13.05.2017 @ 11:31

Roy Richard og Peter Michael har lavet en slagsang til Cykelstafetten Spar Nord, og de optræder også live på Geels Bakke den 4. juni, når Cykelstafetten afvikles.

Der er næppe mange danseglæde voksne, som ikke får de sprødeste funky associationer når de hører navnet Roy Richard and his funky friends.

 

Roy Richard og Peter Michael har lavet en sang og ”kendingsmelodi” til Cykelstafetten Spar Nord, som hedder ”Get On Your Bike”.

 

"'Get On Your Bike' udtrykker præcist det Cykelstafetten Spar Nord handler om - Glæde og socialt samvær krydret med rigtigt godt cykelløb, hvor alle kan være med," forklarer arrangør Henrik Kirk og tilføjer:

 

Roy er for vild - hvis vore deltagere kan absorbere blot en lille del af Roys energi - så bliver de flyvende den 4. juni.”

 

Roy Richard and his funky friends spillede til mit bryllup, og der var ikke et øje tørt og ej heller mange ledige pladser på dansegulvet,” supplerer medarrangør Ole Egeblad.

 

Roy Richard and his funky friends vil spille nogle timer den 4. juni i forbindelse med Cykelstafetten Spar Nord, det er ikke en egentlig koncert, men snarer en helt unik underholdning til deltagerne og en fed understregning af, at Cykelstafetten er hele Danmarks Cykelfest.

 

”Det er helt fantastisk, at Roy og Peter har hjulpet os med Get On Your Bike - fedt, at være den eneste store danske cykelevent med egen kendingsmelodi og et så fedt husorkester,” fastslår Ole Egeblad.

 


Man kan endnu nå, at tilmelde sig på www.cykelstafetten.com - sidste frist er den 24. maj, herefter kun begrænset pladser og ingen bespisning, øl og vand inkluderet.

 

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet