18.07.2016 @ 16:13

For ottende gang køres PostNord Danmark Rundt-kongeetapen, i år fra Aabenraa til Vejle, også som motionsløb. 164,9 kilometer venter deltagerne i motionsløbet, der inviterer til cykelfest - og oplevelsen at være en del af Danmarks største årligt tilbagevendende sportsbegivenhed.

Kongeetapen er et unik motionsløb, der giver dig muligheden for at prøve fredagsetapen af PostNord Danmark Rundt inden ”profferne” skal køre den, fredag den 29. juli 2016. Arrangørerne fra Danmarks Cykle Union er klar med et cykelløb, der giver deltagerne følelsen af at køre et professionelt cykelløb, med tusindvis af tilskuere langs vejene.

 

Startbyen i årets Kongeetape er Aabenraa. 164,9 strabadserende kilometer venter herfra deltagerne i cykelretning mod nord. Efter 95 kilometer rammer ruten 2015-etapen og følger denne helt til mål. Det vil sige at vi igen i 2016-udgaven af løbet får glæde af Chr. Winthersvej og Gl.Kongevej med små 30 kilometer igen.

 

Afslutningen er som den plejer. Du skal forcere den vel efterhånden legendariske Kiddesvej, hvor der med garanti vil være tusindvis af tilskuere på plads til at heppe dig op ad bakken i smukke Vejle.

 

Kongeetapen er enestående mulighed for virkelig at få følelsen af hvordan ”profferne” oplever Danmark og PostNord Danmark Rundt.

 

 

Facts om løbet og tilmelding

Distance Kongeetapen 2016: 164,9 km med 1500 højdemeter. 


Tilmelding efter hvor stærkt man vil/kan køre: 25, 27, 30 eller +33 km/t i snit.


>> SE HELE RUTEN HER

>> TILMELD DIG HER 

>> SE DELTAGERLISTEN 


 

Deltagergebyret dækker

MC Trafikofficial på ruten, rygnummer, tidtagning, to depoter på ruten og super forplejning i målområdet! Jønnes Dinner serverer en solid omgang mad og en øl eller vand efter eget valg, når du er kommet i mål.

 

Herudover får du:

• Mulighed for bad og omklædning i DGI Huset i Vejle

• Kongespurten, tiden fra bunden af Kiddesvej til målstregen

• Over all vinder og syv klassevindere

• Livetracking

• "Finisher" medalje til alle på målstregen

• Foto af alle deltagere til fri download

 

De syv klassevindere vil på podiet få overrakt et gavekort til Comwell Sport Rebild Bakker. Aldersklasserne udgør Herre op til 29 år, Herre 30-39 år, Herre 40-49 år, Herre 50-59 år, Herre plus 60, Dame op til 39 år og Dame plus 40.

 

Se mere på www.kongeetapen.dk og på Facebook.

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet