Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

14.02.2021 @ 08:30

I disse Corona tider hvor restriktioner og "social distancing" har sat en kæp i hjulet for mange og vi har givet afkald på at bruge tiden med venner og bekendte, har turcyklen stået som en trofast ven.

Friheden på åbne landeveje og kringlede grusstier har inspireret den danke cykelproducent Coh&Co Copenhagen til at lancere et nyt brand som de kalder Vogel Bikes


I modsætning til Coh&Co's produkter købes Vogel Bikes kun online og adskiller sig fra, hvad der ellers findes på markedet, ved at tilbyde custom kulfiber gravel cykler, cross cykler og foldecykler - opbygget lige som du vil have det.
 


Vogel Bikes' cykler produceres nemlig først på det tidspunkt, hvor køberen beslutter sig for stel, farve, grej og accessories tilpasset behov og budget. Forretningsmodellen er tænkt til at bringe dig tættere på den cykel du vil have, uden at tilføje striber af forskellige grejpakker og ikke mindst uden at stille tusindvis af cykler på hylder i lagre rundt omkring i Europa.


Ideen med Vogel Bikes er at bygge exceptionelle kulfiber cykler - og involvere os andre i processen. 


Der er mange fordele ved konceptet. Udover at man er medbestemmende på cyklens opbygning, kan cyklen, uden distributør og mellemforhandler, også tilbydes til en forbavsende frisk pris.

 

Det er ikke hver dag man ser et ungt brand som Vogel Bikes konkurrere med store internetspillere i gravel bike verden, men forretningsmodellen tillader tydeligvis den lille virksomhed at levere konkurrencedygtig kvalitet på trods af deres størrelse.


I disse tider hvor cykelbranchen er overbelastet og der er ekstremt lange ventetider formår Voglel Bikes alligevel at holde relativt korte leveringstider på en custom gravel bike - oftest vel under de 12 uger fra bestilling til levering.
 


På stående fod tilbyder Vogel Bikes tre forskellige kulfiber stel modeller, to af hvilke passer i gravel bike kategorien, den sidste en tur- og pendler egnet foldecykel.

 

For folk som interesserer sig for CycloCross er der også et cross stel som overholder ICU reglerne og tilbyder et super responsivt og konkurrencedygtigt kulfiberstel, opbygget som du vil ha det.


Til dem som er mest tiltrukket af turcykling og eventyr er der en rigtig "adventure maskine", deres GF-001 Horizon, beregnet til alt fra afslappede søndage i skoven til det ikoniske Adventure Race TransCon. 

 

Vogel bygger selv de fleste af deres hjul og det i sig selv giver mange muligheder. Vælger man at kombinere deres kulfiberfælge med et ChrisKing navsæt, eller er man til alufælge, er der altid mulighed for en god dialog omkring drømmecyklen.

 

Håndopbygning af hjul åbner også døren for en indbygget dynamo løsning, som forsyner rytteren med mere end bare lys. Kombineret med lidt elektronik bygger holdet bag Vogel Bikes forhjul som kan holde din GPS kørende og din mobiltelefon opladt når du er på langfart.

Udover de gængse klassikere som Shimano og SRAM byder Vogel Bikes også på et sortiment af grej håndplukket fra små producenter rundt om i verdenen.

 

Gearskiftere fra amerikanske Gevenalle og mulighed for at vælge ChrisKing komponenter er eksempler på gedigent, endog mindre kendt grej - og lige så vigtigt, kan de være med til at spare de steder, hvor man ønsker at holde prisen på budget.

 

www.vogelbikes.com finder man forskellige basismodeller. Selvom man er velkommen til at bestille en af disse, som de står på siden, er det intentionen at de skal bruges som udgangspunkt for den gravel- eller foldecykel, der passer til dig.

 

Den endelige bestilling hos Vogel Bikes kommer ofte efter udveksling af et par emails, et besøg hos dem i Nordhavn eller sågar et videokald, hvor teamet pejler sig ind på dit behov. Derefter hjælper de dig med at specificere cyklen, som du vil have den.


