07.12.2016 @ 13:50

Feltet.dk laver en cykelrejse til Calpe til februar 2017, hvor vi vil tage ned og træne i varmen. Vi tager den tidligere danske mester og professionelle rytter Allan Johansen med som guide. På samme hotel og tidspunkt er Chris Anker Sørensen og Riwal Platform også på hotellet, hvilket vil give muligheder for at møde det danske cykelhold og lave aktiviteter i samarbejde med dem. 

Feltet.dk har fået en unik mulighed for at lave en træningstur i samarbejde med Riwal Platform Cycling Team. Vi laver en oplevelsesrejse og cykelferie til Altea lige syd for Calpe (Spanien), og vi vil gerne have dig med! Vi gør alt for dig, du skal blot tilmelde dig herunder og selv bestille flybilletten, så er du med på turen. En tur, som har lidt mere end alle de andre ture!


Kunne du tænke dig at køre i bjerge i sydens sol? Det nordlige Costa Blanca har et unikt klima i Europa og er næsten altid solrigt. Derfor er det også blevet et populært træningsmål for mange af WorldTour-rytterne. Få nogle kilometer i benene og bliv trænet af en tidligere professionel, få fif og røverhistorier. Vi tilbyder også rullende bikefit, så du kommer til at sidde helt rigtigt på cyklen, så du får det maksimale ud af din træning og styrke.

Du får morgenmad og aftensmaden serveret inklusiv vand og vin. Du skal blot nyde cykelture, som er tilpasset til dit niveau. Vi kører nemlig i flere niveauer, så alle kan være med. TIDLIGERE TOUR DE FRANCE-RYTTER OG DANSK MESTER DELTAGER!

Feltet.dk laver turen i samarbejde med rejsearrangøren Ciclotel og er dermed dækket ind under rejsegarantifonden. Med på turen er blandt andet den tidligere danske mester i landevejscykling, Allan Johansen, som har kørt flere år på Bjarne Riis' cykelhold og deltaget i Tour de France.

Allan Johansen har også flere års erfaring som sportsdirektør, og derfor rigtig god til at lære sine erfaringer fra sig. Undervejs på turen vil der også være flere foredrag om aftener, hvor du kan få råd og vejledning. Foredragene er gratis at deltage i og afholdes uden for træningsturene, så alle har mulighed for at deltage. 

Allan Johansen laver også gerne et let bikefit, så du får det optimale ud af din træning og forhåbentligt forebygger skader m.m.


HELE RIWAL PLATFORM OG CHRIS ANKER SØRENSEN DELTAGER OGSÅ
Et af Danmarks bedste cykelhold, Riwal Platform Cycling Team, deltager også på turen. De bor på samme hotel om os. Så der er bla mulighed for at rende på hele teamet hver morgen til morgenmaden. Under opholdet vil vi et par gange køre med  RIWAL PLATFORM Cycling Team inden de sætter alt for meget fart på. Det er en unik mulighed for at rulle en tur med professionelle danske ryttere, som skal bygge formen op til 2017-sæsonen.

Vi vil også lave sjove indslag og arrangementer med Riwal Platform Cycling Team undervejs på turen. Hvor stærkt kører du egentligt i forhold til f.eks. Chris Anker Sørensen, Troels Vinther eller Jonas Aaen? Vi har tænkt os at prøve at sammenligne vores tider med deres. Der vil senere blive koblet flere detaljer på omkring vores tur med Riwal Platform Cycling Team.
En aften vil cykelholdet fortælle om deres hold, og hvad de har målsætninger til den kommende sæson. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme helt tæt på holdets ryttere. Holdets sportsdirektører Michael Blaudzun deltager også. Michael Blaudzun og Allan Johansen er tidligere holdkammerater, men mens Allan Johansen kun har vundet et dansk mesterskab, så kan Michael Blaudzun prale af hele fem DM-titler. Der skal nok blive tid og lejlighed til at høre røverhistorier fra den gang, hvor de selv var en aktiv del af cykelsporten. 
 

Turen kommer altså til at give dig et indblik i, hvordan det er at være rytter på et professionelt hold. Hvordan påvirker det en person at skulle tænke, sove, leve for cykling døgnet rundt? Og hvad kræver det at drive et hold som Riwal Platform Cycling Team?


ALLE KAN VÆRE MED - KUN 40 PLADSER!

Træningsturene planlægges fra dag til dag. Vi tager højde for niveaforskellige og vejrforhold. Der vil være plads til hygge kørsel og "full gazz". Vi tager både ned for at prøve kræfter med bjergene, men også for at bygge formen stille og roligt op til den danske cykelsæson.

Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil køre alene eller deltage i de guidede ture, som vi tilbyder alle deltagerne. Allan Johansen er guide og står for at guide os rundt. På de guidede ture vil vi prøve de mest kende stigninger i Calpe-området. 

 

TILMELDINGSFRIST

Senest 5. Januar

Se mere på www.feltet.dk/calpe

Produktnyt: Garmin lancerer en ny hometrainer
Garmin lancerer Tacx NEO 3M: En kraftfuld indendørs smart trainer med bevægelse i flere retninger!
Test: GripGrab tøj
En imponerende debutkollektion fra GripGrab, som beviser, at de har helt styr på at lave tøj i høj kvalitet og med den rette funktionalitet til de kolde, dansk forhold.
Test: AGU Vigarous MIPS
Julekonkurrence: Vind vintertøj fra AGU - værdi 3.148 kr
Feltet.dk's podcast: 'Forrest i Feltet' har fået en rigtig god start og er i top 40 over alle danske podcast på Spotify. 
Test: POC Ventral Air Mips
Et absolut sikkert valg, hvis man er på jagt efter en hjelm i højeste kvalitet, som er lige dele hurtigt og ventileret og efterlader et fejlfrit indtryk.  
Test: Fizik Omna
Kan en sko performe uden en ren carbonsål? Svaret er ja og faktisk giver det mening for de fleste. Det gør Omna-modellen fra Fizik også i sin helhed - en flot pakke, som bare fungerer og ser godt ud.
Ekoï Black Week: 60% rabat på alt!
Ekoï kan ikke lide halve løsninger - undtagen når det gælder rabatter. 
Test: Lezyne Macro Drive 1400+ forlygte og Strip Drive Pro 400+ baglygte
Lygterne fra Lezyne giver lys i mørket. De praktiske og kraftige lygter kan både bruges i skoven om natten, men er også anvendelige i dagligdagen.
Test: Scott Speedster 10 Gravel
En rigtig fin gravelcykel fra Scott, som beviser at aluminium ikke er dødt endnu.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x