15.09.2014 @ 15:44

Danmarks cykelsponsor, Team Almeborg - Bornholm, har fået cykelsponsoren på plads, det bliver Python Pro, som skal levere cyklerne.

Bornholm Pro Cycling og Python Pro ApS har i weekenden indgået aftale for det kommende år. Det betyder, at Danmarks nye UCI kontinentalhold Team Almeborg - Bornholm i 2015 vil køre på både Python landevejs- og enkeltstart cykler.
 

"Vi har i år kørt på Pythons topramme, og jeg må sige, at vi har været ovenud tilfredse. Rammen rammer toppen af alle de parametre, som er vigtige for en cykelrytter og et cykelhold, såsom stivhed, vægt, køreegenskaber og generel kvalitet," siger Christian Andreasen fra Bornholm Pro Cycling.

"At Python er en 100% dansk virksomhed har også stor betydning for os, da vi går meget op i at eksponere de lokale virksomheder på Bornholm og i Danmark som helhed," tilføjer Christian Andreasen og fortsætter: "Vi har derfor ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at vores foretrukne partner på cykler i 2015 ville være Python Pro ApS, så vi er rigtig glade for, at aftalen nu er på plads."
 

Team Almeborg-Bornholm skal i 2015 køre på Python RF-C502i og RF-M03x landevejsrammer samt Python TT900 enkeltstartramme.
 

"Vi hos Python er meget stolte af at blive valgt som udstyrspartner på Team Almeborg-Bornholm. Deres satsning på danske ryttere og unge danske talenter er noget, som passer os glimrende. Vi sætter en ære i at være med til at støtte danske cykelhold og se dem vokse. Bare se, hvordan det er gået med CULT Energy Vital Water, som siden 2003 har kørt på Python cykler. Hvem ved, måske sker det samme en dag for Team Almeborg-Bornholm? Vi vil i hvert fald gøre, hvad vi kan," slutter Leif Nielsen.

Hvorvidt Danmarks nye professionelle kontinentalhold, CULT Energy Pro Cycling, kommer til at køre på Python Pro-cykler også i 2015, ønsker Leif Nielsen ikke at kommentere på.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x