Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

09.06.2015 @ 16:40

Er du vild med cykeludstyr, måske endda lidt nørdet, og har du god erfaring med cykling og netop cykeludstyr, så kan du være den vi leder efter. 

På landets - og Nordens - største hjemmeside om cykelsport vil vi gerne cykeludstyr endnu mere. Vi vil gerne bringe vores læsere endnu flere tests af alt det fede udstyr - fra de bedste carbonhjul til de nyeste dimser på markedet.

 

Vi søger derfor skribenter til vores testteam. Opgaven består kort og godt i at teste udstyr, så vores læsere kan få indsigt i nye tendenser og eksisterende produkter.

 

Du skal opfylde nedenstående krav:
- Være nysgerrig, ambitiøs, pålidelig og pligtopfyldende

- Skrive og formidle på et højt niveau og i et sikkert og fejlfrit sprog

- Have solid cykelerfaring - og gerne have prøvet forskelligt udstyr

- Have viden om cykeludstyr (race, mtb og/eller cross) og være aktiv på cyklen som motionist eller licensrytter

- Kunne overholde aftalte deadlines og levere 2-4 tests i kvartalet

- Være indforstået med, at jobbet er ulønnet

 

Til gengæld kan vi tilbyde dig:
- At blive del af et spændende fællesskab på Feltet.dk/Motionsfeltet.dk

- At få lov at prøve en masse spændende cykeludstyr

- Muligheden for at træne dine skrivefærdigheder

- Løbende feedback samt faglige seminarer

- Chancen for at få ekstra indblik i cykeludstyr og -industrien

- Muligheden for at komme på messer, på besøg hos producenter og til produktpræsentationer med alt betalt (ofte i udlandet)
 

Lyder det som noget for dig, skal du sende en mail til job@feltet.dk, skriv "udstyrsansøgning" i emnefeltet. Fortæl herefter lidt omkring dig selv og om din interesse for cykling og cykeludstyr og din erfaring med cykling.

 

Du skal også sende en test af ét af de seneste stykker udstyr, du har købt. Testen skal være i samme stil og længde ligesom de test vi har på Feltet.dk (se evt. i vores test-arkiv).

 

Har du spørgsmål, så hører vi gerne fra dig.

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet