Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Lasse Wedege Penning 30.07.2018 @ 10:38

Kongen af Le Mans kører igen Kongeetapen - og i år sker det for Knus Kræft, der er med til at skabe trivsel, håb og glæde for kræftramte børn og deres familier

Efter han indstillede sin enestående karriere, har Tom Kristensen vist, at han ikke kun er hurtig på fire hjul - også på cyklen formår verdensstjernen at holde et højt tempo, og han glæder sig over at kunne kombinere cyklingen med det at skabe penge til og opmærksomhed om en god sag.

 

Sammen med Peter Larsen Kaffe og KidsAid har Tom Kristensen taget initiativ til at indsamle penge, der går direkte til hjælpe børneafdelinger rundt om i landet med at give kræftramte børn og deres familier positive oplevelser - og begejstringen blandt deltagere og tilskuere til Kongeetapen ligger derfor i tråd med Knus Kræfts livsbekræftende mål om at give gode oplevelser i en svær situation.

 

"Kongeetapen er altid en fantastisk oplevelse, og jeg håber, at årets udgave er starten på en fast tradition i forbindelse med Knus Kræft," siger Tom Kristensen.

 

Kongeetapen køres i år for 10. gang, og på de få år er det unikke motionsløb, der er en del af PostNord Danmark Rundt-programmet, blevet en klassiker. Tom Kristensen glæder sig derfor også over at være tilbage til jubilæumsudgaven af Kongeetapen, der efter starten i Viborg byder på rigtig mange højdemeter - og de sidste bliver på den i dansk cykelsport så legendariske finalestigning på Kiddesvej, hvor der traditionen tro vil være masser af tilskuere på plads.

 

Det er stadig muligt at tilmelde sig Kongeetapen og dermed altså få mulighed for at køre side om side med Tom Kristensen på Kiddesvej og de øvrige kendte stigninger, der er en del af Kongeetapen. Det er en unik chance for at blive en del af PostNord Danmark Rundt-festen og "teste" etapen, inden det professionelle felt lidt senere samme dag skal køre den.

 

Knus Kræft Race Day af Peter Larsen Kaffe & Tom Kristensen for KidsAid er en del af Knus Kræft-arrangementerne til fordel for syge børn og deres familier.

Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten aflyses
Grundet et for lavt deltagerantal har arrangørerne efter samråd med sponsorer og Rebild Kommune valgt, at aflyse Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord den 2. september i Rebild.
Lars Bak udgiver ny bog
På mandag udkommer Hjælperytteren med Lars Bak som hovedperson.
Vejen til Maratona – Amazing Assos
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Vi træner i arbejdstiden - ’Specialized Lunch Ride’
Motion er vigtigt, det kan der vist ikke være den store tvivl om! Men hvordan finder man lige tiden til det i en travl hver dag? Det er en udfordring for mange.
En fascinerende tidsrejse med stålramme og tåclips
Vintagecykling er populært som aldrig før. Hvor det i begyndelsen var store cykelnationer som Italien, Frankrig og Belgien, der stod for vintagearrangementer, har trenden nu bredt sig over det meste af Europa. Lige syd for grænsen - i Ludwigslust nær Schwerin - afvikler man hvert år et af Tysklands største cykelevents, Velo Classico.
Er du klar på en helt ny udfordring?
Et helt nyt managerspil ser dagens lys på Feltet.dk - Efterårsspillet 2018, hvor alle efterårssklassikere og store etapeløb er med.
Strava kan gøre dig til træningsjunkie
Rigtig mange motionister bruger GPS-trackingapps, Facebook-fora eller lignende samlingssteder til at motivere sig selv til at træne mere - ofte med succes.
Læs om fire års cykelpolitik på Motionsfeltet
Motionsfeltet.dk gik i luften for over fire år siden, og det er blevet til en del artikler siden.
En Tour de France-vinder vender hjem
Carlos Sastre deltager igen i Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den 2. September i Rebild - og alle har muligheden for at møde ham.

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat