Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Forårsløbet

DATO:

21/04-2019

TYPE(R):

Landevej

DISTANCE(R):

60 km90 km120 km

KATEGORI(ER):

Fællesstart

KLASSE(R):

Motionister

ADRESSE:
Kasernevej 24
4700
Region Sjælland

KONTAKT:
Næstved Cykel-Motion
Claus Lücking
Telefon: 25438823
Email: lu@naestved-cykel-motion.dk

TILBAGE TIL LØBSKALENDER »

Hold varmen under træningen i vinterperioden
Gør de kolde ture på cyklen til en fornøjelse. Den rigtige påklædning er vigtig for, at du kan holde varmen fra start til slut. 
Gravel ride: En vinterdag på grus i Vejle Ådal
Det er blevet vinter i Danmark, og frosten har sat ind. Det afholder dog ikke mig fra at tage en tur i Vejle Ådalen
Test: Vintertøj fra Futurum
”4 Seasons” er navnet på vinterkollektionen fra mærket Futurum. Med tøj fra denne kollektion sæt kommer du godt igennem vinterhalvåret med våde og kolde dage på landevej, grusstier og i skov. Det slidstærke og funktionelle tøj kommer med en række nytænkende detaljer, og det er optimalt til et barsk nordeuropæisk klima. Her får du lækker kvalitet til en meget fornuftig pris.
Job: Cykelsøgemaskinen Velomio.com søger sælger
Cykelsøgemaskinen Velomio.com søger en sælger. Er du den rette person og har du kendskab til cykelbranchen?
Produktnyt: Lazer Sphere - Cyklistens nye bedste ven
Ved at bygge videre på successen fra Lazer Genesis, præsenterer Lazer deres nyeste hjelm: Lazer Sphere. 
Test: Rapha Classic vinterjakke
En teknisk jakke i klassisk indpakning, som giver god beskyttelse i kombination med let vægt. En jakke som kan det hele.    
Test: Rapha Pro Team vinterjakke
En virkelig topjakke til den seriøse rytter, som også kører stærkt om vinteren.
Produktnyt: Nye flade mountainbike sko fra Crankbrothers
Crankbrothers introducerer ny serie af flade cykelsko til brug på mountainbiken. Kollektionen består af to modeller med klamper og én uden.
LIVESTREAM: Social Ride med VM-sølvvinderen
Se livestream af Social Ride med Anders Foldager.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Lige som afsluttende krølle på historien har jeg langt om længe taget mig sammen til at bestille en indendørs cykel. Jeg genovervejede endnu engang min idé og endte med, at jeg hellere ville vente en smule og så få netop den cykel jeg gerne ville have ved at gå lidt op i budget og endte med topmodellen IC8 fra Life Fitness: https://www.fitshop.dk/life-fitness-indoor-bike-ic8-power-trainer-lf-ic8b2-01 Jeg var også forbi Wahoo, Tacx og Stages smart bikes, men foretrak en bundsolid spinningcykel fremfor en smartbike med masser af "ægthedssimulering" til følge. Faktisk fandt jeg efter >1½ års ejerskab ud af, at mit løbebånd kan levere data blandt andet Kinomap og endda styres af appen (dog ikke Zwift), men det tændte heller ikke nogen motivation, så jeg fortsætter med musikken og Netflix. Endnu en gang tak til alle input. De gav da lidt mere at tænke over og mange flere timers roden rundt på nettet før beslutningen blev truffet.Jeg købte denne racercykel https://www.bikesport.dk/specialized-tarmac-sl6-raspberry-chameleon.html og jeg er så tilfreds med den, den er super let og er så behagelig at kører på!! kan varmt anbefales! Mvh lena https://brugtetrusser.dk/ Ja, det er meget sådan jeg har det. Jeg har typisk et motionsløb der ligger i begyndelsen af maj - sæsonens første -, og det er sjældent jeg helt når at komme på toppen til det løb. Men derefter får formen det sidste nøk opad (og et løb kan jo i sig selv også bidrage til det, fordi man går all-in).Hejsa allesammen. Jeg har en hometrainer, som jeg desværre ikke helt får brugt så ofte, som jeg gerne vil. Det skyldes primært at jeg er nødsaget til at bruge min cykel som almindelig hverdags/pendler cykel. Men herunder coronakrisen tænkte jeg, at det er mere end oplagt at tage den i brug igen. Men jeg synes det er for besværligt at skifte dæk, hver gang jeg vil træne på den. Tror I det kunne fungere at købe et ekstra baghjul med en kassette magen til, og så blot skifte baghjul hver gang? Jeg er med på, at det måske ikke vil køre helt optimalt, da kæden og kassetten ikke slides samtidigt. Men vil cyklen stadig være til at cykle på?

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Andet