07.12.2016 @ 13:50

Feltet.dk laver en cykelrejse til Calpe til februar 2017, hvor vi vil tage ned og træne i varmen. Vi tager den tidligere danske mester og professionelle rytter Allan Johansen med som guide. På samme hotel og tidspunkt er Chris Anker Sørensen og Riwal Platform også på hotellet, hvilket vil give muligheder for at møde det danske cykelhold og lave aktiviteter i samarbejde med dem. 

Feltet.dk har fået en unik mulighed for at lave en træningstur i samarbejde med Riwal Platform Cycling Team. Vi laver en oplevelsesrejse og cykelferie til Altea lige syd for Calpe (Spanien), og vi vil gerne have dig med! Vi gør alt for dig, du skal blot tilmelde dig herunder og selv bestille flybilletten, så er du med på turen. En tur, som har lidt mere end alle de andre ture!


Kunne du tænke dig at køre i bjerge i sydens sol? Det nordlige Costa Blanca har et unikt klima i Europa og er næsten altid solrigt. Derfor er det også blevet et populært træningsmål for mange af WorldTour-rytterne. Få nogle kilometer i benene og bliv trænet af en tidligere professionel, få fif og røverhistorier. Vi tilbyder også rullende bikefit, så du kommer til at sidde helt rigtigt på cyklen, så du får det maksimale ud af din træning og styrke.

Du får morgenmad og aftensmaden serveret inklusiv vand og vin. Du skal blot nyde cykelture, som er tilpasset til dit niveau. Vi kører nemlig i flere niveauer, så alle kan være med. TIDLIGERE TOUR DE FRANCE-RYTTER OG DANSK MESTER DELTAGER!

Feltet.dk laver turen i samarbejde med rejsearrangøren Ciclotel og er dermed dækket ind under rejsegarantifonden. Med på turen er blandt andet den tidligere danske mester i landevejscykling, Allan Johansen, som har kørt flere år på Bjarne Riis' cykelhold og deltaget i Tour de France.

Allan Johansen har også flere års erfaring som sportsdirektør, og derfor rigtig god til at lære sine erfaringer fra sig. Undervejs på turen vil der også være flere foredrag om aftener, hvor du kan få råd og vejledning. Foredragene er gratis at deltage i og afholdes uden for træningsturene, så alle har mulighed for at deltage. 

Allan Johansen laver også gerne et let bikefit, så du får det optimale ud af din træning og forhåbentligt forebygger skader m.m.


HELE RIWAL PLATFORM OG CHRIS ANKER SØRENSEN DELTAGER OGSÅ
Et af Danmarks bedste cykelhold, Riwal Platform Cycling Team, deltager også på turen. De bor på samme hotel om os. Så der er bla mulighed for at rende på hele teamet hver morgen til morgenmaden. Under opholdet vil vi et par gange køre med  RIWAL PLATFORM Cycling Team inden de sætter alt for meget fart på. Det er en unik mulighed for at rulle en tur med professionelle danske ryttere, som skal bygge formen op til 2017-sæsonen.

Vi vil også lave sjove indslag og arrangementer med Riwal Platform Cycling Team undervejs på turen. Hvor stærkt kører du egentligt i forhold til f.eks. Chris Anker Sørensen, Troels Vinther eller Jonas Aaen? Vi har tænkt os at prøve at sammenligne vores tider med deres. Der vil senere blive koblet flere detaljer på omkring vores tur med Riwal Platform Cycling Team.
En aften vil cykelholdet fortælle om deres hold, og hvad de har målsætninger til den kommende sæson. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme helt tæt på holdets ryttere. Holdets sportsdirektører Michael Blaudzun deltager også. Michael Blaudzun og Allan Johansen er tidligere holdkammerater, men mens Allan Johansen kun har vundet et dansk mesterskab, så kan Michael Blaudzun prale af hele fem DM-titler. Der skal nok blive tid og lejlighed til at høre røverhistorier fra den gang, hvor de selv var en aktiv del af cykelsporten. 
 

Turen kommer altså til at give dig et indblik i, hvordan det er at være rytter på et professionelt hold. Hvordan påvirker det en person at skulle tænke, sove, leve for cykling døgnet rundt? Og hvad kræver det at drive et hold som Riwal Platform Cycling Team?


ALLE KAN VÆRE MED - KUN 40 PLADSER!

Træningsturene planlægges fra dag til dag. Vi tager højde for niveaforskellige og vejrforhold. Der vil være plads til hygge kørsel og "full gazz". Vi tager både ned for at prøve kræfter med bjergene, men også for at bygge formen stille og roligt op til den danske cykelsæson.

Du bestemmer selvfølgelig selv, om du vil køre alene eller deltage i de guidede ture, som vi tilbyder alle deltagerne. Allan Johansen er guide og står for at guide os rundt. På de guidede ture vil vi prøve de mest kende stigninger i Calpe-området. 

 

TILMELDINGSFRIST

Senest 5. Januar

Se mere på www.feltet.dk/calpe

Giant søger ryttere til talentprogram
Har du lyst, talent og ambitioner om at gå hele vejen til WorldTour niveau? Så vil Giant gerne hjælpe dig på vej!
Sæt holdet til Baskerlandet Rundt - Satser du på Vingegaard?
Managersæsonen fortsætter med Baskerlandt Rundt (Itzulia Basque Country), som starter den 3. april og slutter den 8. april. Du har mulighed for at sætte dit eget managerhold til det stjernespækket etapeløb.
Fra regnjakker til Vingegaards uniform
Hollandske AGU er på vej frem i Danmark efter at have været en del af cykelsporten i mere end fire årtier. I dag nyder Jonas Vingegaard og Wout van Aert godt af mærket, der breder sig over langt mere end udstyr til professionelle.
Bag på sadlen af Feltet.dk’s historie
Du er måske en af dem, som har fulgt Feltet.dk igennem de seneste mange år, men kender du egentligt historien bag og bagmanden? 
Test: WTB Nano 700 graveldæk og TCS tubeless væske
WTB Nano 700 har efterhånden været på markedet i en del år, men det er stadig et virkelig godt gravel dæk. Vi har testet det sammen med WTB’s TCS tubeless væske, og det har bestemt været et positivt bekendtskab.
Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
Onsdag den 22. marts fyldte Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x