Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

09.08.2015 @ 07:30

Er du ude efter et godt tilbud, så se lige her. Vi har håndplukket tre forskellige butikker med helt særlige Post Danmark Rundt-tilbud til jer.

I forbindelse med at Danmarks største sportsbegivenhed, Post Danmark Rundt, starter i dag, præsenterer Feltet.dk sammen med en række samarbejdspartnere nogle helt særlige Post Danmark Rundt-tilbud, hvor du kan spare en masse penge på en masse forskelligt cykeludstyr. Alle tilbud gælder under hele løbet, så du kan allerede nu og helt frem til søndag aften klokken 23.59 gå ind i ro og mag og finde dig lige det udstyr, du mangler.

 

Cykelpartner.dk

Cykelpartner.dk er en af Danmarks største webbutikker for cykeludstyr med mere end 25 års erfaring og en del af den privatejede virksomhed On Gear ApS. Det oprindelige firma blev startet i 1988 af Michael Givskov, som den dag i dag stadigvæk er leder.

 

I forbindelse med Post Danmark Rundt har Cykelpartner.dk en lang række tilbud på blandt andet cykelcomputere og cykelhjelme - oven i hatten er der endda gratis fragt på flere af produkterne. 

Rold Skov Cykel Shop

I hjertet af Rold Skov ligger Rold Skov Cykel Shop, som er en alsidig cykelbutik med speciale i MTB. RSCS, som cykelshoppen forkortes til, blev etableret i foråret 2012 i et lille butikslokale på 65 m2 på Jyllandsgade midt i Skørping, men har nu også fået sig en webshop. Med mærker som Specialized, Santa Cruz, Juliana, Yeti Cycles samt gear og gadgets.

 

RSCS har indledt dagens etape i Post Danmark Rundt med et stærkt tilbud på en S-Works Tarmac SL4, hvor du kan spare hele 10.000 kr.


 

Bausager Cycling World

Den relativt nye cykelshop Bausager Cycling World bestyres af den tidligere professionelle cykelrytter Per Bausager og hans kone Lizzie, som i sin tid startede Bikebuster. På Bausager Cycling World eller BCW er det stadig de italienske mærker som Willier, Castelli og Sportful, der er i højsædet.

 

Under Post Danmark Rundt er der 15 % på ALLE varer - også i forvejen nedsatte varer - på bcw.dk. For at udnytte dette tilbud skal du benytte rabatkoden k4mi2c4t8t, efter du har lagt dine varer i indkøbskurven, og inden du går videre til bestillingen.

 

 

Alle tilbuddene kører resten af ugen.

Vind cykel til 15.990 kroner og over 8000 kroner kontant
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Test: Knog Lil’ Cobber lygtesæt
Et kompakt lygtesæt i god kvalitet, som gør opmærksom på sin rytter og lyser godt op i mørket for god synlighed og tryghed.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Deltag på Python Camp Mallorca
Det danske cykelbrand, Python Pro, har i 2020 lavet en Camp på Mallorca, hvor danske cykelmotionister kan deltage og låne Python-cykler.
Test: Trek Supercaliber 9.8 2020
Med den nye Supercaliber er Trek startet med et blankt stykke papir og tænkt ud af boksen, da de skulle designe deres nye full suspension XC MTB. Det er der kommet et nyt og hyper-effektivt affjedringsdesign ud af.  
Futurum: Kæmp som en ulv, klæd dig som et lam
Futurum har været på en mission for at ændre markedet af cykeltøj siden 2012. I jagten på at skabe high-end cykeltøj som er langtidsholdbart bruger Futurum blandt andet merinould på mange forskellige måder.
MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Den 26-årige supersprinter viste endnu en gang sin store styrke, da han satte flere af verdens bedste sprintere til vægs. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/groenewegen_vinder_intens_massespurt_i_dubai/Natnael Tesfatsion fra NTT’s kontinentalhold repræsenterer i Tour du Rwanda det eritreiske landshold, og på løbets fjerde etape tog han efter et langt udbrud både etapesejren og løbets førertrøje. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/ntt_kontinentalrytter_sejrer_og_overtager_foeringen_i_rwanda/ Hørte i podcasten Forhjulslir Folschack udtale at danskerne kommer med nyt udstyr til OL (såfremt min hukommelse ikke svigter). Tror det er i den podcast med Folschack fra januar. "King har jeg kun haft på en cykel i 4 år - regner ikke med at kigge til dem de næste 5 år." Chris King er bare toppen, de er, som du selv beskriver fit and forget. Har hørt om folk som skiller dem ad efter 15 år og det originale fedt stadig er at finde i dem og de i øvrigt virker helt upåklageligt. Det er egentlig meget påfaldende, at "i gamle dage", hvor der ikke var andre standarder end 1" styrfittings med gevind, var ens eneste bekymring, hvornår den nederste konus fik hakker - og det fik den... før eller siden, da det meste af tiden blev spenderet med at køre lige eller næsten lige ud. Nu er lejerne semi eller fuldintegreret (eller noget der imellem) og holdbarheden (med mindre tingene efterses halvårligt) en hel del mindre. Tillad mig at drage en parrallel til nutidens krankboksdesigns.....same same. Udvikling? ja - men næppe fremskridt andet end de få timer tingene afprøves/måles i et laboratorie.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet