10.04.2021 @ 07:00

Tyveri gav den norske tech-grundlægger ideen til funktionen "Find min iPhone" til cyklen. BikeFinder tilbyder markedets første GPS-tracking og forsikring i en.

BikeFinder - GPS-sporing til din cykel

Når foråret nærmer sig, betyder det, at man stiller racercyklen frem ude på gårdspladsen og vasker vinterdvalen væk med haveslangen. Højtiden for cyklisterne er lige rundt om hjørnet.

 

Måske tænker du på, at du i år vil købe en ny, dyr elektrisk cykel, opgradere din Trek-model, eller måske tog du skridtet allerede sidste år?

 

Spørgsmålet er så, hvordan beskytter du cyklen bedst det? Det vil være irriterende, hvis tyvene akkurat lige når at stjæle din cykel, og blot en afskåret kædelås hænger tilbage i stativet, hvor du sidst parkerede den.

 

Vi har kun et ord til dig: BikeFinder.

 

Nordmænd og cykling, tænker du måske? Hvad kan de fjeldaber lære mig om livet på to hjul? Nå, men BikeFinder er et unik produkt af sin slags i hele verden. Det er den første kombination af en moderne GPS-enhed, som du fastgør til dit cykelstyr, mens du samtidig cykler rundt med markedets bedste cykelforsikring. Hvordan? Tjek ovenstående video.

Selv i lille Norge, en underlig lille cykelnation sammenlignet med Danmark, blev mere end 12.000 cykler stjålet i 2019. Kun 3 (tre) procent af disse cykler kom tilbage igen.

 

Siden de første BikeFinder-enheder blev introduceret, er over 75 procent af de rapporterede stjålne cykler blevet fundet igen.

 

Dette er selvfølgelig nogle tal, der får forsikringsselskaber til at danse “Cha Cha Cha”. Sporingsenheden leveres derfor med en aftale, der giver dig fuld erstatning. Der er heller ingen selvrisiko.

 

Du kan selvfølgelig købe BikeFinder direkte via bikefinder.com. Hvis du vil støtte din forhandler direkte i Danmark, finder du den via Fri Bike Shop, Velohouse, Cykelshoppen, Cykelexperten.dk og Børkop Cykler. Vejledende udsalgspris er 1.299 danske kroner.Hvordan fungerer det hele så? Grundlæggerne af virksomheden fandt en løsning til at placere både GPS- og kommunikationsenhed i et kredsløb, der ikke er mere end 12 millimeter bredt. Det sender kontinuerligt et signal, der bekræfter cyklens position. Hvis nogen flytter på din cykel, får du straks besked via BikeFinder-appen.

 

Hvis du er så uheldig, at nogen stadig vælger at stjæle din cykel, skal du straks melde din cykel stjålet via BikeFinder appen. Kontakt derefter BikeFinders kundecenter, som hjælper dig yderligere. Når det lykkes dig at spore cyklens nye placering, skal du bare kontakte politiet, der så kan tage sig af resten.

 

Vigtigst af alt: Du får næsten garanteret din cykel tilbage.

 

Skulle det alligevel ske, at cyklen til sidst forsvinder, erstatter forsikringsselskabet hele beløbet. Uden selvrisiko. Der er heller ingen værdiforringelse de første to år.

 

“Endelig en GPS-tracker, der fungerer - og med en sådan utrolig forsikring er BikeFinder et must,” siger den norske cykellegende Alexander Kristoff.

 

UAE-Team Emirates-rytteren har så stor en tillid til produktet, at han har brugt egne midler til at købe sig ind i virksomheden. Kristoff er i øjeblikket ejer af det team, som en af ​​grundlæggerne af dette produkt cyklede for mellem 2010-2012.

 

Ole Martin Ølheim var tidligere cyklist for det norske Team Øster Hus-Ridley. Som en aktiv cyklist var det ikke ualmindeligt, at han oplevede, at hans cykel blev stjålet. Det var først da han var hovedtræner for Sandnes Cycling Club et par år senere, og oplevede, at en af ​​hans ryttere blev frarøvet sin cykel dagen før det norske mesterskab, at han fik idéen til at skabe en "Find min iPhone" -løsning til cykler.

 

“Dagen før et løb fik favoritten på vores team stjålet sin cykel. Ved frokosten undrede mange sig over, hvorfor der ikke var nogen "Find min iPhone" til cykler. Så vågnede iværksætteren i mig,” siger Ølmheim.

 

BikeFinder investerer nu bredt internationalt. For et år siden indgik virksomheden en forsikringsaftale via Tryg Forsikring i Sverige, Danmark og Finland. I år investerer virksomheden også i Holland, Belgien, Tyskland og England. I 2022 er planen at udvide til de store markeder i USA og Australien.

 

Sidste år solgte BikeFinder 8.000 GPS-trackere til ivrige cyklister. Med et udvidet distributionsnet er salgsmålet hævet til 15.000 enheder denne sæson.

 

Så nu er spørgsmålet til dig, om du ønsker at starte en ny cykelsæson uden at have den allerbedste sporingsenhed installeret på din cykel? Derudover med markedets bedste forsikring.


Valget er dit. Du kan finde os via bikefinder.com.

 

Nogle tekniske specifikationer om BikeFinder:

- Op til 8 ugers batterilevetid.

- Oplades via PowerBank og USB-C-kabel.

- Du får besked, når batteriet går under 40 procent.

- Dækning i hele Europa med indbygget eSIM og GPS-antenne.

- Vejer 52 gram.

- Passer til alle cykler med en indvendig diameter på 15-27 millimeter.

- Cirka 96 procent af alle cykler har det som standard, inklusiv gedebukkestyr.

- Nem installation: Indsæt sporingsenheden, stram to skruer med et specialværktøj og sæt låget på.

Produktnyt: Populær gravelcykel kommer nu i alu
I maj 2021 lancerede Canyon Grizl CF, som er en ny carbon gravelcykel, som kan lidt af det hele. Nu lancerer Canyon en ny model Grizl AL, som en cykel med samme designegenskaber, som gjorde Grizl CF til et hit, men en aluminimumsmodel.   
Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Test: Garmin Rally RK200 Wattpedaler
Et godt alternativ til gængse wattmålere i kranksæt. Har man ét sæt watt pedaler, har man nem og stabil adgang til watt måling på alle sine cykler. Ligeledes er det nemt at tage sine watt målinger med, når man rejser udenlands og lejer cykel.
Syd- og Sønderjylland varmer op til Tour de France med motionsløb
Når Tour de France den 3. juli 2022 sender feltet af stjerneryttere af sted på løbets 3. etape, så går ruten ned gennem Syd- og Sønderjylland, hvor opløbet er i Sønderborg. Nu får du muligheden for at blive Tour-rytter for en dag.  
Før Tour-præsentationen: Skal inspirere Frankrig med dansk cykelkultur
Institutleder Jens Troelsen fra Syddansk Universitet (SDU) skal inspirere Paris’ borgmester for ’transformation of public spaces and mobility’ til, hvordan man med cykler kan afhjælpe trængelsproblemer i trafikken, sundhedsproblemer og klimaproblemer.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdet VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdets VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
Test: MET Manta MIPS hjelm
Fed hjelm med moderne æstetik, masser af hurtighed og god komfort.
Se billederne: Alaphilippe får regnbuecykel
Efter sin anden VM-triumf i træk har Julian Alaphilippe (Deceuninck-QuickStep) fået en specialdesignet cykel fra Specialized, som han debuterer med i dagens Milano-Torino.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Assos Mille GTO bibshorts
Assos løfter (igen) baren for hvordan ydeevne, kvalitet og komfort kan forenes i et par shorts som umiddelbart synes race-orienterede, men som kan det meste.
GOOD VIBES ONLY - Grejsdalsløbet Gravel - Når intet er som det plejer, er alt godt!
Cykelløb kan handle om at komme først, men gravel er så meget mere end fart.
LIVESTREAM: Paris-Roubaix fra start til slut
I weekenden køres Paris-Roubaix for første gang siden foråret 2019, og der venter en spændende weekend for TV-seerne.
Cannondale hylder den nye verdensmester
Cannondale har lavet en speciallakeret cykel til verdensmesteren Elisa Balsamo. Se masser af billederne af cyklen!
Test: Gravel hjulsæt fra DKBIKE
Selvom vi havde sat baren højt, så har gravel-hjulene fra DKBIKE til fulde levet op til forventningerne for både kvalitet, teknik, køreoplevelse og æstetik.
Konkurrence: Vind et lygtesæt til 699 kroner
Den mørke tid nærmer sig med hastige skridt og vi ved alle, hvor vigtigt, det er med synlighed.
Undgå tyveri af din dyre cykel med smart sensorteknologi
Cykler af høj værdi er guf for cykeltyvene, men nu kan du få en cykellås, der gør det vanskeligere for tyven at stjæle cyklen. Bliv klogere på en topsikret cykellås med trådløs nøgle og smart censorteknologi.
Simon Andreassen blev dansk mester i VM-testen
I dag blev DM i maraton afviklet i Haderslev, som også var en generalprøve på VM, når det afvikles i Danmark i 2022.
Job: CeramicSpeed søger Teknisk Salgsassistent
Kan du forvandle din passion og tekniske forståelse for cykling til support i øjenhøjde for vores kunder? Så læs blot videre.
Test: Garmin Rally XC200 wattpedaler
Garmin Rally XC200 pedalerne fra Garmin har wattmålere i begge cykelpedaler, som giver dig pålidelige effektmålinger og er nem at overføre fra cykel til cykel - uanset cykeltype.
Afdød rytters mindefond støtter danske talenter
For første gang nogensinde udtager Andreas Sarbos mindefond "Rideforandreas" to legater til to danske talenter. 
Test: Mseven cykeltøj fra Kalas Sportswear
Tjekkisk tøjmærke, der har lavet et rigtig godt sæt cykeltøj i samarbejde med OL-Guldvinder Michael Mørkøv og hans lillebror den tidligere seksdags-rytter Jesper Mørkøv.
Oakley-drømmeland i Hellerup
Test: Fizik Tempo R5
En flot og funktionel sko i dyrt look, men til en overkommelig pris.
Feltet.dk til Scott Spark demo days
Verden over har den nye Scott Spark (2022 model) med integreret affjedring i stellet og justerbar kronrørsvinkel gjort stort indtryk. Det var derfor med en vis portion nysgerrighed at Feltet.dk blev inviteret til Scott-event ved Langesø på Fyn.

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Produktnyt: Populær gravelcykel kommer nu i alu
I maj 2021 lancerede Canyon Grizl CF, som er en ny carbon gravelcykel, som kan lidt af det hele. Nu lancerer Canyon en ny model Grizl AL, som en cykel med samme designegenskaber, som gjorde Grizl CF til et hit, men en aluminimumsmodel.   
Se alle 35 danske UCI-sejre i 2021
Feltet.dk samler her alle de danske UCI-sejre på landevejen. Se eller gense de største danske cykelmomenter i 2021!
Test: Garmin Rally RK200 Wattpedaler
Et godt alternativ til gængse wattmålere i kranksæt. Har man ét sæt watt pedaler, har man nem og stabil adgang til watt måling på alle sine cykler. Ligeledes er det nemt at tage sine watt målinger med, når man rejser udenlands og lejer cykel.
Syd- og Sønderjylland varmer op til Tour de France med motionsløb
Når Tour de France den 3. juli 2022 sender feltet af stjerneryttere af sted på løbets 3. etape, så går ruten ned gennem Syd- og Sønderjylland, hvor opløbet er i Sønderborg. Nu får du muligheden for at blive Tour-rytter for en dag.  
Før Tour-præsentationen: Skal inspirere Frankrig med dansk cykelkultur
Institutleder Jens Troelsen fra Syddansk Universitet (SDU) skal inspirere Paris’ borgmester for ’transformation of public spaces and mobility’ til, hvordan man med cykler kan afhjælpe trængelsproblemer i trafikken, sundhedsproblemer og klimaproblemer.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdet VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
LIVESTREAM: Hele Lombardiet Rundt og fodboldlandsholdets VM-kampe
Sidste år vandt Jakob Fuglsang Lombardiet Rundt, men han er ikke til start i 2021, men det er fem andre danskere.
Test: MET Manta MIPS hjelm
Fed hjelm med moderne æstetik, masser af hurtighed og god komfort.
Se billederne: Alaphilippe får regnbuecykel
Efter sin anden VM-triumf i træk har Julian Alaphilippe (Deceuninck-QuickStep) fået en specialdesignet cykel fra Specialized, som han debuterer med i dagens Milano-Torino.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet

x