Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

31.07.2015 @ 19:00

Hver tredje dansker rammes af kræft og har selv mærket konsekvenserne af sygdommen. Resten af os er familie, venner eller kolleger til dem, der bliver ramt.

Hvor langt kan du nå inden den 30. september?

"Som hjælperytter i Kræftens Bekæmpelses cykelkampagne TRÆDTIL er du med på et stærkt hold af cykelentusiaster, der i august og september træder til i kampen mod kræft. Vi træder til for at hjælpe dem, der bliver ramt. Vi træder til for at støtte de kræftsyges pårørende - og vi træder til, så forskerne kan finde veje til at forebygge og helbrede sygdommen," forklarer projektleder, Henrik H. Westermann, hos Kræftens Bekæmpelse.

 

Fælles for alle er viljen til at gøre en aktiv forskel i kampen mod kræft.

 

Start en personlige indsamling

På trædtil.dk kan du oprette din egen personlige indsamling og gøre en indsats i kampen mod kræft. Dine venner, familie, din arbejdsplads og øvrige netværk kan støtte din indsamling, mens du jagter kilometer på landevejen, cykelstien eller i skoven. Du kan enten bidrage med et fast beløb eller ved at sponsorere et beløb for hver kilometer, du cykler i en aftalt periode. Uanset hvordan de støtter, bliver deres opbakning din motivation for en ekstra indsats på cyklen i kampen mod kræft.

 

"Samler du mere end 500 kroner ind, siger vi tak med en billet til vores store motionscykelløb TRÆDTIL DANMARK i 2016. Du vælger selv, om du vil køre 25, 65 eller 110 kilometer," forklarer Henrik H. Westermann videre.

 

Som hjælperytter gælder det om at samle så mange sponsorer som muligt, så du når dit indsamlingsmål eller mere til.

 

Sæt høje mål frem til den 30. september

Du kan oprette din indsamling allerede nu. I august og september går det løs med det store motionscykelløb TRÆDTIL DANMARK og andre cykelaktiviteter - og den 30. september gør Kræftens Bekæmpelse resultatet af indsamlingen op. Jo bedre, du er til at sprede kendskabet og få opbakning fra dine sponsorer, jo mere kan du nå at samle ind.

 

"Spred budskabet via sms, e-mail og Facebook til familie, venner og dit professionelle netværk. Du bidrager ved at gå ind på din personlige indsamlingsside. Her kan du også beskrive de særlige aftaler, du indgår med sponsorer - og takke alle dem, der hjælper dig. Det kan for eksempel være nogle, der støtter dig med et særlig stort beløb per kørt kilometer, og som du gerne vil give synlighed og omtale til gengæld. Du og dine sponsorer kan også følge med på indsamlingsbarometeret og se, hvor tæt I er på målet," tilføjer Henrik H. Westermann.

 

Endomondo gør det nemt at følge med

Du kan knytte en Endomondo-profil til din indsamlingsside og til Facebook. Det gør det nemt for dine venner og sponsorer at følge med i, hvor meget du cykler. Det er især en god ide, når du laver aftaler, hvor de bidrager efter antallet af kilometer, du kører.

 

Vil du bruge Endomondo til at vise, hvor mange kilometer du cykler, så begynd med at oprette en profil på endomondo.com. Ellers gør du sådan her:

 

1. Gå ind på trædtil.dk og opret din personlige indsamlingsside

2. Start med selv at donere et beløb

3. Spred budskabet til familie, venner og netværk via Facebook, mail eller sms

4. Lav sponsoraftaler eller få bidrag

5. Følg med på dit indsamlingsbarometer

6. Afregn med dine sponsorer og gør resultatet op

 

Gør en forskel som hjælperytter

Alt, hvad du samler ind, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Samtidig er du med til at få flest muligt til at involvere sig aktivt i en sag, der berører så mange af os personligt.

 

"Kampen mod kræft er et kapløb med tiden. Som hjælperytter bidrager du til, at vi ved fælles hjælp kan komme først over stregen," slutter Henrik H. Westermann.

 

Du kan læse mere om det at blive hjælperytter i kampen mod kræft på trædtil.dk, hvor du også kan tilmelde dig TRÆDTIL DANMARK søndag den 30. august. Læs og bliv hjælperytter her.

Vild konkurrence: Vind en Merida racercykel
Alt kan ske under dette års Tour de France, der ifølge cykeleksperter er historisk. Der er store præmier at hente, hvis man følger Touren. I forbindelse med verdens største cykelløb lancerer hovedsponsoren Continental Dæk syv konkurrencer fordelt på de 21 etaper, som alle selv med begrænset viden om cykelsport kan vinde.
Produktnyt: Opgraderet overgangs- og vinterkollektion fra hollandske Futurum
Skulle vinteren gå hen og blive kold og våd, kan udendørstræningen stadig foregå nogenlunde behageligt, hvis det står til Futurums designere. Futurum har netop lanceret sin efterårs- og vinterkollektion, og her var flere positive overraskelser.
Bike Blowout 2020 og Copenhagen Bike Show 2021 aflyses
To af de store cykelmesser er i dag blevet aflyst, det bekræfter arrangørerne Nordic Bike Shows.
Team Giv Håb cykler for børn og unge i sorg
Nu kan alle cykelglade motionister komme med på Team Giv Håb og cykle til fordel for børn og unge i sorg. Som deltager kan man sikre sig en oplevelse for livet, mens man samtidig er med til at sikre, at endnu flere børn og unge kan få gratis hjælp og støtte hos Børn, Unge & Sorg.
Gravelcykling - det nye sort?
Flere og flere motionister og cykelløb begynder at inkludere grusveje i deres cykelture og løb. Er gravelcykling ved at blive det "nye sort"?
Har du en fysisk cykelbutik? Så lad os hjælpe dig gratis!
Kan du holde humøret oppe trods corona-krisen? Hvis du ikke kan, så er en tur på cyklen i det gode sommervejr.
Konkurrence: Vind et Tissot ur og lækker tøjpakke fra Santini
Ikke en Tour uden et ur - og bliv nu ikke sur... fordi du kan også vinde tøj til din cykeltur.
Bliv guidet med cykelsøgemaskinen - Få rabatkoder og gode tilbud
Feltet.dk har siden 2010 haft en nyhedsbrev om cykler, udstyr og tilbehør, men vi har ikke serviceret vores nyhedsbrevsmodtagere specielt godt indenfor dette område...
Få optimal restitution - Prøv recovery boots gratis
Alle cykelryttere kender til ømme ben efter en hård træning og dagen efter er benene tunge. En udfordring som Optima Sport er eksperter i at løse.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme/Der var selvsagt dyb skuffelse i Jumbo-Visma-lejren, efter det der lignede en sikker Tour de France triumf - den første i holdets 30 årige historie - blev revet ud af hænderne på dem i sidste øjeblik. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dumoulin_den_havde_vi_ikke_set_komme_1/Vidunderbarnet Tadej Pogacar gjorde det umulige og tog en Tour-sejr, ingen havde troet på lørdag morgen, og dermed bliver det ham, der skal skåle i champagne, når der søndag køres parade til Paris. For sprinterne bliver der imidlertid hverken tid til skål eller fællessang, når det først på aftenen går løs med årets allervigtigste massespurt, som enhver hurtig mand drømmer om at have på sit cv. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_21_etape_af_tour_de_france_2020/Jumbo-Visma havde så godt som vundet Tour de France med Primoz Roglic, men da den absolut sidste mulighed bød sig på 20. etapes enkeltstart, greb Tadej Pogacar den med begge hænder. Forinden havde intet dog indikeret, at der skulle være noget i vejen med Roglic, påpeger holdkammeraten Wout Van Aert. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_saa_faresignalerne_hos_roglic_tidligt_han_koerte_anderledes_paa_sin_cykel/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Livetipsportal.com   •   Andet