Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Det Østjyske Bakkeløb

DATO:

23/08-2017

TYPE(R):

Landevej

DISTANCE(R):

14 km30 km60 km

KATEGORI(ER):

Fællesstart

KLASSE(R):

MotionisterBørn

ADRESSE:
Næshøjvej 1A
8464
Region Midtjylland

KONTAKT:
Telefon: 30488010
Email: cykling@harlev-ik.dk

TILBAGE TIL LØBSKALENDER »

Disse 10 bøger bør du eje under Touren - SPAR 50%
Juli måned er det oplagte tidspunkt for fordybelse i cykelsporten, når de lange etaper i Tour de France ruller hen over tv-skærmen. Her får du ti oplagte bud på cykelbøger, du kan læse de kommende uger.
Vind en bil i ŠKODAs store Tour de France-quiz
Tour de France starter 6. juli, og det gør ŠKODAs store Tour de France-quiz også. Hovedpræmien er den helt nye ŠKODA SCALA 1.0 TSI 115 hk Style til en værdi af 244.800 kroner, og hver dag under løbet er der også lækre præmier til cykelfolket. 
Hjælp os - Vind en Garmin Egde 830
​Vil du vinde en Garmin Edge cykelcomputer 830 til en værdi af 3.199 kroner?
Isadore Flash Sale: Lad dit næste køb gøre en forskel
Lørdag den 14. juli starter Isadore et sjældent udsalg, hvor du kan spare op til 30 % på dit favorittøj.
Produktnyt: Rapha Aero
Rapha opdaterer den populære kollektion af Aero-produkter, som henvender sig til den seriøse rytter, som ikke kun er hurtig, men også elsker at se hurtig ud.
Populær cykelbog for hele familien
“Piraten, Kannibalen og de andre landevejsrøvere” er en skæv og anderledes cykelbog, der blandt andet er blev kaldt for cykelsportens svar på børnebiblen. Forfatteren bag den anmelderroste bog fortæller her om ideen med at skrive om cykelsportens største legender i et sprog, der rammer både børn og voksne.
Ny bog fra Thomas Dekker: Druk, damer og doping
Thomas Dekker var et af cykelsportens største talenter. Rabobank-rytteren fortæller i en ny bog, hvordan han ødslede sit talent væk.
Konkurrence: Ikke en Tour uden et ur
Tissot T-Race Cycling Tour de France Special Edition kan nu vindes i denne konkurrence på Feltet.dk og Motionsfeltet.dk.
Produktnyt: De Rosa lancerer 2020-kollektion
Et af Italiens allerstørste og mest klassiske cykel-brands lancerer nye, spændende nyheder til næste sæson krydret med et opsigtsvækkende, nyt logo.

Instagram #motionsfeltet

Seneste indlæg i debatten

Men jeg skal jo også køre ned fra Le Lac du Vernier (ligger vist ovre omkring der hvor “bagvejen” op til Alpen er...) Der skal jeg svømme 1.200 meter inden det går ned, hen til Burg de Oisans og så op...I forbindelse med at TV2 viser Daniel Denciks to nye film 'Forsvindingsnummeret' og 'Kaptajnens skygge' har Feltet.dk anmeldt de to film. Læs anmeldelsen af førstnævnte her, som er et portræt af brostensspecialisten Matti Breschel. En film der på mange måder er uortodoks indenfor sportsdokumentar-genren. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/filmanmeldelse_forsvindingsnummeret_af_daniel_dencik/ Classementet er helt sikkert game over. Ledelsen på holdet er ikke eksisterende og det gælder desværre også Jakob som sikkert er en flink fyr, men mangler at kunne sætte sig igennem overfor resten af holdet. Når man nu ved det, hvorfor så ikke gøre det så simpelt så muligt? Sid der hvor Ineos sidder punktum. Er klar over at positionskampen er hård, og mange gerne vil sidde der, men når man nu både som holdledelse og kaptajn ikke har evnerne til at køre sit eget løb uden at begå fejl på fejl så må man frem med albuerne og forsøge at tilkæmpe sig denne plads.Wout van Aert fra Jumbo-Visma vandt i dag 10. etape i Tour de France. Den tredobbelte cross-verdensmester sejrede efter voldsomt sidevindsdrama, hvor holdets sprinter Dylan Groenewegen aldrig kom med da feltet splittede. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/van_aert_efter_sejr_jeg_kan_ikke_tro_det/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

AndetBoligadvokat