28.06.2022 @ 10:07

En løs samtale mellem to cykelentusiastiske venner, udviklede sig til en fuldtids ambition om at skabe et samlende dansk cykelunivers med et mangfoldigt fokus, som hjælper dig, uanset om du mangler cykeltøj, inspiration eller et frit cykelfællesskab. Ambitionen kalder vennerne i dag 2ned.

Det er ofte under de helt lange og kolde ture man får testet fællesskabet i cykelgruppen. Sådan en tur var en flok kammerater en del af på en grå novemberdag i 2020. Fællesskabet bestod, stemningen var intakt, og efterfølgende var humøret højt, da de sad og nød den tiltrængte kop kaffe.


To af vennerne blev siddende længe efter de andre, og snakken gik netop på cykling. De havde begge forelsket sig i den frihed og det fællesskab, cyklingen gav dem. Snart sad de og drømte. Tænk, hvis de kunne skabe det cykeltøjsbrand, de synes, der manglede på markedet. Et mangfoldigt cykeltøjsbrand, som kunne rumme alt fra de grønne nybegyndere til de trimmede supermotionister. Et cykelunivers, der kunne give dig den inspiration, det fællesskab og det cykeltøj, du havde brug for.

Få dage efter gik arbejdet i gang. De forfulgte drømmen og kaldte den 2ned, brugte hele 2021 på at realisere den, og nu deler de drømmen, nu deler de 2ned og deres nye kollektion Ukendt med resten af Danmark.

Ukendt - Kvalitet på tværs af niveauer
For mange er form og størrelse det altafgørende for, hvilket cykeltøjsbrand de helliger sig. 2ned fokuserer på at skabe et mangfoldigt univers, hvor fællesnævneren er cykling, og med Ukendt-kollektionen har ambitionen været at udvikle kvalitetstøj, som sidder behageligt uanset kropsform og størrelse. Altså cykeltøj, som tilgodeser supermotionisten såvel som rytteren i mindre god form. 2neds filosofi er enkel, alle, der cykler, fortjener kvalitet, også selvom man ikke er professionel. Deraf kommer kollektionsnavnet Ukendt. Kollektionen er dedikeret til de ikke-professionelle, der cykler af ren passion. Dedikeret til de ukendte ryttere rundt omkring i landet.

 


Cykeltøj helt fra bunden
Det der startede med et blankt stykke papir, har i dag udviklet sig til en gennemtestet kollektion, som tager afsæt i den danske cykelscene. Hvert eneste produkt har gennemgået en dybdegående udviklingsfase, hvor 2neds testteam, som består af danske cykelryttere på forskellige niveauer, har haft indflydelse på hver eneste syning. Ja, hver eneste streg i konstruktionsmanualen. 

Feedbacken har med andre ord været essentiel for udviklingen, og har udmøntet sig i en kollektion bestående af unikke danske designs skabt i nøje udvalgte italienske metervarer, der understøtter den funktionalitet, som er påkrævet af tøjet, for at give den høje komfort. Eksempelvis er der til Ukendt Jerseys valgt en specialudviklet italiensk metervare, vis innovative konstruktion tilføjer en stærk stræk i stoffet, som giver Jerseyen et perfekt fit uanset kropsbygning.

Desuden er hele Ukendt-kollektionen skabt med øje for øget sikkerhed. Der medfølger et ansvar, når man producerer tøj til cykelryttere, der færdes i trafikken. Derfor er al tryk på Ukendt-produkterne refleks, ligesom der er tilføjet en gennemgående refleksstreg under lommen på Ukendt Jerseys.

 


Inspiration og fællesskab
2ned stræber efter at bidrage til endnu bedre forhold for de danske cykelryttere, og er i gang med at skabe et frit tilgængeligt univers omkring brandet 2ned, som på nuværende tidspunkt indebærer 2ned-Magasinet og 2ned-klubben.

Podcasten 2ned-Magasinet er en gratis tilgængelig adgang til inspiration og læring for de cykelinteresserede. Tilgangen er, at indholdet skal være forståeligt og inkluderende for alle i cykelmiljøet, derfor består alle afsnit af amatøren i form af 2neds vært og en ekspert fra cykelmiljøet indenfor det emne, som vendes i det pågældende afsnit. Indtil videre har 2ned-Magasinet haft besøg af alt fra professionelle cykelryttere, til tidligere professionelle cykelryttere, til trænere og eksperter indenfor specifikke discipliner. 

 

2ned-klubben er skabt med fokus på det fællesskab, 2ned ønsker at skabe. De første Social Rides er allerede arrangeret, og der vil løbende blive udviklet yderligere arrangementer. Ambitionen er at være tæt på kunder og klubmedlemmer og skabe rammer, hvor mennesker i forskellige aldre og på forskellige niveauer kan mødes gennem cyklingen.

2ned dyrker den frihed og det fællesskab, som cykling kan give, og har lysten og gåpåmodet til at blive ved med at skabe og kreere. Rejsen er først lige begyndt. Læs mere her

 

Der bliver i øjeblikket arbejdet på at færdiggøre en test af jersy/bibshorts.

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...
Live Podcast og Social Ride med Dan Martin på Copenhagen Bike Show
Når Skandinaviens største cykelmesse løber af stablen i weekenden lørdag den 25. marts og søndag den 26. marts kan du opleve én af cykelsportens mest vellidte topryttere på tætteste hold, når Argon 18 inviterer sin ambassadør, tidligere professionelle cykelrytter, dobbelte monumentvinder og etapevinder i alle tre grand tours, Dan Martin, til Copenhagen Bike Show til både live podcast med Forhjulslir og social ride med Mikkeller Cycling Club.
Produktnyhed: Cannondale SuperSix EVO 4
Cannondale lancerer den nyeste version af den ikoniske SuperSix EVO, som nu er nået til 4. generation. Kodeordene er mere aerodynamik og endnu større integration, mens de velkendte køreegenskaber skal bibeholdes.
Sæt dine managerhold til Paris-Nice og Tirreno-Adriatico
Kan du forudsige, hvem der vinder Paris-Nice? Bliver det Jonas Vingegaard, Tadej Pogacar, Mattias Skjelmose eller? 
SIDSTE CHANCE: Tilmeld dig Feltet.dk's store sæsonspil
Er du klar til cykelsæsonen 2023? Nu er Feltet.dk's to store sæsonmanagerspil åbnet for tilmelding! Vi har puttet 20.000 kroner samlet i startpuljen, så hvis du vil sætte de andre manager af, så er det kontant afregning!
Test: Scott Shield (Light Sensitive) briller
SCOTT Shield er en stor, markant brille, som med det helt rigtige look og høj kvalitet er en sikker vinder.
Test: Scott Aqua GTX LF vinterhandsker
Få ting kan ødelægge fornøjelsen ved en cykeltur som våde og gennemfrosne fingre. Men med et par Aqua GTX LF, der er Scotts bud på en solid vinterhandske, er man godt rustet til den del af vinteren, hvor vejret er værst. Regnen kan bare komme an!
Test: Assos Equipe R Habu S9 vinterjakke
En virkelig lækker vinterjakke, med en lækker pasform og masser af teknisk formåen cementerer Assos som kongerne af vinterjakker.
Masterclass: Imponerende palmarès og kronen på værket
Kristian Jensen har noget, som kun de færreste i managerspillere kan matche: Et pokalskab med 3 x guld, 2 x sølv og 2 x bronze. Den sidste af fineste karat vundet i Feltet.dk's helårsspil 2022 uden kaptajn eller i daglig tale kaldet Manager Classic. Nok det spil man allerhelst vil vinde, hvis man er inkarneret virtuel cykelmanager!
Det danske landshold udtaget til cross-VM
Den 4.-5. februar er der VM i cross i hollandske Hoogerheide, hvor et ungt dansk landshold stiller til start. 
Fini og Degns hold med store nyheder
Malene Degn og Sebastian Finis hold skifter sponsorer, får nyt navn og et helt nyt cykelmærke.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x