Hvert stel har dit navn på fra produktionen starter til stel og grej samles i Nordhavn i København og sendes hjem til din adresse - uanset om du bor i Danmark eller Australien. Vogel Bikes leverer sine gravel og foldecykler over hele verden.


Med et anerkendende nik til en ansvarlig måde at drive international forretning på, er Vogel Bikes medlem af organisationen 1% for the Planet.

 

Igennem dette samarbejde modsvares CO2 fodsporet af transportomkostninger i forbindelse med produktion og levering med plantning af træer.
 


Kig ind på vogelbikes.com og tjek den populære Vogel GF-001 Horizon model. Vogel teamet tager sig meget gerne tid til et uforpligtende videoopkald til en snak om mulighederne for en cykel til dig. 


Book dit opkald her eller skriv til hello@vogelbikes.com, så du kan blive klar til forårets cykelture med god luft under vingerne.
 

Test: Cadex 42 Disc hjulsæt
Et vanvittigt lækkert hjulsæt, som excellerer med lav vægt og masser af stivhed.
Test: Assos Mille GT bibshorts GTS
Overlegen kvalitet med appel til de fleste ryttertyper grundet en alsidig pasform. Assos skuffer ikke, når det kommer til bibshorts.
Ferieoase ved foden af Ventoux
Mont Ventoux står højt på mange cykelentusiasters bucket list. Men området omkring det skaldede bjerg er også en populær ferieregion, der byder på alle muligheder for at slappe af og komme ned i tempo. På Domaine de Cabasse forkæles man efter cyklingen med førsteklasses vin, god mad og pool.
Søger du ny sports-passion? Følg med i disse spændende sportsgrene
Vind et hjulsæt - værdi 19.998 kroner
Cadex Danmark udlodder et lækkert hjulsæt, Cadex 42 Disc, som kan blive dine. Deltag i konkurrencen!
Min brors første BikePacking oplevelse
Jeg har længe prøvet at overbevise min lillebror Anton om, at gravel og bikepacking er det fedeste. 
Produktnyt: Empire - Første Avenue-cykel i carbon
Avenue præsenterede Empire til sortimentet i forbindelse med mærkets 25-års jubilæum i 2020. Empire kan karakteriseres som en citybike, og den kombinerer et aerodynamisk og futuristisk design med stor grad af funktionalitet.
BikeFinder - GPS-sporing til din cykel
Tyveri gav den norske tech-grundlægger ideen til funktionen "Find min iPhone" til cyklen. BikeFinder tilbyder markedets første GPS-tracking og forsikring i en.
Ferieoase ved foden af Ventoux
Mont Ventoux står højt på mange cykelentusiasters bucket list. Men området omkring det skaldede bjerg er også en populær ferieregion, der byder på alle muligheder for at slappe af og komme ned i tempo. På Domaine de Cabasse forkæles man efter cyklingen med førsteklasses vin, god mad og pool.

Instagram #motionsfeltet

SIDSTE CHANCE: Sæt dit hold til Baskerlandet Rundt
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandet Rundt, som køres fra mandag den 5. april april til lørdag den 10. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb, som er årets 13. WorldTour-løb.
LIVESTREAM: Flandern Rundt fra start til mål
Som bruger af Feltet.dk anbefaler vi, at du køber agang til Discovery+, der giver masser af adgang til live streaming af alle de største cykelløb og meget andet sport og underholdning.
Produktnyt: MET Mantra MIPS
Ny hjelm fra MET, hvor der er fokus på fart, ventilation og aerodynamik.
Produktnyt: Garmin wattpedaler til SPD-klamper
Garmin lancerer tre nye typer wattpedaler, som hedder Rally.
Danmarksmester skal lave cykelrejser til Flandern
Nu bliver der snart endnu flere muligheder for at tage på cykelrejse til Flandern i det nordlige Belgien, der på mange måder er cykelsportens hjemland.
Anmeldelse: "Engang Var Jeg Jesper Skibby"
Sportsbøger er der nok af. Alligevel formår "Engang Var Jeg Jesper Skibby" at finde sin berettigelse som en helt særlig bog, hvor Jesper Skibby åbner op for de store problemer, han gik igennem efter karrieren sluttede. 
Produktnyt: Levo Gen 3
Specialized har lavet en tredje generation af deres populære Levo Gen 3.
De 20 bedst betalte cykelryttere - Froome topper
Hvad tjener de 20 bedst betalte cykelryttere? Hvem tjener egentligt mest? Få svaret her!
3 gode råd til køb af cykeludstyr
Hvorfor gå ned på cykeludstyr?
Få en drømmecykel over lønnen
JOOLL, det er det sidste nye indenfor cykling, og er et koncept, som vokser hos virksomheder og deres medarbejdere. En af leverandør, som leverer racercykler igennem konceptet, er Argon 18. Få styr på konceptet og få flere priseksempler på Argon 18 cykler i denne artikel.
First Ride: Vogel GF-001 Horizon
Københavnske Vogel tilbyder skræddersyede gravel- og crosscykler, hvor forbrugeren selv sætter sin cykel sammen med de dele, som passer til den køreoplevelse, som rytteren søger. Vi har prøvekørt en af Vogels cykler og testet konceptet. 
Overblik: Sådan er udstyret hos de 19 WorldTour-hold
Cykelsæsonen 2021 er så småt kommet i gang og holdene har naturligvis fået helt nyt udstyr. I denne artikel vil vi komme med et overblik over hvilket udstyr de forskellige WorldTour-hold kører på i år.
Produktnyt: Smoove Lube kædevoks
Smoove Lube kædevoks er en langtidsholdbar kædevoks til alle typer cykler.
Produktnyt: S-Works Prevail II Vent
Specialized har lanceret en ny udgave af S-Works Prevail II, som kaldes Prevail II Vent.
Gourmetophold i sydjyske Tour-omgivelser
Når Tourens tredje etape afvikles i juli 2022, kører feltet gennem Kolding. Her er rutevalget et godt miks af cykelmæssige udfordringer, historiske steder og smuk natur, og kombineret med en overnatning på Hotel Koldingfjord - Hotel og konference i Kolding, lægger det op til et weekend-getaway i det sydjyske.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Test: Cadex 42 Disc hjulsæt
Et vanvittigt lækkert hjulsæt, som excellerer med lav vægt og masser af stivhed.
Test: Assos Mille GT bibshorts GTS
Overlegen kvalitet med appel til de fleste ryttertyper grundet en alsidig pasform. Assos skuffer ikke, når det kommer til bibshorts.
Ferieoase ved foden af Ventoux
Mont Ventoux står højt på mange cykelentusiasters bucket list. Men området omkring det skaldede bjerg er også en populær ferieregion, der byder på alle muligheder for at slappe af og komme ned i tempo. På Domaine de Cabasse forkæles man efter cyklingen med førsteklasses vin, god mad og pool.
Søger du ny sports-passion? Følg med i disse spændende sportsgrene
Vind et hjulsæt - værdi 19.998 kroner
Cadex Danmark udlodder et lækkert hjulsæt, Cadex 42 Disc, som kan blive dine. Deltag i konkurrencen!
Min brors første BikePacking oplevelse
Jeg har længe prøvet at overbevise min lillebror Anton om, at gravel og bikepacking er det fedeste. 
Produktnyt: Empire - Første Avenue-cykel i carbon
Avenue præsenterede Empire til sortimentet i forbindelse med mærkets 25-års jubilæum i 2020. Empire kan karakteriseres som en citybike, og den kombinerer et aerodynamisk og futuristisk design med stor grad af funktionalitet.
BikeFinder - GPS-sporing til din cykel
Tyveri gav den norske tech-grundlægger ideen til funktionen "Find min iPhone" til cyklen. BikeFinder tilbyder markedets første GPS-tracking og forsikring i en.
Ferieoase ved foden af Ventoux
Mont Ventoux står højt på mange cykelentusiasters bucket list. Men området omkring det skaldede bjerg er også en populær ferieregion, der byder på alle muligheder for at slappe af og komme ned i tempo. På Domaine de Cabasse forkæles man efter cyklingen med førsteklasses vin, god mad og pool.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet