15.09.2014 @ 15:44

Danmarks cykelsponsor, Team Almeborg - Bornholm, har fået cykelsponsoren på plads, det bliver Python Pro, som skal levere cyklerne.

Bornholm Pro Cycling og Python Pro ApS har i weekenden indgået aftale for det kommende år. Det betyder, at Danmarks nye UCI kontinentalhold Team Almeborg - Bornholm i 2015 vil køre på både Python landevejs- og enkeltstart cykler.
 

"Vi har i år kørt på Pythons topramme, og jeg må sige, at vi har været ovenud tilfredse. Rammen rammer toppen af alle de parametre, som er vigtige for en cykelrytter og et cykelhold, såsom stivhed, vægt, køreegenskaber og generel kvalitet," siger Christian Andreasen fra Bornholm Pro Cycling.

"At Python er en 100% dansk virksomhed har også stor betydning for os, da vi går meget op i at eksponere de lokale virksomheder på Bornholm og i Danmark som helhed," tilføjer Christian Andreasen og fortsætter: "Vi har derfor ikke på noget tidspunkt været i tvivl om, at vores foretrukne partner på cykler i 2015 ville være Python Pro ApS, så vi er rigtig glade for, at aftalen nu er på plads."
 

Team Almeborg-Bornholm skal i 2015 køre på Python RF-C502i og RF-M03x landevejsrammer samt Python TT900 enkeltstartramme.
 

"Vi hos Python er meget stolte af at blive valgt som udstyrspartner på Team Almeborg-Bornholm. Deres satsning på danske ryttere og unge danske talenter er noget, som passer os glimrende. Vi sætter en ære i at være med til at støtte danske cykelhold og se dem vokse. Bare se, hvordan det er gået med CULT Energy Vital Water, som siden 2003 har kørt på Python cykler. Hvem ved, måske sker det samme en dag for Team Almeborg-Bornholm? Vi vil i hvert fald gøre, hvad vi kan," slutter Leif Nielsen.

Hvorvidt Danmarks nye professionelle kontinentalhold, CULT Energy Pro Cycling, kommer til at køre på Python Pro-cykler også i 2015, ønsker Leif Nielsen ikke at kommentere på.

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet