12.12.2014 @ 15:08

CULT Energy Pro Cycling har netop offentliggjort cykelsponsoren. Det blev Ridley, som Feltet.dk allerede afslørede i november.

Ridley vil blive cykelsponsor for CULT Energy Pro Cycling Team i de tre kommende sæsoner. Det belgiske mærke stepper dermed op i 2015, hvor de også er cykelleverandør til WorldTour-holdet Lotto-Soudal, som danske Lars Bak kører på. Feltet.dk kunne allerede i november afsløre, at Danmarks største cykelhold ville skifte den mangeårige sponsor Python Pro ud med Ridley.

"Vi er meget galde for at være i stand til at kunne offentliggøre denne nye sponsoraftale," forklarer CEO hos Ridley Bikes Jochim Aerts.

"CULT Energy Pro Cycling ønsker at vokse i den kommende tid, og vi ønsker at hjælpe dem med at opnå det mål og støtte dem med rammer og viden indenfor industrien. Der er allerede nogle erfarne ryttere på holdet, men også nogle unge ryttere, som vil tage et skridt op de kommende sæsoner. Støtte unge ryttere har altid været vigtig for os. Vi har U23 hold i flere forskellige lande," tilføjer Jochim Aerts.

Glæde i baglandet
I går sagde holdets manager Christa Skelde til Feltet.dk, at hun var træt af at snakke om den manglende licens, og hun hellere vil have fokus på det sportslige. Hun påpegede også, at en ny cykelsponsor var på trapperne, og den blev så offentliggjort i dag.
 

"Vi er glade for aftalen med Ridley! Det er vigtigt for os, som nyt professionelt kontinentalhold, at vi kan få et stærkt brand som Ridley med i vores projekt. Vi vil blive gode ambassadører for dem i fremtiden - forhåbentligt også med gode resultater fra vores hold," forklarer Christa Skeldes mand og sportsdirektør Michael.

"Jeg er meget glad for at skulle arbejde sammen med et innovativt firma, som Ridley i 2015, der bygger hurtige cykler som Noah, og lette cykler som Helium," forklarer en af holdets profiler, Fabian Wegmann.

CULT Energy Pro Cycling mangler stadig at få licens i cykelsportens anden division, men UCI har forlænget fristen til den 15. december.

Tøjsponsorerne også på plads
CULT kan også præsentere tøjsponsoren i italienske Marcello Bergamo, som har underskrevet en 1-årig kontrakt. De to parter har allerede et glimrende kendskab til hinanden, da de i 2014 har arbejdet sammen i forbindelse med CULT Energy Vital Water. Det arbejde fortsætter også, når cykelholdet bliver professionelt i 2015.
 

"Først og fremmest er det fantastisk, at vi kan være med som sponsor på Danmarks største cykelhold med de største danske talenter. Med den store danske talentmasse vi har her i Danmark, er det helt essentielt at have et professionelt hold, der kan hjælpe rytterne op på næste niveau. Det giver os mulighed for at positionere os på det danske marked, mens vi samtidig kan markere os i de nærliggende markeder med de rytterprofiler holdet har," forklarer Marcello Bergamo Danmarks salgschef Henrik Dahl.


"Vi er utroligt glade for at skulle fortsætte samarbejdet med Marcello Bergamo i 2015. Både vi og vores ryttere har været utroligt glade for tøjet og det generelle samarbejde. Derudover er vi dybt taknemmelige over at se vores trofaste samarbejdspartnere hjælper os i denne kritiske situation og bakker op om projektet," siger manager Christa Skelde.
 

Udover Marcello Bergamo har den danske virksomhed GripGrab også indgået en samarbejdsaftale med holdet. Den aftale betyder, at rytterne på CULT Energy Pro Cycling skal køre med GripGrabs toplinje inden for race-handsker. Samme handsker som Lars Baks Lotto-mandskab også bruger.

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x