14.03.2017 @ 20:00

Den traditionsrige cykelmesse i Vejle fortsætter ikke i 2017, det afslører arrangørerne i dag i en mail til deres samarbejdspartnere.

Den danske cykelmesse, CKM Messen i Vejle, er i øjeblikket sat på standby. "CKM messen tager en puster," lyder meldingen fra arrangørerne. 

"Tendensen fra udlandet med vigende tilslutning fra både udstillere og indkøbere er nu også slået igennem i Danmark," skriver projektleder Charlotte Strøm i en mail. 

 

"Vi har efter 29 år måtte konstatere, at udviklingen med tidligere og mere spredt disponering samt flere inhouse messer fjerner grundlaget for en samlet uafhængig cykelmesse. Efter messen i 2015 traf branchen beslutning om at flytte CKM fra oktober til september for at imødekomme behovet for en tidligere disponering, men med kun 38 udstillere i 2016 var det tydeligt, at branchen er splittet. Derfor tager CKM et pusterum og bruger det kommende år på at revurdere, hvilke muligheder der er for atter at samle branchen." 

Messen har i mange år været Danmarks førende cykelmesse, men det er altså slut nu efter 29 år. 

SÆT DIT MANAGERHOLD TIL KLASSIKERNE INDEN PÅ LØRDAG

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Theodor Clemmensen og GRENKE - Auto Eder vinder første del af første etape i Nations Cup-løbet, Eroica Juniores. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dansk_stortalent_bidrager_til_holdloebssejr/ I så fald skulle de danske ryttere vel ikke være så meget ringere stillet. Danske vintre har jo været pænt kolde, især indeværende, så de danske organismer skulle være præparerede, især hvis deres mødre; evt. fædre, lod dem stå udenfor i barnevognen om vinteren. Men hvis disse ryttere har vænnet sig til temperaturerne i deres exilboliger i Toscana, Monaco, Schweitz, og Spanien, så kan det da godt være, at det alligevel var et chok at køre i det nordlige centraleuropa, og at man har vænnet sig til at alt skal være business as usual, så tanken om at dagen kunne blive en kold oplevelse end ikke strejfede de otte danskere, der siden måtte bæres ind eller selv kunne gå. Faktisk er jeg imponeret over SKA, ikke blot for hans lange soloridt, men for at han trods den sure indhentning fuldførte. Jeg tror UNOX-rytterne simpelthen bare havde bedre holddisciplin. Nok engang vandt de ikke, men de havde stor ære af indsatsen (som jeg så ikkee så så meget af).Har du ikke en gammel cykel du er rigtig glad for? Så måler du jo bare den op og bruger de mål ved køb af ny, problem solved. Jeg var afsindig heldig da jeg købte cykel sidst, den holder nøjagtigt samme mål - vi taler mm - som De Rosaen der er (var) den bedste cykel jeg nogensinde har haft…. J - alt det der bikefit er jo bare en opblæst fis i en hornlygte ;-)Trods brækkede knogler vil Remco Evenepoel ikke pille ved sit løbsprogram frem mod Tour de France. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/evenepoel_fastholder_tour-optakt/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet