Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

31.07.2015 @ 19:00

Hver tredje dansker rammes af kræft og har selv mærket konsekvenserne af sygdommen. Resten af os er familie, venner eller kolleger til dem, der bliver ramt.

Hvor langt kan du nå inden den 30. september?

"Som hjælperytter i Kræftens Bekæmpelses cykelkampagne TRÆDTIL er du med på et stærkt hold af cykelentusiaster, der i august og september træder til i kampen mod kræft. Vi træder til for at hjælpe dem, der bliver ramt. Vi træder til for at støtte de kræftsyges pårørende - og vi træder til, så forskerne kan finde veje til at forebygge og helbrede sygdommen," forklarer projektleder, Henrik H. Westermann, hos Kræftens Bekæmpelse.

 

Fælles for alle er viljen til at gøre en aktiv forskel i kampen mod kræft.

 

Start en personlige indsamling

På trædtil.dk kan du oprette din egen personlige indsamling og gøre en indsats i kampen mod kræft. Dine venner, familie, din arbejdsplads og øvrige netværk kan støtte din indsamling, mens du jagter kilometer på landevejen, cykelstien eller i skoven. Du kan enten bidrage med et fast beløb eller ved at sponsorere et beløb for hver kilometer, du cykler i en aftalt periode. Uanset hvordan de støtter, bliver deres opbakning din motivation for en ekstra indsats på cyklen i kampen mod kræft.

 

"Samler du mere end 500 kroner ind, siger vi tak med en billet til vores store motionscykelløb TRÆDTIL DANMARK i 2016. Du vælger selv, om du vil køre 25, 65 eller 110 kilometer," forklarer Henrik H. Westermann videre.

 

Som hjælperytter gælder det om at samle så mange sponsorer som muligt, så du når dit indsamlingsmål eller mere til.

 

Sæt høje mål frem til den 30. september

Du kan oprette din indsamling allerede nu. I august og september går det løs med det store motionscykelløb TRÆDTIL DANMARK og andre cykelaktiviteter - og den 30. september gør Kræftens Bekæmpelse resultatet af indsamlingen op. Jo bedre, du er til at sprede kendskabet og få opbakning fra dine sponsorer, jo mere kan du nå at samle ind.

 

"Spred budskabet via sms, e-mail og Facebook til familie, venner og dit professionelle netværk. Du bidrager ved at gå ind på din personlige indsamlingsside. Her kan du også beskrive de særlige aftaler, du indgår med sponsorer - og takke alle dem, der hjælper dig. Det kan for eksempel være nogle, der støtter dig med et særlig stort beløb per kørt kilometer, og som du gerne vil give synlighed og omtale til gengæld. Du og dine sponsorer kan også følge med på indsamlingsbarometeret og se, hvor tæt I er på målet," tilføjer Henrik H. Westermann.

 

Endomondo gør det nemt at følge med

Du kan knytte en Endomondo-profil til din indsamlingsside og til Facebook. Det gør det nemt for dine venner og sponsorer at følge med i, hvor meget du cykler. Det er især en god ide, når du laver aftaler, hvor de bidrager efter antallet af kilometer, du kører.

 

Vil du bruge Endomondo til at vise, hvor mange kilometer du cykler, så begynd med at oprette en profil på endomondo.com. Ellers gør du sådan her:

 

1. Gå ind på trædtil.dk og opret din personlige indsamlingsside

2. Start med selv at donere et beløb

3. Spred budskabet til familie, venner og netværk via Facebook, mail eller sms

4. Lav sponsoraftaler eller få bidrag

5. Følg med på dit indsamlingsbarometer

6. Afregn med dine sponsorer og gør resultatet op

 

Gør en forskel som hjælperytter

Alt, hvad du samler ind, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Samtidig er du med til at få flest muligt til at involvere sig aktivt i en sag, der berører så mange af os personligt.

 

"Kampen mod kræft er et kapløb med tiden. Som hjælperytter bidrager du til, at vi ved fælles hjælp kan komme først over stregen," slutter Henrik H. Westermann.

 

Du kan læse mere om det at blive hjælperytter i kampen mod kræft på trædtil.dk, hvor du også kan tilmelde dig TRÆDTIL DANMARK søndag den 30. august. Læs og bliv hjælperytter her.

MacAskill gør det igen: MTB-akrobaten i træningscenter
Januar står ofte på nytårsforsætter, og også den skotske MTB-rytter Danny MacAskill følte først i det nye år for at udfordre sig selv. Derfor meldte han sig ind i det lokale træningscenter. Det er der, ikke overraskende, kommet en ganske seværdig video ud af.
Næsten 25.000 kroner i puljen i Feltet.dk Tour - vokser hele tiden
Er du klar til en fantastisk cykelsæson? Sammensæt dit managerhold til 2020-sæsonen og vind kontante præmier.
Interesseret i cykeludstyr, rabatter, guides - se her!
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev omkring cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Test: Garmin Tacx Neo 2T
High-end hometrainer der gør den sure vintertræning sjovere. Tacx Neo 2T gør det godt på de fleste parametre, dog er prisen også i den høje ende af skalaen.
Atlanterhavets cykel-hotspot
300 kilometer fra Afrikas kyst ligger De kanariske Øer, og den største af disse - Tenerife - byder på optimale forhold for cykling. Flere steder fremhæves øen som en af verdens bedste cykeldestinationer.
Produktnyt: Canyon lancerer Grand Canyon:On
Canyon er på banen med en helt ny generation af deres populære e-mountainbikes. Det nye barn i klassen hedder "Grand Canyon:On".
På tur til World Cup cross i van der Poels baghave
Feltet.dk var i den sidste weekend af januar 2020 inviteret af Shimano til en weekend i cykelcrossen’s navn, nærmere bestemt World Cup finale i den hollandske by Hoogerheide. De ville gerne vise, hvordan deres Dura-Ace landevejsgruppe kan holde til de knubs, den får under et cykelcrossløb, samt vise os hvordan et crossløb på højeste niveau bliver afholdt.
GOOD VIBES ONLY - 2020 - Ny cykel - Nye mål
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Specialized lancerer Turbo Levo SL
Specialized udvider i dag Levo-familien, så den nu består af en helt ny modelserie: Turbo Levo SL. 

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

https://www.dba.dk/unisex-boernecykel-racercykel/id-1063917763/ Nisiki laver nogle fornuftige børneracere. de er ikke superlette, men geometrien er i orden. De kan jævnligt findes på DBA til priser mellem kr 1000 og kr. 2000 kan man nok godt sige med den fordel at du kun løfter din egen vægt.Mikkel Honoré ser nogle ligheder mellem sig selv og Julian Alaphilippe. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/honor_jeg_minder_lidt_om_alaphilippe/Siden etableringen af Tour of Qatar i starten af dette århundrede er cykelsporten blomstret op i Mellemøsten, og listen af store, pengestærke løb er bare blevet længere og længere. Det var indlysende, at det blot var et spørgsmål om tid, inden det første af disse ville blive en del af WorldTouren, men ganske overraskende blev det det nyeste skud på stammen, Abu Dhabi Tour, der i 2017 og 2018 fik æren af som det første at blive indlemmet i det fine selskab. Sidste år tog de ambitiøse arrangører så et væsentligt yderligere skridt i jagten på at etablere et rigtigt storløb, da Dubai Tour og Abu Dhabi Tour fusionerede til UAE Tour, der efter en succesrig debut også i år over syv dage vil byde på det bedste af det, vi kender fra de to forgængere, og med sin stærke kapital i ryggen atter har tiltrukket en sand stjerneparade til det, der som WorldTourens andet etapeløb nu er Mellemøstens absolutte cykelstolthed. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_uae_tour_2020/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet