Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

09.03.2015 @ 10:00

Cykelferie for Singler - Tag med John Carlsen til Mallorca!

Motionsfeltet.dk har tage et snak med John Carlsen, manden bag: "Cykelferie for Singler på Mallorca."

 

"Ideen til en tur for cykelinteresserede singler startede vel for nogle år tilbage, men sidste år, da jeg var på Mallorca med en ven, talte vi om at det egentligt var lidt kedeligt, at der ikke var flere med, specielt manglede der lidt af det sociale element, når vi ikke var ude at cykle," forklarer John Carlsen til Motionsfeltet.dk. 
 

John Carlsen har selv kørt i mange år som seriøs cykelrytter og har også deltaget på de forskellige ture til solskinsøen Mallorca, hvor det hele gik op i at komme først til toppen, og "hvor man bagefter lå på hotelværelset med benene højt for at blive klar til næste dags træningstur."

"Nu hvor jeg ikke længere skal bruge cyklingen til andet end at holde vægten og formen nogenlunde i balance, er det et helt andet formål jeg har med at tage på cykeltur til Mallorca."

 
Der findes jo masser af cykelrejser til Mallorca, som kører i det sædvanlige koncept, hvor det bliver en decideret træningslejr, og hvor det gælder om at køre så mange kilometer som muligt, og på disse ture er det ofte små grupper af folk, som kender hinanden hjemmefra, som tager afsted sammen.
 
"Så jeg tænkte, at det kunne være spændende at lave en tur for singler, som har interesse for at cykle, men som ikke behøver et fastlagt program og guider til at styre det hele. Denne cykelrejse henvender sig til singler mand/kvinder, som godt kan lide at cykle, men som måske ikke har nogle at rejse med, og som gerne vil møde nye mennesker, der har samme interesse."

 
Der vil blive lagt vægt på det sociale og ikke i så høj grad på, om du vil køre 20 eller 150 kilometer om dagen, men selvfølgelig skal der cykles hver dag - på lige præcis det niveau - man selv vælger. 
 
"I stedet for at have et skemalagt program med hensyn til cykling, vil vi aftale turene dag for dag, når vi ser niveauet på gruppen, så måske vil nogle køre mountainbike og nogle landevej, men hovedsagen er, at vi får kørt det, vi gerne vil, og hvis du gerne vil køre 150 kilometer for dig selv, er det også helt fint," forklarer John Carslen. 
 
"Der  vil selvfølgelig være nogle af dagene, hvor vi vil forsøge at lave en fælles tur, hvor vi kører ud og spiser frokost eller tager på en vinsmagningstur i nærområdet. Efter dagens cykeltur mødes vi, og her aftaler vi så, om den står på strandtur, udflugt eller ren afslapning. Til aften er der så fælles spisning."
 
John Carlsens rolle på turen vil være at samle gruppen hver dag og at sørge for, at alle bliver sendt godt afsted på cykelturene.
 

Læs mere om priser, dato for afrejse for cykelrejsen: "Singler" til Mallorca
 

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Hørte i podcasten Forhjulslir Folschack udtale at danskerne kommer med nyt udstyr til OL (såfremt min hukommelse ikke svigter). Tror det er i den podcast med Folschack fra januar. "King har jeg kun haft på en cykel i 4 år - regner ikke med at kigge til dem de næste 5 år." Chris King er bare toppen, de er, som du selv beskriver fit and forget. Har hørt om folk som skiller dem ad efter 15 år og det originale fedt stadig er at finde i dem og de i øvrigt virker helt upåklageligt. Det er egentlig meget påfaldende, at "i gamle dage", hvor der ikke var andre standarder end 1" styrfittings med gevind, var ens eneste bekymring, hvornår den nederste konus fik hakker - og det fik den... før eller siden, da det meste af tiden blev spenderet med at køre lige eller næsten lige ud. Nu er lejerne semi eller fuldintegreret (eller noget der imellem) og holdbarheden (med mindre tingene efterses halvårligt) en hel del mindre. Tillad mig at drage en parrallel til nutidens krankboksdesigns.....same same. Udvikling? ja - men næppe fremskridt andet end de få timer tingene afprøves/måles i et laboratorie. Jeg kan rigtig godt lide den store skærm. Især hvis man bruger kortet meget. Man kan få et helt godt overblik over omkringliggende terræn/veje og stadig se hvad der er hvad. Jeg ved ikke hvor mange felter man kan have ad gangen på 830, men på 1030 gives der god mulighed for, at have det man gerne vil se fremme på 1 skærm. Hvis man samtidig bruger briller, giver det lidt flere muligheder med den store skærm. Såmænd derfor. Ikke siden 19. juli har belgiske Wout Van Aert kørt et løb på landevejene, men efter sin lange skadespause er der nu endelig lys for enden af tunnelen. Den belgiske enkeltstartsmester stiller nemlig til start i Omloop Het Nieuwsblad. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_goer_comeback_i_omloop/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet