28.06.2022 @ 10:07

En løs samtale mellem to cykelentusiastiske venner, udviklede sig til en fuldtids ambition om at skabe et samlende dansk cykelunivers med et mangfoldigt fokus, som hjælper dig, uanset om du mangler cykeltøj, inspiration eller et frit cykelfællesskab. Ambitionen kalder vennerne i dag 2ned.

Det er ofte under de helt lange og kolde ture man får testet fællesskabet i cykelgruppen. Sådan en tur var en flok kammerater en del af på en grå novemberdag i 2020. Fællesskabet bestod, stemningen var intakt, og efterfølgende var humøret højt, da de sad og nød den tiltrængte kop kaffe.


To af vennerne blev siddende længe efter de andre, og snakken gik netop på cykling. De havde begge forelsket sig i den frihed og det fællesskab, cyklingen gav dem. Snart sad de og drømte. Tænk, hvis de kunne skabe det cykeltøjsbrand, de synes, der manglede på markedet. Et mangfoldigt cykeltøjsbrand, som kunne rumme alt fra de grønne nybegyndere til de trimmede supermotionister. Et cykelunivers, der kunne give dig den inspiration, det fællesskab og det cykeltøj, du havde brug for.

Få dage efter gik arbejdet i gang. De forfulgte drømmen og kaldte den 2ned, brugte hele 2021 på at realisere den, og nu deler de drømmen, nu deler de 2ned og deres nye kollektion Ukendt med resten af Danmark.

Ukendt - Kvalitet på tværs af niveauer
For mange er form og størrelse det altafgørende for, hvilket cykeltøjsbrand de helliger sig. 2ned fokuserer på at skabe et mangfoldigt univers, hvor fællesnævneren er cykling, og med Ukendt-kollektionen har ambitionen været at udvikle kvalitetstøj, som sidder behageligt uanset kropsform og størrelse. Altså cykeltøj, som tilgodeser supermotionisten såvel som rytteren i mindre god form. 2neds filosofi er enkel, alle, der cykler, fortjener kvalitet, også selvom man ikke er professionel. Deraf kommer kollektionsnavnet Ukendt. Kollektionen er dedikeret til de ikke-professionelle, der cykler af ren passion. Dedikeret til de ukendte ryttere rundt omkring i landet.

 


Cykeltøj helt fra bunden
Det der startede med et blankt stykke papir, har i dag udviklet sig til en gennemtestet kollektion, som tager afsæt i den danske cykelscene. Hvert eneste produkt har gennemgået en dybdegående udviklingsfase, hvor 2neds testteam, som består af danske cykelryttere på forskellige niveauer, har haft indflydelse på hver eneste syning. Ja, hver eneste streg i konstruktionsmanualen. 

Feedbacken har med andre ord været essentiel for udviklingen, og har udmøntet sig i en kollektion bestående af unikke danske designs skabt i nøje udvalgte italienske metervarer, der understøtter den funktionalitet, som er påkrævet af tøjet, for at give den høje komfort. Eksempelvis er der til Ukendt Jerseys valgt en specialudviklet italiensk metervare, vis innovative konstruktion tilføjer en stærk stræk i stoffet, som giver Jerseyen et perfekt fit uanset kropsbygning.

Desuden er hele Ukendt-kollektionen skabt med øje for øget sikkerhed. Der medfølger et ansvar, når man producerer tøj til cykelryttere, der færdes i trafikken. Derfor er al tryk på Ukendt-produkterne refleks, ligesom der er tilføjet en gennemgående refleksstreg under lommen på Ukendt Jerseys.

 


Inspiration og fællesskab
2ned stræber efter at bidrage til endnu bedre forhold for de danske cykelryttere, og er i gang med at skabe et frit tilgængeligt univers omkring brandet 2ned, som på nuværende tidspunkt indebærer 2ned-Magasinet og 2ned-klubben.

Podcasten 2ned-Magasinet er en gratis tilgængelig adgang til inspiration og læring for de cykelinteresserede. Tilgangen er, at indholdet skal være forståeligt og inkluderende for alle i cykelmiljøet, derfor består alle afsnit af amatøren i form af 2neds vært og en ekspert fra cykelmiljøet indenfor det emne, som vendes i det pågældende afsnit. Indtil videre har 2ned-Magasinet haft besøg af alt fra professionelle cykelryttere, til tidligere professionelle cykelryttere, til trænere og eksperter indenfor specifikke discipliner. 

 

2ned-klubben er skabt med fokus på det fællesskab, 2ned ønsker at skabe. De første Social Rides er allerede arrangeret, og der vil løbende blive udviklet yderligere arrangementer. Ambitionen er at være tæt på kunder og klubmedlemmer og skabe rammer, hvor mennesker i forskellige aldre og på forskellige niveauer kan mødes gennem cyklingen.

2ned dyrker den frihed og det fællesskab, som cykling kan give, og har lysten og gåpåmodet til at blive ved med at skabe og kreere. Rejsen er først lige begyndt. Læs mere her

 

Der bliver i øjeblikket arbejdet på at færdiggøre en test af jersy/bibshorts.

Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Produktfokus: Magnus Cort kører kun på SystemSix
Vi har set nærmere på Magnus Corts vindermaskine - Cannondales SystemSix.
Test: Stages SB20 indoor bike
Vintersæsonen er i gang og rigtig mange ryttere rykker lige nu deres træning - eller i hvert fald noget af den - indenfor. Vi er også rykket delvist indenfor og har i den forbindelse kørt lidt på den stationære, indendørscykel fra Stages kaldet SB20. Har du endnu ikke læst vores optakt til testen og cyklens baggrund, så kan du læse den her.
Test: Northwave Rebel 3
Rebel 3 er en flot sko til gravel og MTB  med et suverænt spædensystem. Pasform, komfort og god kraftoverførsel kendetegner Northwaves nye Rebel 3-model og med detaljer som Northwaves helt eget spændesystem, X-Dial, holder skoen et højt niveau.  
Test: Bontrager Circuit Road Shoe
Med Bontrager Circuit Road Shoe får man en god landevejssko til en rimelig pris, velegnet til længere træningsture samt visuel rigtig flot. Og så kan den bruges af både damer og herrer.  
Test: Giordana G-Shield cykeltøj
G-Shield-serien er en kraftfuld, men yderst komfortabel kollektion af funktionelt cykeltøj, som er suverænt til danske forhold - til en pris, som er mere end konkurrencedygtig. 
Ny bog: Uden for kategori - Dagbog fra Tour de France 2022
Cykelsportsekspert Brian Nygaard fulgte Tour de France gennem en brandvarm sommer og i sin meget personlige dagbog endte han med at skrive sig helt ind på løbets sjæl og på de skæbner, der inkarnerer de vigtigste øjeblikke, fulde af lidelse og forløsning. Det blev en sommer, vi aldrig glemmer.
Ny bog fra Bastian Emil - Forudbestil nu og få rabat!
Før tv og radio transmitterede direkte fra helikoptere og motorcykler, blev de store løb præsenteret gennem reportager i de europæiske dagblade. Denne tradition vækker Bastian Emil Goldschmidt til live i 32 reportager fra et mindeværdigt år på landevejene.
Nye bøger i webshoppen - få rabat
Der udkommer mange bøger i øjeblikket. Vi har netop fyldt webshoppen med bøger og giver dig her et overblik over de nyeste.  
Produktnyt: Mavic sender nyt MTB-hjul på markedet
Mavic har lanceret et nyt MTB-hjul, Crossmax SL Ultimate, som blandt andet Sebastian Fini kører med.
Test: Polar Pacer Pro løbe- og multisportsur
Polar Pacer Pro er Polar’s nyeste multisportsur, som ligger i den prisvenlige ende, med et funktionsspektrum, der ikke lader meget tilbage at ønske. Med dette ur på håndleddet bliver dine fysiologiske data ”registreret” 24/7. Det sidder ubemærket på armen og uanset sportsgren eller navigationsopgave, så kan denne ”schweizerkniv” af et ur, løse opgaven. Uden touch-skærm, men button-only betjening skæmmer bestemt ikke betjeningsoplevelsen, ligesom uret imponerer med en forrygende betjeningshastighed.
Optakt: Test af Stages SB20 indoor bike
Indendørs-sæsonen står for døren og vi er i gang med at teste en komplet indendørs cykel fra Stages.
Produktnyt: Flowgun One - Nyeste massageteknologi fra Flowlife
Flowlifes næste innovation til massage og restitution er Flowgun One - avanceret teknologi med et gummi belagt aluminiumshus for perfekt massage og kontrol. Dette giver en dybdegående behandling og en helt ny massagefornemmelse.
VeloDays - en ny cykelmesse ser dagens lys
Christian Ritter er idémanden bag Copenhagen Bike Show, som afholdes hvert år i marts måned. Det er Skandinaviens største cykelmesse med mange internationale udstillere og besøgende.
Nu udkommer Mads P.s nye bog - og spar 20%
Mads Pedersen har længe arbejdet på en bogudgivelse: "Væddeløber og verdensmester"! Den udkommer i næste uge og Feltet.dk har udsender fra starten af næste uge.
Bankede hele manager-feltet: Hvem er den anonyme Vuelta-vinder?
Den beskedne nu-ikke-længere-helt-så-anonyme etter fortæller: "Der skal lidt rygvind til."

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Klar til cykelsæsonen? Opret en spillekonto - Få 1000 kr i velkomstbonus og 2 managerhold
Feltet.dk har lavet en samarbejdsaftale med spiludbyderen ComeOn, som gælder hele VM-slutrunden i fodbold. Det er en aftale, som sender Feltet.dk's brugere i udbrud, når det kommer til gambling på sportsbegivenheder eller casino. Vi tilbyder i samarbejde med ComeOn helt op til 1.000 kroner i bonus og to gratis managerhold til 2023-sæsonen.
Anmeldelse: Pro Cycling Quiz
Feltet.dk har anmeldt brætspillet Pro Cycling Quiz.
Feltet.dk lancerer "Jul i Feltet"
Feltet.dk lancerer en julekalender, som kommer på sitet fra den 1. til den 24. december med forskellige cykelkendisser.
Cykelbrands advarer om falske hjemmesider og webshops
Falske hjemmesider og webshops, der henviser til FSA og VISION uden autorisation, er på spil.
Boganmeldelse: Mads P - Væddeløber og Verdensmester
Sin unge alder til trods har Mads Pedersen allerede opnået mere end mange etablerede stjerner når gennem en hel karriere. I sin selvbiografi, der er skrevet sammen med Per Bausager, kommer hovedpersonen omkring alt fra verdensmesterskab til vanvittige træningspas og vilde finaler.
Kom på billig cykelferie på Mallorca
Har du lyst til at køre på lækre racercykler på skønne Mallorca, så er Python Camp Mallorca måske lige noget for dig?
Oplev det bedste af Sierra Nevada på cykel
Det lyder som opskriften på den perfekte cykeldestination; masser af bjerge med hårnålesving og panoramiske udsigter, hyggelige tapasbarer i de små landsbyer og endelig mulighed for at slutte dagen med en svømmetur i Middelhavets blå bølger. Alt det kan man opleve, hvis man besøger ”Cycle Sierra Nevada” i det sydlige Spanien.
Tacx lancerer en ny indendørscykel
Alt i én indendørs smart bike tilbyder en af de mest præcise, realistiske og støjsvage indendørs cykeloplevelser - plus en fuldt justerbar pasform.
Test: Rapha Pro Team Training – efterårstøj
Lækre produkter i høj kvalitet, hvor især bukserne lukker et hul i markedet, som denne tester har efterlyst. 

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x