04.05.2022 @ 15:12

Giro d’Italia kroner cykelforåret hos Warner Bros. Discovery, der eksklusivt har rettighederne til året første Grand Tour. Foruden kyndig og dybdegående dækning af Giroen, kan cykelfans nyde alle etaper fra start til slut helt uden afbrydelser på discovery+.

BENYT FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ DISCOVERY+ STREAM HELE GIROEN FOR 64,50 KR!

 

På fredag den 6. maj begynder jagten på den ikoniske lyserøde førertrøje, Maglia Rosa, når det tre uger lange Giro d’Italia bliver skudt i gang med en historisk etape i Budapests gader.


Discovery+ er i år klar med et unikt og storslået setup, der skal bidrage til at give seerne en fantastisk Giro d’Italia-oplevelse. Det indebærer blandt andet, at cykelentusiaster kan glæde sig til alle de store og små momenter af årets første Grand Tour, når hvert minut bliver livetransmitteret uden nogen former for afbrydelser på discovery+.

 

Derudover er flere features iværksat for at give seerne den bedst mulige indsigt og tv-oplevelse, når navne som Magnus Cort, Michael Mørkøv, Chris Juul-Jensen og Mattias Skjelmose kæmper om etapesejrene.

I studiet i København vil Simon Egeskov hver dag være vært for et dynamisk Giro d’Italia-studie. Egeskov bliver flankeret af eksperterne Jesper Worre og Bastian Emil Goldschmidt samt et hav af spændende gæster.

 

Gæstelisten tæller alt fra nuværende og tidligere professionelle cykelryttere til musikere, der har cykling som deres store passion. På nuværende tidspunkt er Andreas Odbjerg, Morten Bennekou, Kim Kix, Asbjørn Kragh, Casper Pedersen, Per Bausager, Peter Meinert, Lasse Norman, Anders Lund blandt navnene, der lægger vejen forbi studiet.

"Jeg glæder mig enormt meget til starten i Budapest, hvor rytterne skal krydse Donau. Det bliver et fantastisk syn at se den lyserøde førertrøje blive båret igennem Budapests historiske gader. Derudover ser jeg enormt meget frem til den 20. og næstsidste etape, hvor rytterne passerer det højeste punkt i årets Giro, Passo Pordoi, som er blevet aflyst de seneste to år på grund af sne," forklarer Bastian Emil Goldschmidt, der hver dag vil være at finde i Giro d’Italia-studiet og tilføjer:

"Jeg ser også frem til at følge Magnus Corts jagt på en etapesejr, som kan sende ham ind i en eksklusiv af store ryttere, der har vundet en etape i alle tre Grand Tours. Det bliver også fantastisk at følge Mattias Skjelmose og se ham dele ud af sit overflødighedshorn af personlighed."

Udvidet dækning og enorm Grand Tour-ekspertise
Thomas Bay og Brian Holm bliver stemmerne, der folder det 3.410 kilometer lange cykelløb ud på Kanal 5 og discovery+. Efter alle 21 etaper vil de to kommentatorer i selskab med Peter Piil også være en del af Radio Tour, hvor de tre eksperter evaluerer etaperne og spår om morgendagens etape.

 

BENYT FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ DISCOVERY+ STREAM HELE GIROEN FOR 64,50 KR!

 

Ikke nok med et forrygende dansk setup, så kan Warner Bros. Discovery også bryste sig af et stort felt af internationale eksperter, der tilsammen kan prale af mere end 150 kombinerede Grand Tour-optrædener, inklusiv de to Tour de France-vindere Sir Bradley Wiggins og Alberto Contador. De to tidligere stjerner vil udgøre en vigtig del af dækningen fra de ungarske og italienske landeveje. Wiggins og Contador vil også være tilbage i sadlen - på motorcykel - når de liverapporterer side om side med rytterne. Det giver enestående muligheder for realtids-indsigter og analyser på vigtige etaper under løbet.

"Dette års Giro er meget krævende fra dag ét. Det er en meget interessant rute i år. På grund af sværhedsgraden af dette års løb tror jeg, vi kommer til at opleve en af de bedste udgaver i de senere år. Rytterne bliver nødt til at yde deres bedste og skubbe deres grænser for at kunne følge med tempoet. Jeg kan ikke vente til, det starter," siger Alberto Contador, der vandt Giroen i 2008 og 2015.

 

Dansk reporter i Italien
Danske seere kan også se frem til, at Anders Mielke er rejst til Italien, hvor han vil liverapportere og opdrive citater fra rytterne før og efter etaperne. Warner Bros. Discovery har dermed gjort klar til komplet 360°-cykeloplevelse, når den 105. udgave af Giro d’Italia løber af stablen.

"Vi tror, det bliver en helt fantastisk udgave af Giro d’Italia. Vi satser altid meget på Giroen og har det seneste år udviklet nogle fremragende koncepter. I år glæder jeg mig enormt meget til, at vi igen kan sende folk til Italien efter flere år med Corona. Vi har et imponerende og dynamisk setup, som vi virkelig ser frem til at præsentere for de danske cykelfans," siger sportschef hos Warner Bros. Discovery, Søren Klæstrup.

Giro d’Italia finder sted fra den 6. til 29. maj og kan følges eksklusivt på discovery+ og Kanal 5.

 

BENYT FELTET.DKS EKSKLUSIVE TILBUD PÅ DISCOVERY+ STREAM HELE GIROEN FOR 64,50 KR!

Test: GripGrab Polaris 2 Waterproof Winter handsker
GripGrab har lavet et par vinterhandsker, som er perfekte til de rigtig kolde dage samtidig med, at de er lette og bevægelige.
Test: Fizik Tempo Decos Carbon
Den nye Fizik Tempo Decos Carbon landevejssko kombinerer høj komfort og ydeevne og er velegnet til hverdagens lange træningsture, Gran Fondos og bjergkørsel. En flot og minimalistisk sko, der med sin ene BOA-spænde er hurtig og nem at justere - også på farten. En stiv carbonsål, tilbagetrukne klampehuller og et godt greb om hælen er blot nogle af de features, som gør skoen effektiv.
Team Rynkeby indsamler 77,9 millioner kroner til børn
Team Rynkeby indsamler 77,9 millioner kroner til børn med kritiske sygdomme.
Test: Garmin Varia RCT716 - Radar med kamera og lygte
Den populære cykelradar baglygte fra Garmin har fået en kraftig opdatering med længere batteritid og ikke mindst indbygget kamera.
Køb VM- og WorldTour-rytternes cykler hos ny virksomhed
Ny italiensk hjemmeside tilbyder cykelfans og motionister muligheden for at købe deres stjerners racercykler.
Forudbestil: Mads P.s nye bog - og spar 20%
Mads Pedersen har længe arbejdet på en bogudgivelse: "Væddeløber og verdensmester"! Den udkommer den 13. oktober i år.
Produktnyt: Nye dæk og nyt hjulsæt fra Specialized
Specialized har lanceret en ny dækserie, hvilket er en stor opdatering af de populære Turbo-dæk.
Test: Trek Madone SLR 9 Gen 7
Den helt nye Trek Madone SLR 9 Gen 7-model hører til det ypperste på markedet og med sit innovative design og sine imponerende teknologiske features skubber Trek grænserne for, hvad landevejscykler kan præstere. Den nye IsoFlow-teknologi og cyklens geometri bidrager på én og samme tid til øget fart og komfort.
Produktnyt: Van der Poel får nye sko til VM
Shimano sender en ny landevejscykelsko på markedet, som hedder S-Phyre RC903 (herremodellen) og RC903W (kvindemodellen).

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Talent om VM i Danmark: Var fandme en fed dag
21-årige Sofie Heby Pedersen missede lige akkurat en VM-medalje i Danmark, da verdensmesterskabet i marathondistancen blev kørt. 
Formand glæder sig over VM-medalje
Der var glæde i dag over et vellykket VM i mountainbike på dansk grund, som blev kronet med en dansk medalje.
Simon Andreassen vinder VM-medalje
Simon Andreassen vandt VM-medalje på hjemmebane i Haderslev og bekræftede endnu engang, at han er på vej tilbage.
Dansk stortalent misser akkurat VM-medalje på hjemmebane
Det danske stortalent, Sofie Heby Pedersen, var lige ved at hente en medalje, da mountainbikeverdensmesterskabet i marathondisciplinen blev kørt i Haderslev. 
Produktnyt + First Ride: Assos GTS efterårskollektion
Schweiziske Assos har altid været kendte for deres ypperlige bibshorts, men på vores breddegrader er der også mange, der efterhånden har stiftet bekendtskab med deres ingeniørkunst, når det kommer til tøj i ydersæsonerne, hvor vejr og vind stiller store krav til påklædningen, hvis det skal være sjovt at træne udenfor.
Test: Garmin Edge 1040 Solar
Garmin har netop sendt en ny topmodel af deres Edge cykel computer på gaden. Og med den nye Edge 1040 Solar rykker Garmin lige en klasse op i form af flere funktioner, nyt layout og længere batteri tid. Meget længere batteritid!
Dansker før VM på hjemmebane: Vil prøve at køre med om sejren
Simon Andreassen er på vej tilbage fra en drilsk skade i år og han mener, topformen er ved at være der, så hvorfor ikke gå efter at blive verdensmester på lørdag.
Dansk talent tager UCI-sejr
Sidste afdeling af Shimano Ligaen blev afviklet søndag og Sofie Heby Pedersen var helt suveræn.
Dansk stjerne tilbage øverst på podiet
24-årige Simon Andreassen har haft en svær sæson, hvor han har været ude med sygdom. Men efter sommerferien er danskeren kommet tilbage og i går kulminerede det med en UCI-sejr på hjemmebane.
Dyst imod Emil Axelgaard i cykelduellen
Feltet.dk og Emil Axelgaard vil gerne udfordre vores brugere til en lille duel på forudsigelser i 2022. 
VeloDays - en ny cykelmesse ser dagens lys
Christian Ritter er idémanden bag Copenhagen Bike Show, som afholdes hvert år i marts måned. Det er Skandinaviens største cykelmesse med mange internationale udstillere og besøgende.
Managers på tur 3: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Managers på tur 2: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Managers på tur 1: Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted
For de fleste er det blevet hverdag igen og ferien er forbi - også for sypigen og den pensionerede overlærer, som hver især skal tilbage til deres respektive jobs bag katederet og på spinningscyklen. Den sidste uge af ferien har vi brugt på 6 cykeldage i det vestjyske -  en kombination af historie, geografi og ikke mindst gastronomi - garneret med masser af frisk luft i okay dansk sommervejr.
Førstehåndsindtryk af Canyon Ultimate CF SLX 8 Di2 2023
Den nye Ultimate CF SLX 2023-model kommer med en række forbedringer og kan nu byde på fuldt integreret kabelføring, mulighed for dækbredde på op til 32 mm og optimeret aerodynamik. Cyklen er i dag mere end en landevejsracer til bjergkørsel og den bevæger sig mere i retning af en allround-landevejscykel. 

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Du skal blot konfigurere dit gear setup efter du har paret dit EPS (version 3 min) via Ant+ til Garmin. Du angiver antallet af klinger og tænder for klingerne - enten forvalgte 53-39, 52-36 eller 50-34, i modsat fald kan du også vælge det selv. På samme måde med kassetten: Vælg antal speed, og enten vælg mellem forvalgte kassetter, eller angiv selv tænder.Enkelte af klatrerne har afsluttet sæsonen, men heldigvis er der alligevel ganske mange, der har bevaret motivationen til at gå efter sæsonens sidste helt store mål, næste uges Il Lombardia. Lørdag får de chancen for at teste benene i Giro dell’Emilia, der heldigvis har genvundet sin prestige efter en nylig restrukturering af kalenderen, og som efter nogle sløje år atter kan fremvise en fabelagtig liste af stjerner, der er klar til at slås om sejren på den legendariske San Luca-stigning i Bologna - en ikonisk stigning, som enhver klatrer drømmer om at erobre. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_giro_dellemilia_2022/ Jeg kan for så vidt godt acceptere at man kører uden radioer til et mesterskabsløb på en aflukket og velkontrolleret rute som rytterne kan have rekognoseret på forhånd. Der burde risici alt andet være noget mindre. Selvfølgelig under forudsætning at man er i stand til at kommunikere ordentligt med skiltene. Om jeg så tror det er væsentligt mere spændende uden radio tvivler jeg nok noget på. Axel Laurance kom bedst ud af det livsfarlige mylder af sving i Crikvenica, men med 9 bonussekunder styrkede Jonathan Milan sit greb om den samlede føring. Han får imidlertid kam til sit hår, hvis han skal forsvare den lørdag, hvor det gælder løbets kongeetape, og selvom løbets eneste rigtige bjerg, Ucka, har top med næsten 100 km til mål, er der lagt op til, at en vis dansk Tour-konge skal teste bjergbenene, inden der mod slutningen venter en puncheurfinale, som er stejlere, end det var udmeldt inden løbet. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_cro_race_2022/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Test: GripGrab Polaris 2 Waterproof Winter handsker
GripGrab har lavet et par vinterhandsker, som er perfekte til de rigtig kolde dage samtidig med, at de er lette og bevægelige.
Test: Fizik Tempo Decos Carbon
Den nye Fizik Tempo Decos Carbon landevejssko kombinerer høj komfort og ydeevne og er velegnet til hverdagens lange træningsture, Gran Fondos og bjergkørsel. En flot og minimalistisk sko, der med sin ene BOA-spænde er hurtig og nem at justere - også på farten. En stiv carbonsål, tilbagetrukne klampehuller og et godt greb om hælen er blot nogle af de features, som gør skoen effektiv.
Team Rynkeby indsamler 77,9 millioner kroner til børn
Team Rynkeby indsamler 77,9 millioner kroner til børn med kritiske sygdomme.
Test: Garmin Varia RCT716 - Radar med kamera og lygte
Den populære cykelradar baglygte fra Garmin har fået en kraftig opdatering med længere batteritid og ikke mindst indbygget kamera.
Køb VM- og WorldTour-rytternes cykler hos ny virksomhed
Ny italiensk hjemmeside tilbyder cykelfans og motionister muligheden for at købe deres stjerners racercykler.
Forudbestil: Mads P.s nye bog - og spar 20%
Mads Pedersen har længe arbejdet på en bogudgivelse: "Væddeløber og verdensmester"! Den udkommer den 13. oktober i år.
Produktnyt: Nye dæk og nyt hjulsæt fra Specialized
Specialized har lanceret en ny dækserie, hvilket er en stor opdatering af de populære Turbo-dæk.
Test: Trek Madone SLR 9 Gen 7
Den helt nye Trek Madone SLR 9 Gen 7-model hører til det ypperste på markedet og med sit innovative design og sine imponerende teknologiske features skubber Trek grænserne for, hvad landevejscykler kan præstere. Den nye IsoFlow-teknologi og cyklens geometri bidrager på én og samme tid til øget fart og komfort.
Produktnyt: Van der Poel får nye sko til VM
Shimano sender en ny landevejscykelsko på markedet, som hedder S-Phyre RC903 (herremodellen) og RC903W (kvindemodellen).

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x