27.07.2016 @ 12:25

Canyon har i dag offentliggjort, at de laver speciallakerede cykler til de 20 ryttere, som stiller til start på deres cykler ved OL.

Canyon er tidligere blevet kritiseret for, at deres cykler er for kedelige, da deres cykler typisk har været sorte, men de seneste år, er der begyndt at komme flere og flere farver på cyklerne. I dag kan Canyon så offentliggøre, at OL-rytterne kan se frem til at køre på fuldkommen neongrønne cykler.


"Cykling er blandt de få sportsgrene, der har været med i det olympiske program siden de første lege i 1896. Canyon er stolt over at være en del af denne sportsarv til De Olympiske Lege 2016 i Rio," skriver Canyon i en pressemeddelelse.




"Tyve Canyon-atleter fra ti forskellige nationer vil til dette års landevejs- og triatlonstævner i Rio køre på unikke speciallakerede Aeroad og Ultimate CF SLX rammer med farve inspiration fra det brasilianske flag. Alle er de forenet af én drøm - en olympisk medalje," lyder det.

Se flere billeder nederst i artiklen.

De 20 atleter er:

Tyskland
Lisa Brennauer            

Trixi Worrack              

Mieke Kröger              

Anne Haug                 


Spanien
Alejandro Valverde     

Jonathan Castroviejo  

Ion Izagirre                

Imanol Erviti              

Joaquim Rodríguez      


Italien

Giovanni Visconti       

Elena Cecchini            


Costa Rica

Andrey Amador          


Estland

Rein Taramäe             


Norge

Sven Erik Bystrøm      


Portugal
João Pereira               


Slovenien
Simon Spilak              


Hviderusland
Alena Amialiusik         


Rusland
Sergey Chernetskiy
Pavel Kochetkov

Billedgalleri

Test: Scott Road RC-landevejssko
Schweiziske Scott lancerer sin opgraderede Road RC-sko, hvor der er fokus på stivhed og justeringsmuligheder samt fin balance i forholdet mellem pris og kvalitet.
Manager: Vuelta-vinderen deltog for første gang - og vandt 8.266 kroner
”Og så er det for øvrigt slut med at satse på Sepp Kuss - for anden gang i træk scorer han et stort rundt nul.”
Test: Goodyear Vector Sport dæk
Nyt dæk fra Goodyear specielt udviklet til danske forhold. Lav rullemodstand og ekstra punkteringsresistens.
Test: Scott Trail Rocket FR’ 16 rygsæk
Virkelig fed terrænrygsæk i lækker kvalitet og med fede features, som kan bruges af alle,d er har brug for en behagelig rygsæk, når de cykler.
Hent Feltet.dk´s Vuelta-app
Feltet.dk lancerer en app til årets Vuelta a España, hvor du kan følge etaperne helt tæt. Kan Jonas Vingegaard skrive historie og blive den første dansker nogensinde, som vinder Vueltaen og to GrandTours det samme år? 
Test: Geosmina-tasker til bikepacking
Hvis man godt kan lide eventyr og at bevæge sig langsomt, er bikepacking en virkelig god måde at komme lidt væk fra hverdagen på. Men det gælder om at have sit udstyr i orden.  
Sidste chance: Vuelta-spillet starter i dag kl. 19.05
Deltag i årets Vuelta a España-managerspil, som starter lørdag den 26. august klokken 19.05 med en 16,6 km holdtidskørsel. Spillet slutter søndag den 17. september.
Test: GoodYear Eagle F1R Tubeless
Tubeless har i flere år vundet stort indpas, og kan tilbyde en god komfort og punkteringsbeskyttelse for motionister på ujævne danske veje. Vi tester de helt nye Goodyear Eagle F1R tubeless og prøver om de kan levere på løfterne.
Test: Trek Ballista MIPS
Sæsonen mest hypede hjelm skuffer ikke og leverer god komfort og ventilation samtidig med at den er hurtigt. Nå ja, så ser den også virkelig hurtigt ud!

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet

x