10.10.2016 @ 17:51

Der var fart over feltet ved Red Bull Rævejagt i Rebild Bakker og Rold Skov. Mere end 400 MTB ryttere blev sendt afsted i en infernostart med den tredobbelte verdensmester i MTB Simon Andreassen lige i hælene.

Løbet blev kørt for første gang sidste år, hvor Simon Andreassen lykkedes med at hente alle ryttere. Den gang startede han et minut efter de bedste. I år var han to minutter efter.
 

Den utraditionelle rævejagt blev lørdag eftermiddag blæst i gang i det smukke naturområde omkring Triatland i Rebild Bakker i Rold Skov. Red Bull Rævejagt følger den traditionelle Hubertusjagt, men vender alligevel konceptet på hovedet. Udover at hesten var skiftet ud med en af ”jern”, var jagten ikke helt traditionel: Det var nemlig jægerne, som blev jagtet af ræven, den tredobbelte verdensmester Simon Andreassen for andet år i træk.

Præcis klokken 14.00 blæste jagthornet løbet i gang og de mere end 400 ryttere - fra amatører til professionelle, ræsede afsted henover startlinjen i en infernostart med et fælles mål om ikke at blive indhentet af Simon Andreassen.


Med et forspring på to minutter, dobbelt så lang tid som sidste år, havde den tredobbelte verdensmester travlt med at komme afsted for at jage de mange ryttere.Sebastian Fini sejrede

Med en tid på 32.24 kom Simon Andreassen i mål, men på dette tidspunkt havde syv ryttere krydset stregen - heriblandt Simon Andreassens gode ven Sebastian Fini som løb med sejren i tiden 28.23. På andenpladsen kom Anders Bregnhøj og tredjepladsen gik til Kasper Svendsen, som sidste år fik en flot andenplads.


”Igen i år har det været super sjovt at køre mod mere end 400 ryttere og forsøge at hente så mange som muligt undervejs. De to minutters forspring og de ekstra mange ryttere, gjorde det en del sværere i år, men meget mere motiverede for mig. Samtidig var den nye rute både fysisk mere krævende og teknisk udfordrende, så der har været masser af udfordringer for både professionelle og amatører,” siger Simon Andreassen.


Første kvinde i mål var Anna Madsen med tiden 38.18. Anden pladsen gik til sidste års kvindelige vinder Clara Blohm Clemmensen og tredjeplads gik til Sanne Svendsen.
Vores eget motionscykelhold Team Motionsfeltet.dk var også repræsenteret ved Flemming Ytting Hansen, som blev nummer 118. Flemming kørte i tiden 44.54.Resultat - herrer

1 Sebastian Fini 28.23

2 Anders Bregnhøj 29.35

3 Kasper Svendsen 29.48

4 Nicklas Bols 29.52

5 Christian Svendsen 31:04
6 Jonas Lemvig 31.13
7 Alfred Christiansen 32.02
8 Simon Andreassen 32.24
9 Kasper Kragbæk Kristensen 32.30
10 Carsten Pedersen 33.05
 

Se alle resultater fra Red Bull Rævejagt

Fotos: Lars Møller og Esben Zøllner

Managerspillet til Tour de Suisse åbnet
Kan Mattias Skjelmose forsvare 2023-sejren i Tour de Suisse? Det finder vi ud af i midten af juni - sæt dit managerhold nu.
Tøjmærke i opråb: Vi skal tænke os om
Vi er for mange mennesker på Jorden til, at den kan følge med ressourcemæssigt, derfor banker det danske tøjmærke Re-Behave på carbonstellet og blæser til angreb. 
Danmark kikser ekstra OL-plads
Det gik ikke danskernes vej, da OL-pladserne skulle endelig afgøres - desværre. 
Hvad har Mads P., Roglic og Evenepoel til fælles?
Alle tre stjerner skal køre opvarmningsløbet til Tour de France, Critérium du Dauphiné, og du kan derfor vælge dem i Feltet.dk's store managerspil til etapeløbet.
Dansk dobbeltsejr i World Cuppen i Nové Mesto
Det danske stortalent, Albert Withen Philipsen, bliver bare ved med at imponere, men han har fået konkurrence... af en anden dansker. 
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Dansk MTB'er før OL-afgørelsen: Jeg håber og tror på det
Sofie Heby vil blive skuffet, hvis hun ikke bliver udtaget til OL. 
Sølvhøj og Fini i ny duel i Shimano-ligaens tredje afdeling
Som det var tilfældet i Silkeborg var Shimano-ligaens tredje afdeling i Rold Skov en hård kamp mellem OL-bejleren Sebastian Fini Carstensen (Lapierre Mavic Unity) og den formstærke U-23 rytter Oliver Vedersø Sølvhøj (Scott Creuse Oxygene Gueret). Hos kvinderne var Sofie Heby Pedersen (Wilier-Vittoria Factory Team) ganske suveræn.
Følg Giroen på Feltet.dk's app - nye funktioner
Følg Giro d'Italia på Feltet.dk's app. Følg Alexander Kamp, Tobias Lund, Michael Valgren, Mikkel Honoré samt Mikkel Bjerg på tætteste hold.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet