Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

28.07.2020 @ 08:40

DKBIKE har specialiseret sig i carbon cykelhjul, og det har de stor succes med. 

Hos DKBIKE mener de, at alle cykelryttere bør køre med carbonhjul - uanset niveau. DKBIKE har derfor som erklæret mål, at tilbyde carbon cykelhjul til en særdeles overkommelig pris og i høj kvalitet, så du som kunde kan være sikker på at dine hjul vil følge dig i mange år frem.

"Vores patenterede carbonhjul, med letløbende nav, lang garanti på hele 900 dage samt en uovertruffen kundeservice gør, at du vælger os som din 'One-Stop-Shop' for carbon cykelhjul," fortæller Anders Düring fra DKBIKE.

 

 

DKBIKE mission

Hos DKBIKE ønsker de, at endnu flere cykelryttere - uanset niveau - kan drage fordel af et highend carbon hjulsæt. Vel at mærke til en overkommelig pris, der er højst konkurrencedygtig.

 

"Vi sigter mod at være det foretrukne valg for cykelryttere, når der skal nye hjul til cyklen - uanset om det er den nye motionist, den garvede supermotionist, der vil køre forhjulslir i cykelklubben eller eliterytteren, der kører for at vinde. Uanset niveau skal vores hjul være det naturlige valg," tilføjer Anders Düring.

 

 

Kerneværdier og 900 dages garanti

"Hos DKBIKE er vi dedikerede til det vi laver. Således ønsker vi kun at sælge hjul af højeste kvalitet. Support og dedikation er, hvad vi udviser. Vi lever trods alt af vores kunder," understreger Anders Düring.

 

DKBIKE tilbyder en af markedets bedste garantier på cykelhjul. Således tilbyder de hele 900 dages garanti efter modtagelse af dine hjul i forhold til gældende garanti vilkår.

 

"Vi tilbyder denne lange garanti, da vi ved, at vores hjul er af en fantastisk kvalitet og kan holde til rigtig mange kilometer. Den høje kvalitet afspejles også i, at vi har modtaget UCI godkendelse på vores hjul, som kort fortalt betyder, at de har bestået de hårde testkrav fra UCI og dermed må benyttes i alle UCI-løb."

 

 

Tilpassede hjul

Du har mulighed for at få tilpasset hjulet, så det passer til dine ønsker. Du kan selv vælge, hvordan de skal se ud og hvilke komponenter, at hjulsættet skal bestå af. 

 

"Har du andre ønsker, der ikke står beskrevet, skal du endelig bare kontakte os - så vil vi forsøge at imødekomme dine ønsker. Ønsker du for eksempel at køre med forskellige fælgprofiler foran og bagved, kan vi sagtens lave det. Så undgår du, at skulle have to forskellige hjulsæt for at kunne køre med forskellige profiler," tilføjer Anders Düring.

 

 

Detaljer om hjulene

"Først og fremmest sælger vi højtydende cykelhjul, der er som skabt til det, de bliver udsat for. Hjulene er lavet af højeste kvalitet carbon fibre, hvilket vil sige, at vi benytter os ikke af carbonfibre fra Kina eller Taiwan. Derimod benytter vi os af det anerkendte og mest stærke carbonfibre på markedet, nærmere betegnet Toray carbon fra Japan."

 

Bremsefladen er endvidere et specielt udviklet aspekt med stort fokus. Derfor er bremsefladen udviklet til at kunne modstå endog særdeles høje temperaturer på over 250 grader celcius. Er du derfor tilbøjelig til at bruge bremserne meget, når du cykler, skal du ikke bekymre dig om overophedning.

 

"I mange af vores hjul er der keramiske lejer i navet. Kort fortalt betyder det, at navet er utroligt letløbende. Populært sagt betyder det, at du skal træde mindre i pedalerne for at skyde den samme fart - sammenlignet med hjul uden keramiske lejer i navet."

 

"Egerne, egerhullerne samt niplerne er 100% afstemt med hinanden. Det vil sige, at hver enkelt egerhul er helt afstemt med niplerne samt egernes vinkel. Dette resulterer i øget stabilitet og dermed mindre brugt energi. Derudover har hver enkelt eger 2 x kryds i baghjulet, hvilket er et vigtigt aspekt for at sikre egerspændingen. Sammen med carbonen i fælgen bevirker det, at vores hjul er særdeles stive", slutter Anders Düring.

Feltet.dk har testet et sæt hjul fra DKBIKE - læs testen,

Test: AMP MTB Bremseklodser
Med en anderledes tilgang til bremsernes fjende nr. 1 - varme - og avancerede materialer har makkerparret bag AMP, ingeniørerne Ben og Anthony, skabt nogle bremseklodser i høj kvalitet med en miljøvenlig profil.
Test: Scott Addict RC Premium 2020
Scott Addict RC Premium er en allround landevejscykel til den meget kræsne og præstationsorienterede cykelrytter. Med en stiv og let ramme, aerodynamiske træk og komponenter fra øverste hylde får du en alsidig cykel, der klarer sig godt i et varieret terræn, og som er god til både lange og korte ture, samt til konkurrence og motion.
Test: Assos Dyora RS Summer Bibs og jersey
Dyora RS Summer-kollektionen til kvinder leverer på alle fronter med hensyn lethed, komfort, åndbarhed, kvalitet og ydeevne.
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Ny kategorisering af motionsløb skal øge sikkerheden
DGI, DCU og de største danske motionsløbsarrangører er gået sammen om et nyt kategoriseringssystem af motionsløb. Løb deles op i tre kategorier - rød, blå og grøn. Det skal hjælpe motionisten med at vide, hvad vedkommende skal forvente af løbet.  
Vind lækre Garmin produkter
I samarbejde med Garmin Danmark fejrer vi, at cykelsøgemaskinen Velomio.com i juli satte ny besøgsrekord. Derfor udlodder vi tre lækre Garmin produkter i en konkurrence.
First Ride: Specialized Tarmac SL7
For lidt under en uge siden, lancerede Specialized deres nyeste våben: Tarmac SL7, som du kan læse meget mere om her. Vi har haft lejlighed til at køre på den nye maskine i en uges tid og her kan du læse vores første indtryk.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Specialized Tarmac SL7
Specialized gør op med filosofien om at have flere landevejscykler til forskelligt terræn og præsenterer en cykel der kombinerer lav vægt og aerodynamik i hidtil uset grad.

Instagram #motionsfeltet

Test: Rapha Outdoor Voices – trøje og bibshorts
En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.  
Pro Cycling Manager 2020 anmeldelse
Sommer betyder som regel Tour de France og Pro Cycling Manager, men i år må vi dog nøjes med sidstnævnte. Feltet.dks spilanmelder Rasmus Brandt har fået fat i årets udgave af cykelsimulatoren. Læs hans gennemgang af de nye elementer og hans dom lige her.
DKBIKE - Carbon hjul med 900 dages garanti
DKBIKE har specialiseret sig i carbon cykelhjul, og det har de stor succes med. 
First ride: Canyon Grail:ON
El cyklerne stormer frem, og det er ikke kun Hr. og Fru Danmarks dagligdags cykler, der bliver solgt. I det dyre segment findes der både el-racer og MTB’er, og nu kommer Canyon med en elektrificeret udgave af deres gravel cykel, Grail.
Vind et par fede cykelsko - værdi 1.599 kroner
Nu kan du vinde et par lækre hvide cykelsko fra Fizik til en værdi af 1.599 kroner. Vinderen findes ultimo juli.
Beskyt din cykel - imod vind og vejr
Det danske firma, Skjoldet.dk, har udviklet en special nano coating til cykler, som beskytter dem imod vind og vejr. 
Test: Garmin Varia RTL516
Garmin Varia RTL516 er en kombineret radar og baglygte, som gør dig synlig på vejen og giver dig besked på din Garmin-kompatible enhed (cykelcomputer, mobil) om bagfrakommende trafik. Uanset om du er motionist, løbsrytter eller blot kører til og fra arbejde på din cykel, vil du kunne få glæde af Garmin Varia RTL516.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Test: Rapha Outdoor Voices – vindjakke og taske
To anderledes, spændende og vanvittigt fede produkter i Raphas spændende samarbejde med Outdoor Voices.  
Test: Rapha Outdoor Voices – jersey og shorts
En rigtig veldesignet og spændende kvindekollektion til kvinder med nogle unikke designs og features.  
10 skarpe tilbud på cykelprodukter
Vi har i samarbejde med cykelsøgemaskinen Velomio.com fundet 10 skarpe tilbud / populære produkter netop nu.
Boganmeldelse: Iltgæld
Det kan på forhånd virke som et umuligt projekt. At tage en forfatter, der aldrig selv har dyrket cykelløb, og supplere med en illustrator, som med egne ord udtaler: ”Det er udfordrende ad Helvede til, men det holder jo en væk fra gadehjørnerne. Haha.” Alligevel har de to - forfatteren Brian Nygaard og maleren Erik A. Frandsen - tilsammen lavet en cykelbog, der både er nyskabende og værd at læse.
Test: Specialized Torch 3.0 cykelsko
En rigtig arbejdshest af en sko, som appellerer bredt, tilbyder en lidt mere afslappet pasform og som med garanti kan holde til en masse.
IT-system hjælper over 100 cykelklubber
IT er smart - især når det hjælper cykelklubber med at løse udfordringer og sparer tid i dagligdagen.
GOOD VIBES ONLY – Forår 2020 – ”Hvor ska’ vi hen, du?”
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Test: AMP MTB Bremseklodser
Med en anderledes tilgang til bremsernes fjende nr. 1 - varme - og avancerede materialer har makkerparret bag AMP, ingeniørerne Ben og Anthony, skabt nogle bremseklodser i høj kvalitet med en miljøvenlig profil.
Test: Scott Addict RC Premium 2020
Scott Addict RC Premium er en allround landevejscykel til den meget kræsne og præstationsorienterede cykelrytter. Med en stiv og let ramme, aerodynamiske træk og komponenter fra øverste hylde får du en alsidig cykel, der klarer sig godt i et varieret terræn, og som er god til både lange og korte ture, samt til konkurrence og motion.
Test: Assos Dyora RS Summer Bibs og jersey
Dyora RS Summer-kollektionen til kvinder leverer på alle fronter med hensyn lethed, komfort, åndbarhed, kvalitet og ydeevne.
Cykelrejser: Hvor går turen til i 2020?
Vinmarker i Appenninerne, alpetoppe i Østrig, cykeludlejning på Mallorca eller smørrebrød i Danmark.
Ny kategorisering af motionsløb skal øge sikkerheden
DGI, DCU og de største danske motionsløbsarrangører er gået sammen om et nyt kategoriseringssystem af motionsløb. Løb deles op i tre kategorier - rød, blå og grøn. Det skal hjælpe motionisten med at vide, hvad vedkommende skal forvente af løbet.  
Vind lækre Garmin produkter
I samarbejde med Garmin Danmark fejrer vi, at cykelsøgemaskinen Velomio.com i juli satte ny besøgsrekord. Derfor udlodder vi tre lækre Garmin produkter i en konkurrence.
First Ride: Specialized Tarmac SL7
For lidt under en uge siden, lancerede Specialized deres nyeste våben: Tarmac SL7, som du kan læse meget mere om her. Vi har haft lejlighed til at køre på den nye maskine i en uges tid og her kan du læse vores første indtryk.
Kombinér cykeldrømme med skoleophold
Det pibler frem med talenter på den danske cykelscene. Sejre i både Grand Tours, forårsklassikere, OL, VM og EM vidner om den enorme kvalitet, de danske ryttere besidder. Har du eller en du kender drømme om at opnå det samme, eller er det lysten til socialt samvær i et læringspræget miljø, der trækker i dig, så kunne et efterskole- eller højskoleophold måske være noget for dig.  
Produktnyt: Specialized Tarmac SL7
Specialized gør op med filosofien om at have flere landevejscykler til forskelligt terræn og præsenterer en cykel der kombinerer lav vægt og aerodynamik i hidtil uset grad.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet