20.01.2017 @ 13:31

Cykelfestivalen CYKLO er Danmarks største cykelfest midt i Aarhus den 19.-20. august 2017.

CYKLO er to dages cykelfestival for alle der elsker den tohjulede. Festivalpladsen i Musikhusparken er epicenteret, og herfra skydes både Aarhus City Cykelmarathon, Light Parade og masser af aktiviteter for hele familien i gang.
 

Et cykelmarathon på 42 eller 84 kilometer

Aarhus City Cykelmarathon er klar til at give alle cykelryttere en fantastisk oplevelse gennem Aarhus! Med masterstart i centrum af Aarhus, 12 kilometer afspærret rute gennem Aarhus by og en tur ud i oplandets skove, bakker og strande er Aarhus City Cykelmarathon noget helt specielt.

 

I år kan du cykle enten 42 eller 84 kilometer. Deltagerne er inddelt i startgrupper efter tempo, og felterne følges af racemarshalls på motorcykler og følgebiler til de hurtige. Ruten er delvis afspærret, og officials og politihjemmeværn sørger for, at sikkerheden er i top. Undervejs på ruten er der lækre depoter, bakkespurter, hotspots med musik, og fejringen er i top når deltagerne krydser målstregen foran Musikhuset.  Køb dit startnummer til Aarhus City Cykelmarathon på cyklo.dk.
 


 

Aktiviteter for hele familien

På festivalpladsen i Musikhusparken er der i løbet af weekenden masser af cykelaktiviteter. Familier og venner kan sammen tage på cykelskattejagt, Motor Mille fra DR Ramasjang afholder Centimetermarathon for de 3-6 årige, og både store og små kan være med, når pladen skal fyldes til årets Cykelbingo. På den lækre festivalplads vil der også være TRIAL og BMX konkurrencer og shows.

 

Lørdag aften sendes deltagerne, klædt med lys i alle farver og afskygninger, ud på fælles optog fra det centrale Aarhus, når Light Parade lyser byen op. Det farverige optog er en magisk oplevelse og gratis at deltage i.


Om CYKLO

CYKLO afholdes den 19. -20. august i Musikhusparken i Aarhus. Muskelsvindfonden arrangerer CYKLO, og overskuddet går til foreningens arbejde for at skabe bedre vilkår for personer med muskelsvind og deres pårørende. Du kan læse mere om CYKLO på cyklo.dk.

Klik her og køb Early Bird billet til Aarhus City Cykelmarathon inden 31/1 2017 og spar 75,- 
 

Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Tadej Pogacar ser frem til endnu et hårdt løb mellem ham og cross-duellanterne Wout van Aert og Mathieu van der Poel, når de søndag kører Flanderen Rundt.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_er_klar_til_vildt_loeb_igen/Onsdag skulle Julius Johansen have kørt Dwars door Vlaanderen, men på grund af sygdom tidligere i marts til andre ryttere er han blevet skiftet ud. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/julius_johansen_haaber_paa_roubaix_jeg_staar_et_godt_sted/Den flamske cykelsæson når sit klimaks i denne uge, når det på søndag går løs med Flandern Rundt, der som årets andet monument er et af årets allervigtigste løb. Det er dog kun højdepunktet i en uge, der også tæller onsdagens opvarmningsløb Dwars door Vlaanderen, lørdagens GP Miguel Indurain, der er en helt anden affære med et helt andet felt og er den sidste formtest inden næste uges Baskerlandet Rundt, samt Volta Limburg Classic, der er opvarmningsløbet til Amstel Gold Race. Du kan følge alle fire løb på Feltet.dk, hvor du også undervejs kan stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/foelg_mads_ps_jagt_paa_sejr_i_den_sidste_flandern-test/Efter en hektisk weekend med to af klassikersæsonens største løb fortsætter Den Flamske Cykeluge med et af de mindste af de fem WorldTour-løb, der udgør højdepunktet i den belgiske cykelsæson. Efter en vunden magtkamp over arrangørerne af 3 Dage ved Panne afvikles Dwars door Vlaanderen for femte gang som et midtugeløb mellem Gent-Wevelgem og Flandern Rundt, og det er igen lykkedes med den nye placering og en nemmere rute at anspore flere af de største klassikerstjerner til at stille til start i et sidste forsøg på at finpudse formen inden søndagens store finale i Flandern Rundt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_dwars_door_vlaanderen_2023/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x