrytter og undgå skader
Nu kan du få adgang til din krops interne performance data både før, under og efter din træning. Graspor er en nyudviklet moniteringsenhed, indbygget i et tyndt lår-sleeve, som placeres under cykelbukserne.
MTB Maraton: Prøv den virtuelle rute inden DM 2021 og VM 2022
Den virtuelle verden vokser og vokser. Nu kan du prøve kræfter med ruterne til mountainbike DM i 2021 og VM 2022. Mesterskaberne afvikles i Haderslev. Du kan nu kører marathon ruten, som er tilgængelig på den virtuelle platform Bkool.
Cykelløb, Tour de France-nørderi og festival i samme weekend
Der bliver ikke sparet på cykelfesten i Vejle. Oven på en dramatisk kongeetape til PostNord Danmark Rundt kan cykelinteresserede nu se frem til to cykelevents i samme weekend - endda med besøg af nogle af cykelsportens stjerner.
Produktnyt: Cadex udvider samlingen af cykelkomponenter med racerstyr
Cadex har lanceret et racerstyr, som er et superlet styr støbt i ét carbonstykke, der leverer en ydeevne med fokus på stivhed, komfort og håndtering.
Livestream Vueltaen for 99 kroner - uden afbrydelser
Vil du gerne se alle etaper af Vuelta a España, så har Feltet.dk i samarbejde med Discovery+ et godt tilbud.
Produktnyt: Shimano lancerer nye 12-speed geargrupper
Shimano har netop lanceret to nye geargrupper. En 12-speed Shimano Dura-ace gruppe (R9200) og en 12-speed Ultegra gruppe (R8100).
Cross-DM til Aarhus: Arrangør lover stor DM-fest
Det bliver til en gentagelse og mere til af sidste DM-fest, når også 2022-udgaven skal arrangeres af Grote Prijs CK Aarhus. Denne gang håber arrangørerne at kunne afholde eventet i den form, de havde planlagt sidste år, hvor coronasituationen udgjorde et benspænd.
Livestream nu: Rent Liv løbet i Skive
I dag bliver det danske UCI-løb, Rent Liv-løbet i Skive, afviklet. Hele løbet kan ses GRATIS på Feltet.dk.
Weekendens to danske UCI-løb streames på Feltet.dk
Lørdag og søndag køres der i denne uge UCI-løb i Danmark, og startlisterne tager form til weekendens to brag på de danske landeveje. 
Produktnyt: Cannondale lancerer SuperSix EVO CX og SE
Cannondale lancerer i dag to nye gravelcykler, som er bygget på deres succesfulde EVO-landevejsramme.
Se billeder og video af Corts sejr
Magnus Cort vandt en helt fantastisk etapesejr i Vuelta a España, da hans vandt torsdagens etape.
Stor Vuelta a España-guide
Feltet.dk giver dig i denne artikel en guide til årets Vuelta a España. Find alle de væsentlige oplysninger om løbet.
Produktnyt: Canyon Lux Trail
Den nye Lux Trail indeholder alt det, der gør Lux’en fremragende.
Test: Wilier Jena Hybrid E-gravel
Elcykel fra Wilier til terrænet, der overrasker med sin lave vægt og sin gode komfort.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Simon Andreassen blev dansk mester i VM-testen
I dag blev DM i maraton afviklet i Haderslev, som også var en generalprøve på VM, når det afvikles i Danmark i 2022.
Job: CeramicSpeed søger Teknisk Salgsassistent
Kan du forvandle din passion og tekniske forståelse for cykling til support i øjenhøjde for vores kunder? Så læs blot videre.
Test: Garmin Rally XC200 wattpedaler
Garmin Rally XC200 pedalerne fra Garmin har wattmålere i begge cykelpedaler, som giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre fra cykel til cykel - uanset cykeltype.
Afdød rytters mindefond støtter danske talenter
For første gang nogensinde udtager Andreas Sarbos mindefond "Rideforandreas" to legater til to danske talenter. 
Test: Mseven cykeltøj fra Kalas Sportswear
Tjekkisk tøjmærke, der har lavet et rigtig godt sæt cykeltøj i samarbejde med OL-Guldvinder Michael Mørkøv og hans lillebror den tidligere seksdags-rytter Jesper Mørkøv.
Se alle 33 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Oakley-drømmeland i Hellerup
Test: Fizik Tempo R5
En flot og funktionel sko i dyrt look, men til en overkommelig pris.
Feltet.dk til Scott Spark demo days
Verden over har den nye Scott Spark (2022 model) med integreret affjedring i stellet og justerbar kronrørsvinkel gjort stort indtryk. Det var derfor med en vis portion nysgerrighed at Feltet.dk blev inviteret til Scott-event ved Langesø på Fyn.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x