Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

10.04.2021 @ 07:00

Tyveri gav den norske tech-grundlægger ideen til funktionen "Find min iPhone" til cyklen. BikeFinder tilbyder markedets første GPS-tracking og forsikring i en.

Når foråret nærmer sig, betyder det, at man stiller racercyklen frem ude på gårdspladsen og vasker vinterdvalen væk med haveslangen. Højtiden for cyklisterne er lige rundt om hjørnet.

 

Måske tænker du på, at du i år vil købe en ny, dyr elektrisk cykel, opgradere din Trek-model, eller måske tog du skridtet allerede sidste år?

 

Spørgsmålet er så, hvordan beskytter du cyklen bedst det? Det vil være irriterende, hvis tyvene akkurat lige når at stjæle din cykel, og blot en afskåret kædelås hænger tilbage i stativet, hvor du sidst parkerede den.

 

Vi har kun et ord til dig: BikeFinder.

 

Nordmænd og cykling, tænker du måske? Hvad kan de fjeldaber lære mig om livet på to hjul? Nå, men BikeFinder er et unik produkt af sin slags i hele verden. Det er den første kombination af en moderne GPS-enhed, som du fastgør til dit cykelstyr, mens du samtidig cykler rundt med markedets bedste cykelforsikring. Hvordan? Tjek ovenstående video.

Selv i lille Norge, en underlig lille cykelnation sammenlignet med Danmark, blev mere end 12.000 cykler stjålet i 2019. Kun 3 (tre) procent af disse cykler kom tilbage igen.

 

Siden de første BikeFinder-enheder blev introduceret, er over 75 procent af de rapporterede stjålne cykler blevet fundet igen.

 

Dette er selvfølgelig nogle tal, der får forsikringsselskaber til at danse “Cha Cha Cha”. Sporingsenheden leveres derfor med en aftale, der giver dig fuld erstatning. Der er heller ingen selvrisiko.

 

Du kan selvfølgelig købe BikeFinder direkte via bikefinder.com. Hvis du vil støtte din forhandler direkte i Danmark, finder du den via Fri Bike Shop, Velohouse, Cykelshoppen, Cykelexperten.dk og Børkop Cykler. Vejledende udsalgspris er 1.299 danske kroner.Hvordan fungerer det hele så? Grundlæggerne af virksomheden fandt en løsning til at placere både GPS- og kommunikationsenhed i et kredsløb, der ikke er mere end 12 millimeter bredt. Det sender kontinuerligt et signal, der bekræfter cyklens position. Hvis nogen flytter på din cykel, får du straks besked via BikeFinder-appen.

 

Hvis du er så uheldig, at nogen stadig vælger at stjæle din cykel, skal du straks melde din cykel stjålet via BikeFinder appen. Kontakt derefter BikeFinders kundecenter, som hjælper dig yderligere. Når det lykkes dig at spore cyklens nye placering, skal du bare kontakte politiet, der så kan tage sig af resten.

 

Vigtigst af alt: Du får næsten garanteret din cykel tilbage.

 

Skulle det alligevel ske, at cyklen til sidst forsvinder, erstatter forsikringsselskabet hele beløbet. Uden selvrisiko. Der er heller ingen værdiforringelse de første to år.

 

“Endelig en GPS-tracker, der fungerer - og med en sådan utrolig forsikring er BikeFinder et must,” siger den norske cykellegende Alexander Kristoff.

 

UAE-Team Emirates-rytteren har så stor en tillid til produktet, at han har brugt egne midler til at købe sig ind i virksomheden. Kristoff er i øjeblikket ejer af det team, som en af ​​grundlæggerne af dette produkt cyklede for mellem 2010-2012.

 

Ole Martin Ølheim var tidligere cyklist for det norske Team Øster Hus-Ridley. Som en aktiv cyklist var det ikke ualmindeligt, at han oplevede, at hans cykel blev stjålet. Det var først da han var hovedtræner for Sandnes Cycling Club et par år senere, og oplevede, at en af ​​hans ryttere blev frarøvet sin cykel dagen før det norske mesterskab, at han fik idéen til at skabe en "Find min iPhone" -løsning til cykler.

 

“Dagen før et løb fik favoritten på vores team stjålet sin cykel. Ved frokosten undrede mange sig over, hvorfor der ikke var nogen "Find min iPhone" til cykler. Så vågnede iværksætteren i mig,” siger Ølmheim.

 

BikeFinder investerer nu bredt internationalt. For et år siden indgik virksomheden en forsikringsaftale via Tryg Forsikring i Sverige, Danmark og Finland. I år investerer virksomheden også i Holland, Belgien, Tyskland og England. I 2022 er planen at udvide til de store markeder i USA og Australien.

 

Sidste år solgte BikeFinder 8.000 GPS-trackere til ivrige cyklister. Med et udvidet distributionsnet er salgsmålet hævet til 15.000 enheder denne sæson.

 

Så nu er spørgsmålet til dig, om du ønsker at starte en ny cykelsæson uden at have den allerbedste sporingsenhed installeret på din cykel? Derudover med markedets bedste forsikring.


Valget er dit. Du kan finde os via bikefinder.com.

 

Nogle tekniske specifikationer om BikeFinder:

- Op til 8 ugers batterilevetid.

- Oplades via PowerBank og USB-C-kabel.

- Du får besked, når batteriet går under 40 procent.

- Dækning i hele Europa med indbygget eSIM og GPS-antenne.

- Vejer 52 gram.

- Passer til alle cykler med en indvendig diameter på 15-27 millimeter.

- Cirka 96 procent af alle cykler har det som standard, inklusiv gedebukkestyr.

- Nem installation: Indsæt sporingsenheden, stram to skruer med et specialværktøj og sæt låget på.

Populært svensk restitutionsproducent rykker ind i Danmark
Flowlife tager nu sit første skridt ind i Europa med lanceringen i Danmark. Ved at give folk kvalitetsprodukter og samtidig give kunden den samme nærhed og oplevelse, som i det virkelige liv vil Flowlife skabe Danmarks bedste e-handelsted.
Produktnyt: Canyon lancerer ny gravelcykel
Canyon lancerer i dag en ny gravelcykel: Grizl. Feltet.dk kigger nærmere på cyklen og dens egenskaber.
Test: EKOI Premium 80 solbriller
Markant XL-design som bæres af mange proffer og som byder på en virkelig god linse til en fornuftig pris.
Bog-aktuelle Bastian Emil: "Cykelsporten svælger i sin historie"
Hans første bog udkommer i dag, og i den forbindelse inviterede Bastian Emil Goldschmidt Feltet.dk hjem i privaten til en snak om "Fremad", der behandler cykelsportens grundlæggende elementer gennem et levende sprog i kontakt med fortidens helte.
Se alle Giro-etaper uden reklamer
Discovery har rettighederne til årets Giro d'Italia, og det bliver rig mulighed for at følge hele årets Giro d'Italia. Streamingstjensten Discovery+ har en række fordele, hvis du vil følge årets første Grand Tour.
Giro-spillet starter i dag kl. 14 - Præmier for over 50.000 kroner
Kan du vinde års Giro d'Italia managerspil? Så kan du vinde en lækker racercykel til næsten 20.000 kroner og samtidig modtager du over 8000 kroner kontant.
Ny distributør vil bygge Guerciotti brandet op igen i Norden
Guerciotti var stort i Danmark i 80, 90'erne, hvor blandt andet Brian Holm og verdensmesteren Henrik Djernis kørte på det italienske cykelmærke. Nu vil en ny distributør bygge Guerciotti brandet op igen i Norden.
Test: Smoove Lube kædevoks
Nyt smøremiddel til kæden, der overrasker i test med god holdbarhedsevne og nemt at bruge.
Rapha gør det igen - præsenterer vildt designet Giro-tøj
EF Education-NIPPO kommer igen i et specialt outfit til Giro d'Italia. Rapha har designet Euphoria kollektionen.

Instagram #motionsfeltet

Bastian Emil og Jørgen Leth varmer op til Giroen i ny programserie
Inden det italienske landskab bliver indtaget af et stjernebesat felt i Giro d’Italia, der sendes eksklusivt på discovery+ og Kanal 5, sørger Jørgen Leth og Bastian Emil Goldschmidt for at kridte banen op. I programserien ‘Bastian Emil & Jørgen Leth' taler de ind i deres helt store fælles passion - cykelsporten. Programserien har premiere i dag på discovery+.
Produktnyt: Movistar får nyt enkeltstartsvåben før Giroen
Klar til Giro’en: Canyon lancerer ny Speedmax CFR TT Disc enkeltstartscykel. I kampen mod uret inden for de største enkeltstartsløb tæller hvert enkelt millisekund, og enhver lille detalje kan have afgørende betydning for sejr eller fiasko.
Vind en Merida cykel til værdi af 40.000 kroner
Konkurrence tid - Vind en Merida Scultura til værdi af 40.000 kroner.
Gravel Ride: På tur med Bubber
I fem afsnit tager jeg sammen med Bubber på bikepacking ned ad Hærvejen. Følg med på Feltet.dk og DK4.
Test: Bontrager GR2 gravel-sko
Bontrager har lavet en gravelsko som virkelig er tænkt allround, og er en cykelsko som passer til de lange grusture, men også kan bruges når man ikke lige sidder og træder rundt. Hen over vinteren har jeg har fornøjelsen at teste Bontragers gravelsko kaldet G2.
Nyt motionscykelløb på heden
Nu får GP Herning et motionsløb, hvor alle kan deltage på de legendariske grusveje omkring Herning.
Vind et hjulsæt - værdi 19.998 kroner
Cadex Danmark udlodder et lækkert hjulsæt, Cadex 42 Disc, som kan blive dine. Deltag i konkurrencen!
SIDSTE CHANCE: Sæt dit hold til Romandiet Rundt
Sæt dit hold til Romandiet Rundt, der er kontanter og hæder på spil i managerspillet
Seks danskere til start i Romandiet
Tour de Romandie - også kaldet Romandiet Rundt - får seks danskere ryttere til start.
Gravel Ride: Ribe-Tønder-Ribe 2021
Feltet.dks gravelredaktør, Mads Christensen, har været til den første udgave af Ribe-Tønder-Ribe gravelløbet. Mærk stemningen og hør hvad løbsarrangør Per Hansen havde at sige efter den første udgave af løbet.
Se regnbuerne: Ny Tarmac SL7s til verdensmestrene
I Flèche Wallonne, som blev kørt i onsdags, vandt de to verdensmestre Anna van der Breggen og Julian Alaphilippe på Mur du Huy. Det vil Specialized fejrer med ny lakering af deres cykler.
Good Vibes Only - Take it to the Test
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner...
Produktnyt: Nyt hjulsæt skal hjælpe Mads Pedersen til flere sejre
Bontragers helt nye Aeolus RSL-hjul er langt hurtigere end noget andet Bontrager-hjul.
Test: Cadex 42 Disc hjulsæt
Et vanvittigt lækkert hjulsæt, som excellerer med lav vægt og masser af stivhed.
Test: Assos Mille GT bibshorts GTS
Overlegen kvalitet med appel til de fleste ryttertyper grundet en alsidig pasform. Assos skuffer ikke, når det kommer til bibshorts.

Seneste indlæg i debatten

Denne gang lykkedes det. Gino Mäder (Bahrain-Victorious) sikrede sig en flot etapesejr i Giro d'Italia, men det smertelige minde om en glippet sejr i årets Paris-Nice sidder stadig fast i den schweiziske rytter.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/mder_holdt_hjem_alt_jeg_kunne_taenke_paa_var_paris-nice/Cecilie Uttrup Luwig sluttede som nummer otte, mens Annemiek van Vleuten sikrede Movistar endnu en sejr, da kvinderne i dag kørte det spanske endagsløb Emakumeen Nafarroako Women's Elite Classics. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/uttrup_med_ny_top_ti-placering_-_van_vleuten_sejrede/I disse dage køres Giro d'Italia, som vi dækker intenst. Hver dag skriver vores ekspert, Emil Axelgaard, optakter til etaperne, og som led heri analyserer han den foregående dags begivenheder. Vi bringer her hans analyse af 6. etape. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/giro_ditalia-analyse_fri_for_slovenske_monstre/> Kan vi holde op med at tale om Yates ? Han døde før beregnet, men som forventet døde han. > > Det bliver Remco… Bernal bliver en fin nummer 2 eller 3 hvis ryggen holder Det var et skud for at undgå at fedtspille 😂 Fedt cykelløb indtil nu. Men bekymrende at at udfordrerne falder fra så hurtigt. Jeg er rigtig ærgerlig over både Landas og Dombrowskis skæbne i går (selvom de nok havde spillet biroller i forhold til den samlede sejr). Jeg synes altså stadig det virker nærmest naturstridigt hvis Remco skulle vinde vinde. Bernal virker til at have fundet sig selv. Så nu fedtspiller jeg og siger Bernal.

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Populært svensk restitutionsproducent rykker ind i Danmark
Flowlife tager nu sit første skridt ind i Europa med lanceringen i Danmark. Ved at give folk kvalitetsprodukter og samtidig give kunden den samme nærhed og oplevelse, som i det virkelige liv vil Flowlife skabe Danmarks bedste e-handelsted.
Produktnyt: Canyon lancerer ny gravelcykel
Canyon lancerer i dag en ny gravelcykel: Grizl. Feltet.dk kigger nærmere på cyklen og dens egenskaber.
Test: EKOI Premium 80 solbriller
Markant XL-design som bæres af mange proffer og som byder på en virkelig god linse til en fornuftig pris.
Bog-aktuelle Bastian Emil: "Cykelsporten svælger i sin historie"
Hans første bog udkommer i dag, og i den forbindelse inviterede Bastian Emil Goldschmidt Feltet.dk hjem i privaten til en snak om "Fremad", der behandler cykelsportens grundlæggende elementer gennem et levende sprog i kontakt med fortidens helte.
Se alle Giro-etaper uden reklamer
Discovery har rettighederne til årets Giro d'Italia, og det bliver rig mulighed for at følge hele årets Giro d'Italia. Streamingstjensten Discovery+ har en række fordele, hvis du vil følge årets første Grand Tour.
Giro-spillet starter i dag kl. 14 - Præmier for over 50.000 kroner
Kan du vinde års Giro d'Italia managerspil? Så kan du vinde en lækker racercykel til næsten 20.000 kroner og samtidig modtager du over 8000 kroner kontant.
Ny distributør vil bygge Guerciotti brandet op igen i Norden
Guerciotti var stort i Danmark i 80, 90'erne, hvor blandt andet Brian Holm og verdensmesteren Henrik Djernis kørte på det italienske cykelmærke. Nu vil en ny distributør bygge Guerciotti brandet op igen i Norden.
Test: Smoove Lube kædevoks
Nyt smøremiddel til kæden, der overrasker i test med god holdbarhedsevne og nemt at bruge.
Rapha gør det igen - præsenterer vildt designet Giro-tøj
EF Education-NIPPO kommer igen i et specialt outfit til Giro d'Italia. Rapha har designet Euphoria kollektionen.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet