10.04.2021 @ 07:00

Tyveri gav den norske tech-grundlægger ideen til funktionen "Find min iPhone" til cyklen. BikeFinder tilbyder markedets første GPS-tracking og forsikring i en.

BikeFinder - GPS-sporing til din cykel

Når foråret nærmer sig, betyder det, at man stiller racercyklen frem ude på gårdspladsen og vasker vinterdvalen væk med haveslangen. Højtiden for cyklisterne er lige rundt om hjørnet.

 

Måske tænker du på, at du i år vil købe en ny, dyr elektrisk cykel, opgradere din Trek-model, eller måske tog du skridtet allerede sidste år?

 

Spørgsmålet er så, hvordan beskytter du cyklen bedst det? Det vil være irriterende, hvis tyvene akkurat lige når at stjæle din cykel, og blot en afskåret kædelås hænger tilbage i stativet, hvor du sidst parkerede den.

 

Vi har kun et ord til dig: BikeFinder.

 

Nordmænd og cykling, tænker du måske? Hvad kan de fjeldaber lære mig om livet på to hjul? Nå, men BikeFinder er et unik produkt af sin slags i hele verden. Det er den første kombination af en moderne GPS-enhed, som du fastgør til dit cykelstyr, mens du samtidig cykler rundt med markedets bedste cykelforsikring. Hvordan? Tjek ovenstående video.

Selv i lille Norge, en underlig lille cykelnation sammenlignet med Danmark, blev mere end 12.000 cykler stjålet i 2019. Kun 3 (tre) procent af disse cykler kom tilbage igen.

 

Siden de første BikeFinder-enheder blev introduceret, er over 75 procent af de rapporterede stjålne cykler blevet fundet igen.

 

Dette er selvfølgelig nogle tal, der får forsikringsselskaber til at danse “Cha Cha Cha”. Sporingsenheden leveres derfor med en aftale, der giver dig fuld erstatning. Der er heller ingen selvrisiko.

 

Du kan selvfølgelig købe BikeFinder direkte via bikefinder.com. Hvis du vil støtte din forhandler direkte i Danmark, finder du den via Fri Bike Shop, Velohouse, Cykelshoppen, Cykelexperten.dk og Børkop Cykler. Vejledende udsalgspris er 1.299 danske kroner.Hvordan fungerer det hele så? Grundlæggerne af virksomheden fandt en løsning til at placere både GPS- og kommunikationsenhed i et kredsløb, der ikke er mere end 12 millimeter bredt. Det sender kontinuerligt et signal, der bekræfter cyklens position. Hvis nogen flytter på din cykel, får du straks besked via BikeFinder-appen.

 

Hvis du er så uheldig, at nogen stadig vælger at stjæle din cykel, skal du straks melde din cykel stjålet via BikeFinder appen. Kontakt derefter BikeFinders kundecenter, som hjælper dig yderligere. Når det lykkes dig at spore cyklens nye placering, skal du bare kontakte politiet, der så kan tage sig af resten.

 

Vigtigst af alt: Du får næsten garanteret din cykel tilbage.

 

Skulle det alligevel ske, at cyklen til sidst forsvinder, erstatter forsikringsselskabet hele beløbet. Uden selvrisiko. Der er heller ingen værdiforringelse de første to år.

 

“Endelig en GPS-tracker, der fungerer - og med en sådan utrolig forsikring er BikeFinder et must,” siger den norske cykellegende Alexander Kristoff.

 

UAE-Team Emirates-rytteren har så stor en tillid til produktet, at han har brugt egne midler til at købe sig ind i virksomheden. Kristoff er i øjeblikket ejer af det team, som en af ​​grundlæggerne af dette produkt cyklede for mellem 2010-2012.

 

Ole Martin Ølheim var tidligere cyklist for det norske Team Øster Hus-Ridley. Som en aktiv cyklist var det ikke ualmindeligt, at han oplevede, at hans cykel blev stjålet. Det var først da han var hovedtræner for Sandnes Cycling Club et par år senere, og oplevede, at en af ​​hans ryttere blev frarøvet sin cykel dagen før det norske mesterskab, at han fik idéen til at skabe en "Find min iPhone" -løsning til cykler.

 

“Dagen før et løb fik favoritten på vores team stjålet sin cykel. Ved frokosten undrede mange sig over, hvorfor der ikke var nogen "Find min iPhone" til cykler. Så vågnede iværksætteren i mig,” siger Ølmheim.

 

BikeFinder investerer nu bredt internationalt. For et år siden indgik virksomheden en forsikringsaftale via Tryg Forsikring i Sverige, Danmark og Finland. I år investerer virksomheden også i Holland, Belgien, Tyskland og England. I 2022 er planen at udvide til de store markeder i USA og Australien.

 

Sidste år solgte BikeFinder 8.000 GPS-trackere til ivrige cyklister. Med et udvidet distributionsnet er salgsmålet hævet til 15.000 enheder denne sæson.

 

Så nu er spørgsmålet til dig, om du ønsker at starte en ny cykelsæson uden at have den allerbedste sporingsenhed installeret på din cykel? Derudover med markedets bedste forsikring.


Valget er dit. Du kan finde os via bikefinder.com.

 

Nogle tekniske specifikationer om BikeFinder:

- Op til 8 ugers batterilevetid.

- Oplades via PowerBank og USB-C-kabel.

- Du får besked, når batteriet går under 40 procent.

- Dækning i hele Europa med indbygget eSIM og GPS-antenne.

- Vejer 52 gram.

- Passer til alle cykler med en indvendig diameter på 15-27 millimeter.

- Cirka 96 procent af alle cykler har det som standard, inklusiv gedebukkestyr.

- Nem installation: Indsæt sporingsenheden, stram to skruer med et specialværktøj og sæt låget på.

Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.
Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet