Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

28.07.2020 @ 08:40

DKbike har specialiseret sig i carbon cykelhjul, og det har de stor succes med. 

Hos DKbike mener de, at alle cykelryttere bør køre med carbonhjul - uanset niveau. DKbike har derfor som erklæret mål, at tilbyde carbon cykelhjul til en særdeles overkommelig pris og i høj kvalitet, så du som kunde kan være sikker på at dine hjul vil følge dig i mange år frem.

"Vores patenterede carbonhjul, med letløbende nav, lang garanti på hele 900 dage samt en uovertruffen kundeservice gør, at du vælger os som din 'One-Stop-Shop' for carbon cykelhjul," fortæller Anders Düring fra DKbike.

 

 

DKbike mission

Hos DKbike ønsker de, at endnu flere cykelryttere - uanset niveau - kan drage fordel af et highend carbon hjulsæt. Vel at mærke til en overkommelig pris, der er højst konkurrencedygtig.

 

"Vi sigter mod at være det foretrukne valg for cykelryttere, når der skal nye hjul til cyklen - uanset om det er den nye motionist, den garvede supermotionist, der vil køre forhjulslir i cykelklubben eller eliterytteren, der kører for at vinde. Uanset niveau skal vores hjul være det naturlige valg," tilføjer Anders Düring.

 

 

Kerneværdier og 900 dages garanti

"Hos DKbike er vi dedikerede til det vi laver. Således ønsker vi kun at sælge hjul af højeste kvalitet. Support og dedikation er, hvad vi udviser. Vi lever trods alt af vores kunder," understreger Anders Düring.

 

DKbike tilbyder en af markedets bedste garantier på cykelhjul. Således tilbyder de hele 900 dages garanti efter modtagelse af dine hjul i forhold til gældende garanti vilkår.

 

"Vi tilbyder denne lange garanti, da vi ved, at vores hjul er af en fantastisk kvalitet og kan holde til rigtig mange kilometer. Den høje kvalitet afspejles også i, at vi har modtaget UCI godkendelse på vores hjul, som kort fortalt betyder, at de har bestået de hårde testkrav fra UCI og dermed må benyttes i alle UCI-løb."

 

 

Tilpassede hjul

Du har mulighed for at få tilpasset hjulet, så det passer til dine ønsker. Du kan selv vælge, hvordan de skal se ud og hvilke komponenter, at hjulsættet skal bestå af. 

 

"Har du andre ønsker, der ikke står beskrevet, skal du endelig bare kontakte os - så vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker. Ønsker du for eksempel at køre med forskellige fælgprofiler foran og bagved, kan vi sagtens lave det. Så undgår du, at skulle have to forskellige hjulsæt for at kunne køre med forskellige profiler," tilføjer Anders Düring.

 

 

Detaljer om hjulene

"Først og fremmest sælger vi højtydende cykelhjul, der er som skabt til det, de bliver udsat for. Hjulene er lavet af højeste kvalitet carbon fibre, hvilket vil sige, at vi benytter os ikke af carbonfibre fra Kina eller Taiwan. Derimod benytter vi os af det anerkendte og mest stærke carbonfibre på markedet, nærmere betegnet Toray carbon fra Japan."

 

Bremsefladen er endvidere et specielt udviklet aspekt med stort fokus. Derfor er bremsefladen udviklet til at kunne modstå endog særdeles høje temperaturer på over 250 grader celcius. Er du derfor tilbøjelig til at bruge bremserne meget, når du cykler, skal du ikke bekymre dig om overophedning.

 

"I mange af vores hjul er der keramiske lejer i navet. Kort fortalt betyder det, at navet er utroligt letløbende. Populært sagt betyder det, at du skal træde mindre i pedalerne for at skyde den samme fart - sammenlignet med hjul uden keramiske lejer i navet."

 

"Egerne, egerhullerne samt niplerne er 100% afstemt med hinanden. Det vil sige, at hver enkelt egerhul er helt afstemt med niplerne samt egernes vinkel. Dette resulterer i øget stabilitet og dermed mindre brugt energi. Derudover har hver enkelt eger 2 x kryds i baghjulet, hvilket er et vigtigt aspekt for at sikre egerspændingen. Sammen med carbonen i fælgen bevirker det, at vores hjul er særdeles stive", slutter Anders Düring.

Feltet.dk har testet et sæt hjul fra DKbike - læs testen,

Find cykeludstyr og priser på tværs af shops
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Pronghorn Aero Disc
Ny racercykel fra det danske mærke Pronghorn, der sagtens kan tage kampen op mod de store spillere på markedet. Cyklen udmærker sig ved flot design og så skriger den på fart.
Produktnyt: Specialized Stumpjumper EVO 2021
Med den nye Stumpjumper EVO flytter Specialized grænsen for, hvor meget du som rytter kan justere og tilpasse MTB’ens geometri og køreegenskaber.
Køb Peter Sagans selvbiografi til halv pris
Peter Sagan vandt i dag 10. etape af Giro d'Italia, hvilket vi fejrer med et godt tilbud i webshoppen. 
Gravel Ride: 300 kilometer på en dag
En sommeraften sidder jeg og gennemgår mine ruter på Strava. Her får jeg den ide, at sammensætte min egen rute med så mange grusveje som muligt. Det bliver en 300 kilometers rute, som jeg kører på en dag.
GOOD VIBES ONLY – Vinter på vej… Corona eller ej, jeg har lagt en plan!
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Garmin Edge 1030 Plus & Garmin Batteripakke
Ny cykelcomputer fra Garmin, der leverer sublim navigation og tilbyder brugeren unikke træningsprogrammer.
Anbefaling af PurePower Cola Chews
Nogle gange har man bare brug for lidt ekstra energi for at komme gennem en træningstime. Her kan du læse mere om et nyt og spændende produkt, nemlig Cola Chews, som vi gerne vil anbefale. ​
Produktnyt: 2021 Canyon Aeroad
Canyon lancerer 2021-udgaven af den populære Aeroad med optimeret aerodynamik og et revolutionerende og unikt cockpit.

Instagram #motionsfeltet

Test: Optima Sport Recovery Boots K6
Et ekstra redskab til den seriøse atlet der leverer god ydeevne i en pakke af høj kvalitet og perfekt brugervenlighed.
Sæt dit Giro-managerhold - Starter om 2 timer!
Lørdag den 3. oktober starter årets Giro d'Italia, og det bliver med en dansker blandt favoritter. Jakob Fuglsang er nemlig til start.
Gravel Ride: Holstebro Gravel 2020
Til trods for briefing om potentielle ulve på besøg langs ruten og Covid-19 restriktioner blev Holstebro Gravel 2020 en succes for vores skribent, der her fortæller om det han kalder: Gravel i sin reneste form.
Produktnyt: EF Pro Cycling i vildt Rapha-kit
Rapha har teamet op med ikoniske Palace Skateboards om at levere et frækt og iøjnefaldende kit til EF Pro Cycling’s Giro-eventyr.
Vinderen af Tour-managerspillet blev Klaus Christensen
Årets Tour de France managerspil er nu afsluttet og vi har samlet alle vinderne af både den samlede konkurrence og etaperne.  
Produktnyt: Campagnolo med 13-speed geargruppe
Campagnolo melder sig nu på banen med en geargruppe specifik til gravelcykling. En 13-speed geargruppe med en klinge foran, så du sparer en forskifter m.m.
Er gravelcykling noget for dig?
Hvad er "Gravel Cykling" - og hvorfor er det blevet så populært de seneste år?
Konkurrence: Vind Cervélo racercykel og rejsegavekort til Sunweb
Det har været en vanvittig Tour de France i år for Team Sunweb og specielt for deres danske rytter Søren Kragh Andersen.
Test: Trek Èmonda SL 6 P
Gammel kending i nye klæder. Treks nye Émonda landevejs-serie har fået et nyt flot aerodynamisk design, og er blevet kraftigt opgraderet på flere punkter.
Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Find cykeludstyr og priser på tværs af shops
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Pronghorn Aero Disc
Ny racercykel fra det danske mærke Pronghorn, der sagtens kan tage kampen op mod de store spillere på markedet. Cyklen udmærker sig ved flot design og så skriger den på fart.
Produktnyt: Specialized Stumpjumper EVO 2021
Med den nye Stumpjumper EVO flytter Specialized grænsen for, hvor meget du som rytter kan justere og tilpasse MTB’ens geometri og køreegenskaber.
Køb Peter Sagans selvbiografi til halv pris
Peter Sagan vandt i dag 10. etape af Giro d'Italia, hvilket vi fejrer med et godt tilbud i webshoppen. 
Gravel Ride: 300 kilometer på en dag
En sommeraften sidder jeg og gennemgår mine ruter på Strava. Her får jeg den ide, at sammensætte min egen rute med så mange grusveje som muligt. Det bliver en 300 kilometers rute, som jeg kører på en dag.
GOOD VIBES ONLY – Vinter på vej… Corona eller ej, jeg har lagt en plan!
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Garmin Edge 1030 Plus & Garmin Batteripakke
Ny cykelcomputer fra Garmin, der leverer sublim navigation og tilbyder brugeren unikke træningsprogrammer.
Anbefaling af PurePower Cola Chews
Nogle gange har man bare brug for lidt ekstra energi for at komme gennem en træningstime. Her kan du læse mere om et nyt og spændende produkt, nemlig Cola Chews, som vi gerne vil anbefale. ​
Produktnyt: 2021 Canyon Aeroad
Canyon lancerer 2021-udgaven af den populære Aeroad med optimeret aerodynamik og et revolutionerende og unikt cockpit.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet