15.09.2014 @ 15:44

Danmarks cykelsponsor, Team Almeborg - Bornholm, har fået cykelsponsoren på plads, det bliver Python Pro, som skal levere cyklerne.

Bornholm Pro Cycling og Python Pro ApS har i weekenden indgået aftale for det kommende år. Det betyder, at Danmarks nye UCI kontinentalhold Team Almeborg - Bornholm i 2015 vil køre på både Python landevejs- og enkeltstart cykler.
 

"Vi har i år kørt på Pythons topramme, og jeg må sige, at vi har været ovenud tilfredse. Rammen rammer toppen af alle de parametre, som er vigtige for en cykelrytter og et cykelhold, såsom stivhed, vægt, køreegenskaber og generel kvalitet," siger Christian Andreasen fra Bornholm Pro Cycling.

"At Python er en 100% dansk virksomhed har også stor betydning for os, da vi går meget op i at eksponere de lokale virksomheder på Bornholm og i Danmark som helhed," tilføjer Christian Andreasen og fortsætter: "Vi har derfor ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at vores foretrukne partner på cykler i 2015 ville være Python Pro ApS, så vi er rigtig glade for, at aftalen nu er på plads."
 

Team Almeborg-Bornholm skal i 2015 køre på Python RF-C502i og RF-M03x landevejsrammer samt Python TT900 enkeltstartramme.
 

"Vi hos Python er meget stolte af at blive valgt som udstyrspartner på Team Almeborg-Bornholm. Deres satsning på danske ryttere og unge danske talenter er noget, som passer os glimrende. Vi sætter en ære i at være med til at støtte danske cykelhold og se dem vokse. Bare se, hvordan det er gået med CULT Energy Vital Water, som siden 2003 har kørt på Python cykler. Hvem ved, måske sker det samme en dag for Team Almeborg-Bornholm? Vi vil i hvert fald gøre, hvad vi kan," slutter Leif Nielsen.

Hvorvidt Danmarks nye professionelle kontinentalhold, CULT Energy Pro Cycling, kommer til at køre på Python Pro-cykler også i 2015, ønsker Leif Nielsen ikke at kommentere på.

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer
Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!
Test: GripGrab tøj
En imponerende debutkollektion fra GripGrab, som beviser, at de har helt styr på at lave tøj i høj kvalitet og med den rette funktionalitet til de kolde, dansk forhold.
Test: AGU Vigarous MIPS
Julekonkurrence: Vind vintertøj fra AGU - værdi 3.148 kr
Feltet.dk's podcast: 'Forrest i Feltet' har fået en rigtig god start og er i top 40 over alle danske podcast på Spotify. 
Test: POC Ventral Air Mips
Et absolut sikkert valg, hvis man er på jagt efter en hjelm i højeste kvalitet, som er lige dele hurtigt og ventileret og efterlader et fejlfrit indtryk.  
Test: Fizik Omna
Kan en sko performe uden en ren carbonsål? Svaret er ja og faktisk giver det mening for de fleste. Det gør Omna-modellen fra Fizik også i sin helhed - en flot pakke, som bare fungerer og ser godt ud.
Ekoï Black Week: 60% rabat på alt!
Ekoï kan ikke lide halve løsninger - undtagen når det gælder rabatter. 
Test: Lezyne Macro Drive 1400+ forlygte og Strip Drive Pro 400+ baglygte
Lygterne fra Lezyne giver lys i mørket. De praktiske og kraftige lygter kan både bruges i skoven om natten, men er også anvendelige i dagligdagen.
Test: Scott Speedster 10 Gravel
En rigtig fin gravelcykel fra Scott, som beviser at aluminium ikke er dødt endnu.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x