Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

04.06.2015 @ 08:00

Bliz Eyewear har i 2015 gennemgået et kraftigt face-lift i forhold til design og tekniske egenskaber. 

Fælles for alle brillerne, er at rammerne er fremstillet i Grilamid TR90. Et meget let og fleksibelt materiale. Dette er medvirkende til at brillen sidder let på hovedet under træning og konkurrence. Udbuddet af linser er som tidligere og prisbilledet holder sig i et konkurrencedygtigt niveau som altid.

 

Linserne er fortsat i materialet, polycabonat som er brudsikkert og splintfrit. Ud over dette er de optisk korrekt formet så udsynet ikke forvrænges (Perfect Curve) og er samtidigt behandlet så vand preller af (hydrophobic) samt anti schratch behandlet så de er mere modstandsdygtige over for almindelige brugsridser.

 

Desuden er den helt nye ULS ’’Ultra Lens Sience’’ linse også behandlet mod fedt og snavs samt antidug på indersiden, og er der ud over fotokromisk så den bliver mørkere eller lysere alt efter hvor meget lys der er i omgivelserne. Og når de bliver mørkere fremtræder de i en flot rød multicoating.

 

 

Brillerne leveres med udskiftelige linser. 2 eller 3 stk. alt efter model og det er desuden muligt yderligere at tilkøbe linser efter behov.

Stænger og næseklemme kan bøjes/formes og derved tilpasses ansigtet individuelt. Dette gør blandt andet at det er slut med at opleve briller der klemmer eller glider ned af næsen.

 

Flere modeller leveres desuden med en aftagelig nakkerem som gør det muligt at spænde dem helt fast til ansigtet. Bliz brillerne har i gennem mange år gået sin sejrs-gang inden for langrends sporten og store dele af langrends eliten sværger til Bliz brillerne som den ultimative brille.

 

Gennem de senere år har Bliz Eyewear også udviklet briller specielt rettet mod cykling, med modellerne Velo XT og Tempo XT. Velo XT er specielt egnet til landevejscykling da overrammen er formet så den ikke hæmmer udsynet selv når man sidder helt nede i hornene.

 

Køb solbrillerne med læsefelt
Til Velo XT modellen er der endvidere mulighed for at tilkøbe linser med læsefelt i +1,5, +2,0 og +2,5. Læsefeltet fungerer perfekt til aflæsning af cykelcomputeren uden at forstyrre udsynet over vejen.

Tempo er med aftagelig overramme og giver derfor helt frit udsyn, selv ved meget foroverbøjet kørestilling som på enkeltstart eller tri-cykler. Derfor har denne model også vundet indpas i en stor del af triathlon eliten i Danmark. Den lave vægt på kun 26 g. gør at den er behagelig både under cykling og løb.

 

Begge disse modeller laves i en almindelig samt en Smallface model. Blandt mountainbikerne er det især Force og Rapid der viser sit værd. Begge modeller er med aftagelig strap ’’nakkerem’’ og svedrem. Begge modellerne har de samme tekniske egenskaber og design, men hvor Force er den ’’almindelige model’’ så er Rapid small face udgaven.

 

Se de forskellige Bliz Eyewear modeller 

 

MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Næsten 25.000 kroner i puljen i Feltet.dk Tour - vokser hele tiden
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Produktnyt: Canyon lancerer Grand Canyon:On
Canyon er på banen med en helt ny generation af deres populære e-mountainbikes. Det nye barn i klassen hedder "Grand Canyon:On".
På tur til World Cup cross i van der Poels baghave
Feltet.dk var i den sidste weekend af januar 2020 inviteret af Shimano til en weekend i cykelcrossen’s navn, nærmere bestemt World Cup finale i den hollandske by Hoogerheide. De ville gerne vise, hvordan deres Dura-Ace landevejsgruppe kan holde til de knubs, den får under et cykelcrossløb, samt vise os hvordan et crossløb på højeste niveau bliver afholdt.
GOOD VIBES ONLY - 2020 - Ny cykel - Nye mål
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Specialized lancerer Turbo Levo SL
Specialized udvider i dag Levo-familien, så den nu består af en helt ny modelserie: Turbo Levo SL. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Det bliver svært at finde noget som ligner racere med deres højder. Jeg har selv været turen igennem med min datter, som her en del år ældre stadigvæk ikke hører til de største. Med en højde på 130 cm, så er du nede i en cykel med 22 eller 24 tommer hjul, og der er det svært at finde noget fornuftigt. Jeg fandt en Decathlon (i Frankrig) med 22 tommer hjul, og den vejede et halvt ton, men den lignede lidt og den kunne sagtens bruges til de 10-15 km ture min datter kørte på det tidspunkt. Med en højde på 145 cm er du i lidt af et dilemma. Det kan ikke lade sig gøre med 700c hjul, så du er nødt til at finde en cykel med 650c hjul (svarer til 26 tommer), og det kan stadigvæk være for meget afhængig af hendes bygning. Problemet her vil formentligt være at nå bremsegrebene selv med en meget kort frempind. En ting du nok vil finde ud af, det er at deres (små) fingre ikke kan nå skiftedelen af grebet, så du skal nok finde cykler med stelskiftere. kan man nok godt sige med den fordel at du kun løfter din egen vægt.Mikkel Honoré ser nogle ligheder mellem sig selv og Julian Alaphilippe. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/honor_jeg_minder_lidt_om_alaphilippe/Siden etableringen af Tour of Qatar i starten af dette århundrede er cykelsporten blomstret op i Mellemøsten, og listen af store, pengestærke løb er bare blevet længere og længere. Det var indlysende, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det første af disse ville blive en del af WorldTouren, men ganske overraskende blev det det nyeste skud på stammen, Abu Dhabi Tour, der i 2017 og 2018 fik æren af som det første at blive indlemmet i det fine selskab. Sidste år tog de ambitiøse arrangører så et væsentligt yderligere skridt i jagten på at etablere et rigtigt storløb, da Dubai Tour og Abu Dhabi Tour fusionerede til UAE Tour, der efter en succesrig debut også i år over syv dage vil byde på det bedste af det, vi kender fra de to forgængere, og med sin stærke kapital i ryggen atter har tiltrukket en sand stjerneparade til det, der som WorldTourens andet etapeløb nu er Mellemøstens absolutte cykelstolthed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_uae_tour_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet