Rundt om Rold

DATO:

15/04-2018 - 15/04-2018

TYPE(R):

Landevej

DISTANCE(R):

55 km110 km

KATEGORI(ER):

Fællesstart

KLASSE(R):

Motionister

ADRESSE:
Rebildvej 36
9520
Region Nordjylland

KONTAKT:
Marcello Bergamo Bike Challenge
Nikolaj Hebsgaard
Telefon: 40178435
Email: nh@cykelmagasinet.dk

TILBAGE TIL LØBSKALENDER »

Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Det sidste WorldTour-etapeløb før Giro d´Italia, Romandiet Rundt, indledes denne tirsdag. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/starttider_prolog_til_romandiet_rundt_2024/> Personligt ville jeg svede alt for meget hvis jeg kørte med samme påklædning som dig - og jeg ville bare blive våd indefra i stedet. Så der er nok bare nogle personlige præferencer der spiller ind - mere end at lag-på-lag er et markedsføringsstunt. Det forstår jeg så ikke helt. Jeg kører med et minimalt antal lag, og så siger du at du ville svede voldsomt med det tøj - samtidig med at du mener at lag-på-lag er praktisk? En af grundene til, at lag-på-lag-princippet ikke er noget, jeg praktiserer meget (hvis nogen overhovedet praktiserer det?), er, at jeg meget nødig skifter tøj undervejs. Jo, altså, hvis jeg var på en seks timer lang tur i Alperne med indlagte spisepauser mv., så er det da sandsynligt, at et lille tøjskifte kunne komme på tale. Men på standardture i Danmark er det 99 ud af 100 gange et spørgsmål om at have tjekket vejrudsigten først og så klædt sig på ud fra sin erfaring. Hvis lag-på-lag skulle give mening, så skal man da have mindst tre lag på - og der må jeg bare sige, at det har jeg tæt på aldrig. (Med mindre man regner overdelen på bibs med.) Lige hvad "våd indefra" angår, så har jeg svært ved at se problemet. Det er da kun under alpine forhold eller på ture med længere stop, at det kan blive ubehageligt. Vådhed i form af sved opstår jo når kroppen er varmet op, og personligt oplever jeg kun meget sjældent, at min krop bliver gennedkølet under hjemlige træningsture. P.S.: Jeg anerkender fuldt ud, at pendlerture er en særlig disciplin, hvad beklædning angår.Efter adskillige år med et hav af topplaceringer lykkedes det endelig Max Kanter at tage karrierens første sejr, og nu drømmer han helt sikkert om at gentage succesen. Han har i hvert fald chancen igen tirsdag, hvor løbet nok engang vender tilbage til Marmaris, der plejer at være rammen om en reduceret massespurt, men denne gang betyder en ekstra tur rundt i de omkringliggende bakker, at der måske kan blive skabt endnu større udskilning end vanligt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_3_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/Tour de Romandie har i mange år været det eneste WorldTour-løb, der stadig indledes med en prolog, og det gør løbet naturligvis også i år. Alligevel er det hele en anelse anderledes denne gang, hvor man for første gang siden 2008 åbner løbet med en ”rigtig” prolog, som vi kendte dem fra gamle dage, nemlig med en uhyre kort og teknisk sag, hvor der over bare 2280 bydes på ikke færre end 12 sving, og dermed taler meget for, at de sande prologspecialister, der typisk tæller sprintere og crossryttere endelig kan få lov at jagte den første førertrøje igen. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_prolog_til_tour_de_romandie_2024/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet