24.03.2015 @ 07:30

Mallorca er et velbesøgt sted for aktive cykelryttere, og det danske firma Dandanell Bike Rental har specialiseret sig i at gøre danskernes cykeloplevelser på ferieøen lettere.

Ofte står motionisterne med det svære valg imellem: egen cykel eller leje cykel på ferien? Hos Dandanell Bike Rental har de specialiseret sig i at leje cykler ud, så det er nemt, enkelt og billigt for motionisterne, når de gæster ferieøen. Feltet.dk har taget pulsen på udlejningsfirmaet og taget en snak med den danske indehaver bag firmaet - den tidligere banerytter Brian Dandanell. Det viser, at firmaet er mere end bare et ”udlejningsfirma”.
 

”Den røde tråd i vores forretningskoncept er: ’service’. Vi giver dansk og personlig betjening igennem hele processen, når du skal leje en cykel på Mallorca. Vi tilbyder hele pakken lige fra indstilling af cyklen, montering af pedaler, forsikring, hjelm m.m.” forklarer Brian Dandanell til Feltet.dk.

Brian Dandanell arrangerer også selv træningsture og kommer med gode råd til ruter på ferieøen.

”Vi står altid til rådighed med gode råd om ruter samt steder at se. Skulle der være gæster der ikke er vant til at køre i bjerge giver vi gerne råd om teknik vedrørende styring, bremser og gearvalg. Vi forsøger hele tiden at tilpasse vores forretning, så kunderne opnår størst mulig tilfredsstilles for de behov, som de har.”

Når du lejer en cykel hos Dandanell Bike Rental, så skal du ikke tænke over, hvordan du får fat i cyklen. Den kommer nemlig til dig, da det danske udlejningsfirma udbringer cyklen, når du har bestilt den hos dandanellbikerental.com.

”Vi leverer fra klokken 8.00 alle dage med to timers intervaller. Det vil sige 8-10, 08:30-10:30 osv. Vi afhenter på samme måde indtil klokken 18-20. Vores cykler er det italienske mærke KEMO Bikes, som er full carbon-modeller udstyret med 11 speed. KEMO Bikes er et forholdsvis nyt italiensk mærke, dog er producenterne ikke nye på cykelmarkedet, da de før blandt andet har produceret Kuota cykler. Vi har udlejet KEMO cykler i hele år 2014 med meget stor tilfredshed hos vores kunder,” påpeger Brian Dandanell.


Skal du leje cykel, mens du er på Mallorca, så er det værd at kigge forbi: www.dandanellbikerental.com

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet