10.10.2016 @ 17:51

Der var fart over feltet ved Red Bull Rævejagt i Rebild Bakker og Rold Skov. Mere end 400 MTB ryttere blev sendt afsted i en infernostart med den tredobbelte verdensmester i MTB Simon Andreassen lige i hælene.

Løbet blev kørt for første gang sidste år, hvor Simon Andreassen lykkedes med at hente alle ryttere. Den gang startede han et minut efter de bedste. I år var han to minutter efter.
 

Den utraditionelle rævejagt blev lørdag eftermiddag blæst i gang i det smukke naturområde omkring Triatland i Rebild Bakker i Rold Skov. Red Bull Rævejagt følger den traditionelle Hubertusjagt, men vender alligevel konceptet på hovedet. Udover at hesten var skiftet ud med en af ”jern”, var jagten ikke helt traditionel: Det var nemlig jægerne, som blev jagtet af ræven, den tredobbelte verdensmester Simon Andreassen for andet år i træk.

Præcis klokken 14.00 blæste jagthornet løbet i gang og de mere end 400 ryttere - fra amatører til professionelle, ræsede afsted henover startlinjen i en infernostart med et fælles mål om ikke at blive indhentet af Simon Andreassen.


Med et forspring på to minutter, dobbelt så lang tid som sidste år, havde den tredobbelte verdensmester travlt med at komme afsted for at jage de mange ryttere.Sebastian Fini sejrede

Med en tid på 32.24 kom Simon Andreassen i mål, men på dette tidspunkt havde syv ryttere krydset stregen - heriblandt Simon Andreassens gode ven Sebastian Fini som løb med sejren i tiden 28.23. På andenpladsen kom Anders Bregnhøj og tredjepladsen gik til Kasper Svendsen, som sidste år fik en flot andenplads.


”Igen i år har det været super sjovt at køre mod mere end 400 ryttere og forsøge at hente så mange som muligt undervejs. De to minutters forspring og de ekstra mange ryttere, gjorde det en del sværere i år, men meget mere motiverede for mig. Samtidig var den nye rute både fysisk mere krævende og teknisk udfordrende, så der har været masser af udfordringer for både professionelle og amatører,” siger Simon Andreassen.


Første kvinde i mål var Anna Madsen med tiden 38.18. Anden pladsen gik til sidste års kvindelige vinder Clara Blohm Clemmensen og tredjeplads gik til Sanne Svendsen.
Vores eget motionscykelhold Team Motionsfeltet.dk var også repræsenteret ved Flemming Ytting Hansen, som blev nummer 118. Flemming kørte i tiden 44.54.Resultat - herrer

1 Sebastian Fini 28.23

2 Anders Bregnhøj 29.35

3 Kasper Svendsen 29.48

4 Nicklas Bols 29.52

5 Christian Svendsen 31:04
6 Jonas Lemvig 31.13
7 Alfred Christiansen 32.02
8 Simon Andreassen 32.24
9 Kasper Kragbæk Kristensen 32.30
10 Carsten Pedersen 33.05
 

Se alle resultater fra Red Bull Rævejagt

Fotos: Lars Møller og Esben Zøllner

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x