04.06.2015 @ 08:00

Bliz Eyewear har i 2015 gennemgået et kraftigt face-lift i forhold til design og tekniske egenskaber. 

Fælles for alle brillerne, er at rammerne er fremstillet i Grilamid TR90. Et meget let og fleksibelt materiale. Dette er medvirkende til at brillen sidder let på hovedet under træning og konkurrence. Udbuddet af linser er som tidligere og prisbilledet holder sig i et konkurrencedygtigt niveau som altid.

 

Linserne er fortsat i materialet, polycabonat som er brudsikkert og splintfrit. Ud over dette er de optisk korrekt formet så udsynet ikke forvrænges (Perfect Curve) og er samtidigt behandlet så vand preller af (hydrophobic) samt anti schratch behandlet så de er mere modstandsdygtige over for almindelige brugsridser.

 

Desuden er den helt nye ULS ’’Ultra Lens Sience’’ linse også behandlet mod fedt og snavs samt antidug på indersiden, og er der ud over fotokromisk så den bliver mørkere eller lysere alt efter hvor meget lys der er i omgivelserne. Og når de bliver mørkere fremtræder de i en flot rød multicoating.

 

 

Brillerne leveres med udskiftelige linser. 2 eller 3 stk. alt efter model og det er desuden muligt yderligere at tilkøbe linser efter behov.

Stænger og næseklemme kan bøjes/formes og derved tilpasses ansigtet individuelt. Dette gør blandt andet at det er slut med at opleve briller der klemmer eller glider ned af næsen.

 

Flere modeller leveres desuden med en aftagelig nakkerem som gør det muligt at spænde dem helt fast til ansigtet. Bliz brillerne har i gennem mange år gået sin sejrs-gang inden for langrends sporten og store dele af langrends eliten sværger til Bliz brillerne som den ultimative brille.

 

Gennem de senere år har Bliz Eyewear også udviklet briller specielt rettet mod cykling, med modellerne Velo XT og Tempo XT. Velo XT er specielt egnet til landevejscykling da overrammen er formet så den ikke hæmmer udsynet selv når man sidder helt nede i hornene.

 

Køb solbrillerne med læsefelt
Til Velo XT modellen er der endvidere mulighed for at tilkøbe linser med læsefelt i +1,5, +2,0 og +2,5. Læsefeltet fungerer perfekt til aflæsning af cykelcomputeren uden at forstyrre udsynet over vejen.

Tempo er med aftagelig overramme og giver derfor helt frit udsyn, selv ved meget foroverbøjet kørestilling som på enkeltstart eller tri-cykler. Derfor har denne model også vundet indpas i en stor del af triathlon eliten i Danmark. Den lave vægt på kun 26 g. gør at den er behagelig både under cykling og løb.

 

Begge disse modeller laves i en almindelig samt en Smallface model. Blandt mountainbikerne er det især Force og Rapid der viser sit værd. Begge modeller er med aftagelig strap ’’nakkerem’’ og svedrem. Begge modellerne har de samme tekniske egenskaber og design, men hvor Force er den ’’almindelige model’’ så er Rapid small face udgaven.

 

Se de forskellige Bliz Eyewear modeller 

 

Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet