04.06.2015 @ 16:55

Det kølige forår har sat sine spor i benene på de fleste cykelmotionister. Det mærker cykelklassikeren Fyen Rundt tydeligt på tilmeldingstempoet. Nu får lurepasserne imidlertid en chance mere, og cykelmotionister fra såvel ind- som udland kan stadig nå at tilmelde sig til det klassiske løb, som løber af stablen søndag den 14. juni.

Maj måneds kulde, regn og blæst erstattes i disse dage af juni, der tilsyneladende bringer sol og sommer med sig. Derfor har cykelløbet Fyen Rundt besluttet at holde ekstraordinært åbent for tilmeldinger frem til og med på tirsdag den 9. juni.

”Vi har fornemmelsen af, at rigtig mange er bagud med træningen i forhold til tidligere år, fordi vejret har været så dårligt. Cykelmotionisterne har ikke nået at få så mange kilometer i benene og venter derfor med at binde sig til de store konkurrencemæssige udfordringer,” fortæller Sten Poulsen fra Fyen Rundt, der de seneste par dage har mærket en stigende interesse i takt med at solen er begyndt at skinne.

På hjul af Lasse Norman
Det er på alle måder en unik cykeloplevelse, der venter den 14. juni. Fyen Rundt er verdens tredjeældste cykelløb, og deltagerne kan i år ligge på hjul af elitefeltet, hvor blandt andre Lasse Norman Hansen og flere andre danske topryttere træder i pedalerne. 

65, 110, 180 eller hele 333 smukke kilometer på de fynske landevej kan opleves fra sadlen, og uanset hvor gode ben man har, er der garanti for bakket terræn, udsigt til herregårde og rig flora og fauna i vejsiderne. I år er der desuden skruet ekstra op for charmen undervejs, når Svendborg tager imod såvel elitefeltet som 110, 180 og 333-km rytterne ved det nye kæmpe fællesdepot på Centrumpladsen. Her har publikum rig mulighed for at opleve det legendariske fynske cykelløb helt tæt på, og der vil være fynske fristelser blandt andet for smagsløgene.

Du kan følge eliteløbet via Feltet.dk, da vi hele dagen sender TV-billeder fra løbet på www.feltet.dk/live 

Vækst venter i 2016
Ambitionen om at udvide cykelfesten med omkring 1000 deltagere har i haft svære kår i det kølige forår, men Sten Poulsen er ikke i tvivl om, at det på lidt længere sigt vil lykkes at blive mange flere ved startlinen. 

”Vi har nogle af Danmarks smukkeste ruter, og i år skal vi nok nå op på de små 2000 deltagere, vi mønstrede sidste år, hvis vejrguderne er med os fra nu af. Til næste år har vi forhåbentlig et lidt bedre forårsvejr til gode, og så er målet helt klart, at omkring 3000 ryttere skal rundt på de fynske landeveje i 2016”, siger Sten Poulsen. 

Se mere omkring løbet på FyenRundt.dk
 

 

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet