Tour de Alheden

DATO:

14/05-2015

TYPE(R):

Landevej

DISTANCE(R):

6 km12 km22 km43 km105 km

KATEGORI(ER):

Fællesstart

KLASSE(R):

MotionisterBørn

ADRESSE:
7470
Region Midtjylland

KONTAKT:
Telefon: 2048 5341
Email: js13@mail.dk

LINKS:
Website

TILBAGE TIL LØBSKALENDER »

Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Det blev til dobbeltsejr til Decathlon AG2R på første etape af Romandiet Rundt, hvor danske Andreas Kron var i angreb i finalen. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/dobbeltsejr_i_perfekt_spurt_-_kron_i_finaleangreb/ De gange hvor jeg har kigget på at købe cykel i Tyskland er jeg endt med ikke at gøre det. Der er isoleret set penge at spare ved at købe i Tyskland. Den pågældende model (hvis jeg ser rigtigt) kan fås for omkring kr. 6000,- i Tyskland (€800) https://www.fahrrad-xxl.de/cube-nulane-m000065371 (jeg ved ikke om de leverer til udlandet). Men husk, at ved køb hos en almindelig cykelhandler kan du ofte få rabat i form af nedslag i pris eller gratis/nedsat lås, skærme osv.. Tit følger der også nogle serviceeftersyn med. Dertil at der skal betales transport fra udlandet. I forhold til forsikring skal du tjekke om du skal have udstedt et politistelnummer - som enten skal indhugges i stellet eller påføres med mærkat: https://www.cykelpartner.dk/blog/stelnummer#:~:text=Tyskland),for%20at%20f%C3%A5%20et%20stelnummer. Den 23-årige dansker leverede et af karrierens større resultater, da han blev nummer fire på fjerde etape af Tyrkiet Rundt. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/skuffet_dansker_reagerer_paa_fjerdeplads/Når kaptajnen har det hårdt, så må man tage sagen i egen hånd. Danskeren viste i dag, at han holdet har god grund til at give ham egne chancer. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/tobias_lund_reagerer_paa_foerst_professionelle_sejr/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet