07.08.2014 @ 21:30

Danmarks førende cykelhold, CULT Energy Vital Water, vil på fredagens kongeetape i Post Danmark Rundt slå et slag for Børnehjertefonden ved at bære et specielt designet cykeltrikot.

Når rytterne fra cykelholdet CULT Energy Vital Water fredag kører ud på 3. etape af Danmarks største sportsbegivenhed Post Danmark Rundt vil det være i et opsigtsvækkende cykeltrikot. Cykelholdet har i samarbejde med hovedsponsoren Vital Water og tøjsponsoreren Marcello Bergamo produceret et limited edition cykelsæt til rytterne. Cykelsættet - som normalt er i sorte og røde farver - er i dagens anledning skiftet ud med et camouflagedesign. Det sker for at sætte fokus på en helt særlig sag.


"Vi sponserede sidste år nogle drikkedunke og andre materialer til Børnehjertefondens cykelprojekt ’Styrkeprøven’, som sætter fokus på, at børn med en medfødt hjertefejl godt kan dyrke sport som alle andre. I år ville vi gerne gøre noget mere for det gode projekt, og efter en dialog med cykelholdet CULT Energy Vital Water kom vi på ideen med de anderledes trøjerunder Post Danmark Rundt. De her børn er nogle rigtig fightere og derfor synes vi, at et camouflagedesign var i super fin tråd med ånden i hele projektet og Børnehjertefondens arbejde," siger idemand bag Vital Water, Brian Sørensen.


Køb en trøje og støt Børnehjertefonden

Ud over at skabe opmærksomhed omkring Børnehjertefondens arbejde er det samtidig målet, at de helt camouflagetrøjerne skal udmønte sig i en donation. Via en online auktion er det muligt at byde på trøjerne, som kun er produceret til rytterne fra holdet den ene dag i Post Danmark Rundt. Noget som kunne være en oplagt investering for virksomheder eller cykelentusiaster i Danmark.
 


"Det sjove ved trøjerne er, at der kun blive lavet de få antal, som rytterne kører med, og derfor kan man helt eksklusivt eje en trøje båret af en af Danmarks bedste cykelryttere. Samtidig er det jo en super god sag, hvor det er muligt at hjælpe en fond, der laver et fantastisk stykke arbejde. Jeg kan i hvert fald sige så meget, at vi rigtig gerne vil have en trøje eller to hængende på vores kontor." siger Brian Sørensen.


Auktionen kører frem til søndag aften. Selve auktionen startede torsdag aften klokken 21.30 og kører helt frem til søndag aften klokken 20.00 her på sitet.  

Forventningerne til projektet er, at hver trøje minimum skal indbringe 2.500 kroner. Det er dog muligt at købe trøjerne og lukke en auktion ved at byde 10.000 kr. Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til Børnehjertefonden.

Læs mere om auktionen og byd på www.feltet.dk/cykeludstyr/auktioner

Feltet.dk fylder 20 år - det skal fejres!
I dag fylder Feltet.dk 20 år - og det fejrer vi med en lille konkurrence og ekstraordinære gode tilbud!
Tour de Frances Grand Depart sætter fokus på Baskerlandet i 2023
Hvor Danmark og ikke mindst danske ryttere satte et stort præg på Tour de France i 2022, er det nu Spaniens tur. Hele tre etaper starter på den iberiske halvø og lokationerne er ikke tilfældigt valgt.
Test: Moon Nebula lygtesæt
  Et helt igennem lækkert sæt lygter med overvældende features, høj kvalitet og gode monteringsmuligheder.
Discovery+ udvider dækningen med studieprogrammer
Discovery+ udvider dækningen af deres enorme cykeldækning. Flere rettigheder og nu satser Discovery også på studieprogrammer fra de store klassikere startende med lørdagens Milano-Sanremo. 
Highend brand tilbyder 25% rabat på cykelsko
Spar 25% på italienske topcykelsko i flotte designs. Benyt dette tilbud og få cykelsko med en unik historie.
First Ride: Cannondale SuperSix EVO 4
Feltet.dk har eksklusivt testet den nye Cannondale SuperSix EVO i spanske Girona og vores høje forventninger blev indfriet til fulde!
I Mojn-land med flot udsigt til Fyn, Jylland og Tyskland
Als kom for alvor på cykelverdenskortet, da Tourens tredje etape i løbets 2022-udgave sluttede i Sønderborg. Den bølge af interesse, begivenheden kastede af sig, har turistmyndigheder fulgt op på ved at etablere en række cykelruter gennem det smukke landskab.
Jobannonce: Scott søger ny medarbejder
SCOTT Sports SA er en international sportsudstyrsvirksomhed. Vi udvikler, producerer og markedsfører cykel-, vintersport-, motorsport- og løbeprodukter på verdensplan. Er du vores nye medarbejder?
Twelve.Sixteen melder klar til forårsklassikerne: Spænd hjelmen og kør med
Vi kan mærke det. Det er i luften og det sniger sig tættere og tættere på. Foråret - og med det forårsklassikerne, hvor familiefrokoster og fuglefløjt søndag efter søndag behændigt må vige, når cykelsportens fremmeste kamphaner klikker ind til højspændte dramaer som Paris-Roubaix og alle de andre forårsklasikere, der nærmest ceremonielt hvert år blæser sæsonen i gang...

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x