Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

04.06.2015 @ 08:00

Bliz Eyewear har i 2015 gennemgået et kraftigt face-lift i forhold til design og tekniske egenskaber. 

Fælles for alle brillerne, er at rammerne er fremstillet i Grilamid TR90. Et meget let og fleksibelt materiale. Dette er medvirkende til at brillen sidder let på hovedet under træning og konkurrence. Udbuddet af linser er som tidligere og prisbilledet holder sig i et konkurrencedygtigt niveau som altid.

 

Linserne er fortsat i materialet, polycabonat som er brudsikkert og splintfrit. Ud over dette er de optisk korrekt formet så udsynet ikke forvrænges (Perfect Curve) og er samtidigt behandlet så vand preller af (hydrophobic) samt anti schratch behandlet så de er mere modstandsdygtige over for almindelige brugsridser.

 

Desuden er den helt nye ULS ’’Ultra Lens Sience’’ linse også behandlet mod fedt og snavs samt antidug på indersiden, og er der ud over fotokromisk så den bliver mørkere eller lysere alt efter hvor meget lys der er i omgivelserne. Og når de bliver mørkere fremtræder de i en flot rød multicoating.

 

 

Brillerne leveres med udskiftelige linser. 2 eller 3 stk. alt efter model og det er desuden muligt yderligere at tilkøbe linser efter behov.

Stænger og næseklemme kan bøjes/formes og derved tilpasses ansigtet individuelt. Dette gør blandt andet at det er slut med at opleve briller der klemmer eller glider ned af næsen.

 

Flere modeller leveres desuden med en aftagelig nakkerem som gør det muligt at spænde dem helt fast til ansigtet. Bliz brillerne har i gennem mange år gået sin sejrs-gang inden for langrends sporten og store dele af langrends eliten sværger til Bliz brillerne som den ultimative brille.

 

Gennem de senere år har Bliz Eyewear også udviklet briller specielt rettet mod cykling, med modellerne Velo XT og Tempo XT. Velo XT er specielt egnet til landevejscykling da overrammen er formet så den ikke hæmmer udsynet selv når man sidder helt nede i hornene.

 

Køb solbrillerne med læsefelt
Til Velo XT modellen er der endvidere mulighed for at tilkøbe linser med læsefelt i +1,5, +2,0 og +2,5. Læsefeltet fungerer perfekt til aflæsning af cykelcomputeren uden at forstyrre udsynet over vejen.

Tempo er med aftagelig overramme og giver derfor helt frit udsyn, selv ved meget foroverbøjet kørestilling som på enkeltstart eller tri-cykler. Derfor har denne model også vundet indpas i en stor del af triathlon eliten i Danmark. Den lave vægt på kun 26 g. gør at den er behagelig både under cykling og løb.

 

Begge disse modeller laves i en almindelig samt en Smallface model. Blandt mountainbikerne er det især Force og Rapid der viser sit værd. Begge modeller er med aftagelig strap ’’nakkerem’’ og svedrem. Begge modellerne har de samme tekniske egenskaber og design, men hvor Force er den ’’almindelige model’’ så er Rapid small face udgaven.

 

Se de forskellige Bliz Eyewear modeller 

 

Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Konkurrence: Vind et Tissot ur og lækker tøjpakke fra Santini
Ikke en Tour uden et ur - og bliv nu ikke sur... fordi du kan også vinde tøj til din cykeltur.
Bliv guidet med cykelsøgemaskinen - Få rabatkoder og gode tilbud
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Få optimal restitution - Prøv recovery boots gratis
Alle cykelryttere kender til ømme ben efter en hård træning og dagen efter er benene tunge. En udfordring som Optima Sport er eksperter i at løse.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme/Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme_1/Vidunderbarnet Tadej Pogacar gjorde det umulige og tog en Tour-sejr, ingen havde troet på lørdag morgen, og dermed bliver det ham, der skal skåle i champagne, når der søndag køres parade til Paris. For sprinterne bliver der imidlertid hverken tid til skål eller fællessang, når det først på aftenen går løs med årets allervigtigste massespurt, som enhver hurtig mand drømmer om at have på sit cv. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_21_etape_af_tour_de_france_2020/Jumbo-Visma havde så godt som vundet Tour de France med Primoz Roglic, men da den absolut sidste mulighed bød sig på 20. etapes enkeltstart, greb Tadej Pogacar den med begge hænder. Forinden havde intet dog indikeret, at der skulle være noget i vejen med Roglic, påpeger holdkammeraten Wout Van Aert. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_saa_faresignalerne_hos_roglic_tidligt_han_koerte_anderledes_paa_sin_cykel/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet