Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

09.03.2015 @ 10:00

Cykelferie for Singler - Tag med John Carlsen til Mallorca!

Motionsfeltet.dk har tage et snak med John Carlsen, manden bag: "Cykelferie for Singler på Mallorca."

 

"Ideen til en tur for cykelinteresserede singler startede vel for nogle år tilbage, men sidste år, da jeg var på Mallorca med en ven, talte vi om at det egentligt var lidt kedeligt, at der ikke var flere med, specielt manglede der lidt af det sociale element, når vi ikke var ude at cykle," forklarer John Carlsen til Motionsfeltet.dk. 
 

John Carlsen har selv kørt i mange år som seriøs cykelrytter og har også deltaget på de forskellige ture til solskinsøen Mallorca, hvor det hele gik op i at komme først til toppen, og "hvor man bagefter lå på hotelværelset med benene højt for at blive klar til næste dags træningstur."

"Nu hvor jeg ikke længere skal bruge cyklingen til andet end at holde vægten og formen nogenlunde i balance, er det et helt andet formål jeg har med at tage på cykeltur til Mallorca."

 
Der findes jo masser af cykelrejser til Mallorca, som kører i det sædvanlige koncept, hvor det bliver en decideret træningslejr, og hvor det gælder om at køre så mange kilometer som muligt, og på disse ture er det ofte små grupper af folk, som kender hinanden hjemmefra, som tager afsted sammen.
 
"Så jeg tænkte, at det kunne være spændende at lave en tur for singler, som har interesse for at cykle, men som ikke behøver et fastlagt program og guider til at styre det hele. Denne cykelrejse henvender sig til singler mand/kvinder, som godt kan lide at cykle, men som måske ikke har nogle at rejse med, og som gerne vil møde nye mennesker, der har samme interesse."

 
Der vil blive lagt vægt på det sociale og ikke i så høj grad på, om du vil køre 20 eller 150 kilometer om dagen, men selvfølgelig skal der cykles hver dag - på lige præcis det niveau - man selv vælger. 
 
"I stedet for at have et skemalagt program med hensyn til cykling, vil vi aftale turene dag for dag, når vi ser niveauet på gruppen, så måske vil nogle køre mountainbike og nogle landevej, men hovedsagen er, at vi får kørt det, vi gerne vil, og hvis du gerne vil køre 150 kilometer for dig selv, er det også helt fint," forklarer John Carslen. 
 
"Der  vil selvfølgelig være nogle af dagene, hvor vi vil forsøge at lave en fælles tur, hvor vi kører ud og spiser frokost eller tager på en vinsmagningstur i nærområdet. Efter dagens cykeltur mødes vi, og her aftaler vi så, om den står på strandtur, udflugt eller ren afslapning. Til aften er der så fælles spisning."
 
John Carlsens rolle på turen vil være at samle gruppen hver dag og at sørge for, at alle bliver sendt godt afsted på cykelturene.
 

Læs mere om priser, dato for afrejse for cykelrejsen: "Singler" til Mallorca
 

GOOD VIBES ONLY – Forår 2020 – ”Hvor ska’ vi hen, du?”
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Flere seniorer cykler - og cykelhjelmen bliver mere populær
Stadig flere cyklister vælger at køre med cykelhjelm, viser den årlige cykelhjelmstælling fra Rådet for Sikker Trafik. Der er især sket en stigning blandt cyklister over 60 år.
Test: Carbon hjulsæt fra DKBIKE
Et godt rullende, stift og stilrent hjulsæt fra en af de nyere spillere på det danske marked.  
Vind et par fede cykelsko - værdi 1.599 kroner
Nu kan du vinde et par lækre hvide cykelsko fra Fizik til en værdi af 1.599 kroner. Vinderen findes ultimo juli.
Produktnyt: Rapha lancerer solbrille-kollektion
Rapha lancerer hele fire nye briller til ethvert behov på cyklen.
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Cykelforretning fylder 100 år - fejres med stor bogudgivelse
Cykelforretningen Schrøder Cykler fylder 100 år den 1. juli, og det bliver fejret med receptioner og bogudgivelse.
First Ride: Specialized Epic 2021
I dag præsenterer Specialized næste generation af deres ikoniske Epic-model.
Fusion sponsor for Uno-X Cup og dansk e-cykling
Fusion donerer masser af fede præmier til de ryttere, som deltager ved Uno-X Cup. Samlet donerer Fusion præmier for hele 16.400 kroner til de syv kommende afdelinger.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Sir Dave Brailsford har store roser til Chris Froome, der forlader Team INEOS efter et årti. Problemer med kaptajn-rollen i Tour de France er ifølge Brailsford en af de store grunde til at Froome skifter. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/brailsford_synes_froome_er_en_stor_mester_-_kan_dog_ikke_garantere_kaptajn-rolle/Nu har jeg kørt en tur på Aksium hjulet på en ret bumlet vej og jeg må vist overgive mig... Jeg tror det er en form for shimmy... flovt. Men jeg tror sgu du har ret Reippuert. Jeg kunne udløse det i går hvis jeg kørte over et bump ved lidt for høje hastigheder. Det hele begyndte at ryste og larme men kom hurtigt under kontrol igen. Ved hurtige nedstigninger blev det også udløst. Med det du har skrevet in mente gav det lige pludselig mening. Jeg tror der er et sted på forgaflen der gaber for meget, måske ved spacerne. Jeg har en kammerat der pillede lidt ved det for et par uger siden, måske blev det ikke helt godt. Jeg tror der er plads til at det hele kan hoppe lidt op og ned. Jeg må lige ud og kigge lidt senere, lige nu har jeg tjansen med ungerne. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/officielt_froome_forlader_ineos/Tour de France samt debut i hele tre monumenter. Det kan Tadej Pogacar (UAE Emirates) se frem til at køre i dette efterår. Bemærkelsesværdigt er det særligt, at den klejne klatrer stiller op i Flandern Rundt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/pogacar_til_flandern_-_kometens_loebsprogram_offentliggjort/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet