Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

27.04.2015 @ 10:47

Efter nogle års afsavn blandt cykelentusiaster er FELT Bicycles tilbage i Danmark for fuld styrke. 

Det amerikanske mærke FELT Bicycles tilbyder fra start et komplet modelprogram, det spænder fra race til mountainbike og triatlon.

 

Det er Fcykler.dk, der forhandler cyklerne og ejer Allan Damsgaard glæder sig til at tilbyde modelprogrammet, der efter hans egen udtalese, tæller nogle af verdens bedste stel og cykler.

 

"Vi er glade for kunne introducere FELT på det danske marked igen og vi er selv lidt små-forelskede i deres produkter. Det handler om at bygge nogle af de mest aerodynamiske rammer og samtidig anvende noget af verdens bedste carbon-materiale - kaldet Textreme," udtaler Allan Damsgaard.


FELT har i danske kredse været bedst kendt for deres 29” MTB og tri-cykler, men for Allan Damgaard bliver det også interessant at vise alsidigheden. Mærket laver blandt andet fatbikes men også cross-cykler. De tilbydes for at møde efterspørgslen på den hurtigt voksende motionsgren i Danmark. Netop mærkets evne til konstant at udvikle både modelprogram og teknolog,i tror Allan Damsgaard, vil bidrage til både entusiasten og cykelsporten.

 

"FELT er modige i deres valg, og det ser man i, hvor innovative og anderledes de tør være. For eksempel deres IA modeller, der blæste verden væk med designet og har taget sejre til VM i triatlon på Hawaii. Sådan noget kan vi gode lide og derfor matcher FELT meget godt med os," tilføjer Allan Damsgaard.

 

Det er muligt at se og bestille modellerne på Fcykler.dk og i Fcykler.dk´s showroom/butik i Vejle. Senere kommer der et showroom i København også.

 

Fcykler.dk har udvalgte modeller i Vejle og ellers kan cyklerne sendes direkte fra FELT´s lager i Europa. Fcykler.dk kan også bygge præcis den model du ønsker ud fra rammekit og tilbyder samtidig Retül bikefits.

 

Se mere på www.fcykler.dk.

Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Konkurrence: Vind et Tissot ur og lækker tøjpakke fra Santini
Ikke en Tour uden et ur - og bliv nu ikke sur... fordi du kan også vinde tøj til din cykeltur.
Bliv guidet med cykelsøgemaskinen - Få rabatkoder og gode tilbud
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Få optimal restitution - Prøv recovery boots gratis
Alle cykelryttere kender til ømme ben efter en hård træning og dagen efter er benene tunge. En udfordring som Optima Sport er eksperter i at løse.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme/Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme_1/Vidunderbarnet Tadej Pogacar gjorde det umulige og tog en Tour-sejr, ingen havde troet på lørdag morgen, og dermed bliver det ham, der skal skåle i champagne, når der søndag køres parade til Paris. For sprinterne bliver der imidlertid hverken tid til skål eller fællessang, når det først på aftenen går løs med årets allervigtigste massespurt, som enhver hurtig mand drømmer om at have på sit cv. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_21_etape_af_tour_de_france_2020/Jumbo-Visma havde så godt som vundet Tour de France med Primoz Roglic, men da den absolut sidste mulighed bød sig på 20. etapes enkeltstart, greb Tadej Pogacar den med begge hænder. Forinden havde intet dog indikeret, at der skulle være noget i vejen med Roglic, påpeger holdkammeraten Wout Van Aert. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_saa_faresignalerne_hos_roglic_tidligt_han_koerte_anderledes_paa_sin_cykel/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet