Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Herning Løbet 2021

DATO:

18/09-2021

TYPE(R):

Landevej

DISTANCE(R):

30 km65 km95 km

KATEGORI(ER):

Fællesstart

KLASSE(R):

Motionister

ADRESSE:
Nordvesthallen, Tjørring,
Gilmosevej

KONTAKT:
Tjørring Cykelmotion
Ole Sørensen
Telefon: 26248443
Email: olelausoerensen@g.mail.com

TILBAGE TIL LØBSKALENDER »

Skandinaviens første gravelfestival ser dagens lys
Tre danskere står bag festivalen og de har store planer.
Hold varmen under træningen i vinterperioden
Gør de kolde ture på cyklen til en fornøjelse. Den rigtige påklædning er vigtig for, at du kan holde varmen fra start til slut. 
Gravel ride: En vinterdag på grus i Vejle Ådal
Det er blevet vinter i Danmark, og frosten har sat ind. Det afholder dog ikke mig fra at tage en tur i Vejle Ådalen
Test: Vintertøj fra Futurum
”4 Seasons” er navnet på vinterkollektionen fra mærket Futurum. Med tøj fra denne kollektion sæt kommer du godt igennem vinterhalvåret med våde og kolde dage på landevej, grusstier og i skov. Det slidstærke og funktionelle tøj kommer med en række nytænkende detaljer, og det er optimalt til et barsk nordeuropæisk klima. Her får du lækker kvalitet til en meget fornuftig pris.
Job: Cykelsøgemaskinen Velomio.com søger sælger
Cykelsøgemaskinen Velomio.com søger en sælger. Er du den rette person og har du kendskab til cykelbranchen?
Produktnyt: Lazer Sphere - Cyklistens nye bedste ven
Ved at bygge videre på successen fra Lazer Genesis, præsenterer Lazer deres nyeste hjelm: Lazer Sphere. 
Test: Rapha Classic vinterjakke
En teknisk jakke i klassisk indpakning, som giver god beskyttelse i kombination med let vægt. En jakke som kan det hele.    
Test: Rapha Pro Team vinterjakke
En virkelig topjakke til den seriøse rytter, som også kører stærkt om vinteren.
Produktnyt: Nye flade mountainbike sko fra Crankbrothers
Crankbrothers introducerer ny serie af flade cykelsko til brug på mountainbiken. Kollektionen består af to modeller med klamper og én uden.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

I 2020 kom tingene aldrig til at spille for Alexander Kamp, men det har han nu lagt bag sig. Feltet.dk har snakket med Kamp og bringer interviewet over to dele. Anden del omhandler kampen for at genopbygge selvtilliden og fordelene og ulemperne ved at være fem landsmænd på samme hold. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/alexander_kamp_efter_svaert_2020_jeg_skal_op_paa_hesten_igen/Jeg har ellers lige købt nye Continental 4-season i lidt større bredde for forhåbentlig at få lidt mere vinter-grip, og fravalgte at smide indlæg i igen, så det kommer jeg nok til at fortryde :persevere: Selv om et Durano Plus er et af de bedst beskyttede dæk, så er det nok mere et spørgsmål om held / uheld. Jeg har selv prøvet at montere et helt nyt DP og så punktere efter 5 km. Indlæg har jeg gode erfaringer med. Jeg har endda prøvet at måtte stoppe op fordi jeg kunne høre der sad en sten fast. Det viste sig at være en pænt stor flintsten, og rigtig spids tilmed. Den var igennem dækket, men den kom ikke igennem indlægget selv om den stak ud af dækket og dermed for hver omdrejning blev trykket indad. Det kan godt tænkes at indlægget strækker sig lidt ved pumpning, men jeg vil nu alligevel råde til at få det klippet til inden brug. Jeg har prøvet at have en smule overlap, og det kunne mærkes for hver omdrejning.Du behøver ikke nødvendigvis anvende Bkool's egne adaptere... Jeg havde en Bkool Smart Pro (hed den vist) hometrainer, som jeg monterede min Scott thru-axle landevejscykel på. Hertil anvendte jeg adaptere fra Kinetic som denne: https://www.cykelpartner.dk/tilbehoer-og-daek-til-hometrainere/kinetic-12-mm-thru-aksel---til-hometraine---grov-gevind Kinetic laver den i 3 versioner, det du skal holde øje med er gevindet. Desværre har Cykelpartner kun denne version lige nu, de har haft alle 3 tidligere. Tacx laver noget lignende, de fås hos Cykelgear, men jeg kan se at nogle af dem er udsolgte, dog ikke denne version: https://www.cykelgear.dk/tilbehor/hometrainer/tilbehor-til-hometrainer/tacx-m12x175-e-thru-axle-til-hometrainer I sidste ende kunne denne måske være et rigtig godt bud: https://www.cykelgear.dk/tilbehor/hometrainer/tilbehor-til-hometrainer/wahoo-kickr-snap-142x12-aksel-adapter Her får du alle 3 versioner i ét hug, det koster godt nok lidt mere, men så behøver du ikke finde ud af hvilken der passer, med risiko for at du ikke kan få fat på den :blush: Prøv at kontakte Cykelgear om den vil passe til din hometrainer, det bør den gøre hvis ellers den har de her "kopper" der skal spændes fast ovenpå thru-axlens "møtrik-ender".Den tredobbelte verdensmester i cyklecross, Mathieu van der Poel, ser i en video fra sit hold, Alpecin-Fenix, frem mod weekendens VM i belgiske Oostende. Her fortæller han, at VM er årets primære mål, da han ikke længere skal bevise sit værd i de andre løb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_der_poel_jeg_skal_ikke_laengere_bevise_mig_selv/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet