28.06.2022 @ 10:07

En løs samtale mellem to cykelentusiastiske venner, udviklede sig til en fuldtids ambition om at skabe et samlende dansk cykelunivers med et mangfoldigt fokus, som hjælper dig, uanset om du mangler cykeltøj, inspiration eller et frit cykelfællesskab. Ambitionen kalder vennerne i dag 2ned.

Det er ofte under de helt lange og kolde ture man får testet fællesskabet i cykelgruppen. Sådan en tur var en flok kammerater en del af på en grå novemberdag i 2020. Fællesskabet bestod, stemningen var intakt, og efterfølgende var humøret højt, da de sad og nød den tiltrængte kop kaffe.


To af vennerne blev siddende længe efter de andre, og snakken gik netop på cykling. De havde begge forelsket sig i den frihed og det fællesskab, cyklingen gav dem. Snart sad de og drømte. Tænk, hvis de kunne skabe det cykeltøjsbrand, de synes, der manglede på markedet. Et mangfoldigt cykeltøjsbrand, som kunne rumme alt fra de grønne nybegyndere til de trimmede supermotionister. Et cykelunivers, der kunne give dig den inspiration, det fællesskab og det cykeltøj, du havde brug for.

Få dage efter gik arbejdet i gang. De forfulgte drømmen og kaldte den 2ned, brugte hele 2021 på at realisere den, og nu deler de drømmen, nu deler de 2ned og deres nye kollektion Ukendt med resten af Danmark.

Ukendt - Kvalitet på tværs af niveauer
For mange er form og størrelse det altafgørende for, hvilket cykeltøjsbrand de helliger sig. 2ned fokuserer på at skabe et mangfoldigt univers, hvor fællesnævneren er cykling, og med Ukendt-kollektionen har ambitionen været at udvikle kvalitetstøj, som sidder behageligt uanset kropsform og størrelse. Altså cykeltøj, som tilgodeser supermotionisten såvel som rytteren i mindre god form. 2neds filosofi er enkel, alle, der cykler, fortjener kvalitet, også selvom man ikke er professionel. Deraf kommer kollektionsnavnet Ukendt. Kollektionen er dedikeret til de ikke-professionelle, der cykler af ren passion. Dedikeret til de ukendte ryttere rundt omkring i landet.

 


Cykeltøj helt fra bunden
Det der startede med et blankt stykke papir, har i dag udviklet sig til en gennemtestet kollektion, som tager afsæt i den danske cykelscene. Hvert eneste produkt har gennemgået en dybdegående udviklingsfase, hvor 2neds testteam, som består af danske cykelryttere på forskellige niveauer, har haft indflydelse på hver eneste syning. Ja, hver eneste streg i konstruktionsmanualen. 

Feedbacken har med andre ord været essentiel for udviklingen, og har udmøntet sig i en kollektion bestående af unikke danske designs skabt i nøje udvalgte italienske metervarer, der understøtter den funktionalitet, som er påkrævet af tøjet, for at give den høje komfort. Eksempelvis er der til Ukendt Jerseys valgt en specialudviklet italiensk metervare, vis innovative konstruktion tilføjer en stærk stræk i stoffet, som giver Jerseyen et perfekt fit uanset kropsbygning.

Desuden er hele Ukendt-kollektionen skabt med øje for øget sikkerhed. Der medfølger et ansvar, når man producerer tøj til cykelryttere, der færdes i trafikken. Derfor er al tryk på Ukendt-produkterne refleks, ligesom der er tilføjet en gennemgående refleksstreg under lommen på Ukendt Jerseys.

 


Inspiration og fællesskab
2ned stræber efter at bidrage til endnu bedre forhold for de danske cykelryttere, og er i gang med at skabe et frit tilgængeligt univers omkring brandet 2ned, som på nuværende tidspunkt indebærer 2ned-Magasinet og 2ned-klubben.

Podcasten 2ned-Magasinet er en gratis tilgængelig adgang til inspiration og læring for de cykelinteresserede. Tilgangen er, at indholdet skal være forståeligt og inkluderende for alle i cykelmiljøet, derfor består alle afsnit af amatøren i form af 2neds vært og en ekspert fra cykelmiljøet indenfor det emne, som vendes i det pågældende afsnit. Indtil videre har 2ned-Magasinet haft besøg af alt fra professionelle cykelryttere, til tidligere professionelle cykelryttere, til trænere og eksperter indenfor specifikke discipliner. 

 

2ned-klubben er skabt med fokus på det fællesskab, 2ned ønsker at skabe. De første Social Rides er allerede arrangeret, og der vil løbende blive udviklet yderligere arrangementer. Ambitionen er at være tæt på kunder og klubmedlemmer og skabe rammer, hvor mennesker i forskellige aldre og på forskellige niveauer kan mødes gennem cyklingen.

2ned dyrker den frihed og det fællesskab, som cykling kan give, og har lysten og gåpåmodet til at blive ved med at skabe og kreere. Rejsen er først lige begyndt. Læs mere her

 

Der bliver i øjeblikket arbejdet på at færdiggøre en test af jersy/bibshorts.

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Canyon Endurace CFR
Den moderne rytter kan være svær at definere, men Canyon har givet sig i kast med at fange dens opmærksomhed med komfort og integration.
Guide: Alt om tubeless
Tubeless på racercyklen er efterhånden ved at være almindeligt. Det forstår man godt, når man har prøvet den komfort, som følger med. Feltet.dk har derfor testet forskellige setup og vi vil se på fordele og ulemper, som trods alt følger med brugen af væske i dækkene.  
Nyt dansk cykelregister i kæmpe fremgang
Bliver din cykel stjålet er chancerne for at du får den tilbage nærmest ikke eksisterende - det vil Bikekey ændre på, og de danske cykelejere tager det til sig.
Ferrand-Prevot skriver VM-historie - Dansker kæmpede bravt
31-årige Pauline Ferrand-Prevot er verdensmester igen på den olympiske distance. Ferrand-Prevot skriver dermed historie og er den første kvinde nogensinde, der vinder fem VM-titler på den olympiske distance.
Feltet.dk kører Maratona Dolomites 2023
Jeg kæmper mig op af det sidste af løbets mange bjerge. 786 højdemeter bringer mig over Passo Valparola via Falzarego i over 2200 meters højde. Solen skinner og de flotte bjerge står lodret op omkring mig. Endelig er jeg oppe og nu går det stærkt ned mod mål i Corvara.
Nedtur: Sofie Heby misser VM-titlen efter styrt og dårlig dag
Sofie Heby Pedersen var kæmpe favorit til at vinde VM-titlen i mountainbike, men danskeren styrtede i starten af løbet - og det kostede dyrt.
Produktnyt: Specialized lancerer ny version af Tarmac
Specialized lancerer næste generation af den populære Tarmac-platform - Tarmac SL8 er på gaden nu.
Sidste chance: Efterårsspillet starter søndag kl. 12.00
Managersæsonen fortsætter efter Tour de France med et helt nyt spil - og anderledes spilformat!
Abu Dhabi bliver VM-værter i 2028 og 2029
VM i landsvejscykling finder sted i Abu Dhabi i 2028. Det blev annonceret i dag på en UCI-konference forud for verdensmesterskaberne i Glasgow. VM i banecykling i 2029 vil også blive afholdt i hovedstaden af De Forenede Arabiske Emirater.
Så du det? Det danske hold kører på vilde nye banecykler til VM
Canyon bliver ny cykelsponsor for det danske og amerikanske banelandshold med en banebrydende cykel, der jagter fart.
Man kan da ikke stoppe efter fire ture?
På trods af, at det blev en fysisk hård omgang på en ellers let tur og med flere mindre uheld, blev det samlet en stor oplevelse for Torsten Brix at cykle til Paris for femte gang. Her kommer hans dagbog!
Klar til weekenden!? Køb Tour-merchandise til nedsat pris!
Skal du have den officielle gule førertrøje? 
Vind 24 karats Tour de France-guldmønt til en værdi af 4.500 kroner!
Feltet.dk udlodder smuk og stærkt limiteret guldmønt i samarbejde med Mønthuset Danmark.
12 gode Tour-bøger - SPAR 15-50%
Feltet.dk har udvalgt 12 gode Tour de France-bøger - og givet store rabatter til dig! God læselyst, når du får Tour-feber.
Ny bog fra Jørgen Leth og Bastian Emil
Forfatterne Jørgen Leth ​og Bastian Emil Goldschmidt er klar med en ny bog omhandlende legenden Fausto Coppi.
Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x