25.07.2016 @ 09:44

Har du lyst til at en cykeloplevelse ud over det sædvanlige - og samtidig støtte et godt formål? Så har du chancen nu.

Den 31. juli køres sidste etape i den 26. udgave af PostNord Danmark Rundt fra Karrebæksminde til Frederiksberg Allé. Før de professionelle kører den sidste etape, afvikles der et stort motionscykelløb ”Velgørenhedsløbet - Cycle for Kids”.

Dette motionscykelløb køres på nøjagtig samme rute, som de professionelle og starter fra havneområdet ved Karrebæksminde på Enø. Derefter går ruten igennem skønne sjællandske områder, indtil rytterne når opløbet, hvor tusindvis af tilskuere tager imod os på Frederiksberg Allé. Med på turen mod Frederiksberg Allé er børn fra Julemærkehjemmene, der har trænet hele foråret for at køre med alle os andre.

Løbet arrangeres af PostNord, Hoffets IF, Tour de Taxa og Julemærkefonden. Hele overskuddet går ubeskåret til Julemærkefondens arbejde for børn i Danmark, der har det svært. 


"Motionscykelløbet er på 122 kilometer, og der køres med stor motorcykeleskorte hele vejen med en gennemsnitsfart på 28 - 30 km/t. Vi har servicebiler, der hjælper ved eventuelle punkteringer, og efter cirka 65 kilometer er der et depotstop af høj kvalitet kort før Køge. Der er flotte lodtrækningspræmier blandt deltagerne, og du får adgang til et afspærret område ved målstregen på Frederiksberg Allé, så du kan følge afslutningen på af det 26. PostNord Danmark Rundt senere på eftermiddagen," forklarer løbsarrangør Tom Lund til Motionsfeltet.dk. 

Kendte støtter op om løbet

Blandt deltagerne i årets Velgørenhedsløb er skuespiller Paw Henriksen, cykelrytterne Jakob Piil og Jørgen Emil Hansen samt en række politikere med folketingsmedlem Ida Auken og borgmester Pia Allerslev i spidsen.
 

"Kom og støt et godt formål og få en fantastisk oplevelse med os søndag den 31. juli. Vi mødes i Karrebæksminde, hvor Karrebæksminde Erhvervsforening og Enø Bageri er vært ved dejlig morgenmad klokken 07.30 - og løbet starter klokken 08.00," tilføjer Tom Lund. 

Der tilbydes bus- og cykeltransport fra ZOO ved Valby Bakke på Frederiksberg. Har du lyst til at deltage i dette helt unikke motionscykelløb, kan du tilmelde dig her  - www.julemaerket.dk/velgorenhedslobet - og prisen er 495 kroner. Ved tilmelding kan du tilkøbe bus- og cykeltransport.

Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Sjovt du nævner Cancellara. Han forstår heller ikke hvorfor forfølgerne ikke kan nosse sig sammen: https://www.feltet.dk/nyheder/cancellara_revser_jumbos_rivaler_saa_krigere_men_ikke_hjerner/Jeg kom i besiddelse af en kædemåler. Den viste, at kæden var i god stand på den ene af mine cykler, og nedslidt på min anden. Så overvejede jeg at gå i krig med at skifte kæden selv, hvilket ville indebære anskaffelse af en kædeskiller. Men jeg endte med at give cykelsmeden en chance mere, og hvis der så fx var lang ventetid på at få skiftet kæden, kunne jeg evt tage cyklen med mig hjem igen. Det viste sig dog, at ventetiden kun var på få dage denne gang, så det var fint. Men beskeden var, at de som standard skifter både kæde og bagkrans. Det har de nok deres gode grunde til, men det motiverede mig i al fald til at prøve at klare kædeskiftet selv næste gang og så se, om man ikke kan få kransen til at holde lidt længere. Det skal lige siges, at jeg som regel har benyttet kædeskiftet hos cykelsmeden til også at få klaret andre ting. Egentlig er et enkelt årligt besøg hos cykelsmeden pr. cykel vel udmærket. P.S.: Den kædeskiller de har i butikken, er en lige lovlig pebret sag - henved 350 kroner, mener jeg der stod. Hvad ville I give for en kædeskiller? Tadej Pogacar ser frem til endnu et hårdt løb mellem ham og cross-duellanterne Wout van Aert og Mathieu van der Poel, når de søndag kører Flanderen Rundt.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_er_klar_til_vildt_loeb_igen/Onsdag skulle Julius Johansen have kørt Dwars door Vlaanderen, men på grund af sygdom tidligere i marts til andre ryttere er han blevet skiftet ud. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/julius_johansen_haaber_paa_roubaix_jeg_staar_et_godt_sted/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x