Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Lasse Wedege Penning 30.07.2018 @ 10:38

Kongen af Le Mans kører igen Kongeetapen - og i år sker det for Knus Kræft, der er med til at skabe trivsel, håb og glæde for kræftramte børn og deres familier

Efter han indstillede sin enestående karriere, har Tom Kristensen vist, at han ikke kun er hurtig på fire hjul - også på cyklen formår verdensstjernen at holde et højt tempo, og han glæder sig over at kunne kombinere cyklingen med det at skabe penge til og opmærksomhed om en god sag.

 

Sammen med Peter Larsen Kaffe og KidsAid har Tom Kristensen taget initiativ til at indsamle penge, der går direkte til hjælpe børneafdelinger rundt om i landet med at give kræftramte børn og deres familier positive oplevelser - og begejstringen blandt deltagere og tilskuere til Kongeetapen ligger derfor i tråd med Knus Kræfts livsbekræftende mål om at give gode oplevelser i en svær situation.

 

"Kongeetapen er altid en fantastisk oplevelse, og jeg håber, at årets udgave er starten på en fast tradition i forbindelse med Knus Kræft," siger Tom Kristensen.

 

Kongeetapen køres i år for 10. gang, og på de få år er det unikke motionsløb, der er en del af PostNord Danmark Rundt-programmet, blevet en klassiker. Tom Kristensen glæder sig derfor også over at være tilbage til jubilæumsudgaven af Kongeetapen, der efter starten i Viborg byder på rigtig mange højdemeter - og de sidste bliver på den i dansk cykelsport så legendariske finalestigning på Kiddesvej, hvor der traditionen tro vil være masser af tilskuere på plads.

 

Det er stadig muligt at tilmelde sig Kongeetapen og dermed altså få mulighed for at køre side om side med Tom Kristensen på Kiddesvej og de øvrige kendte stigninger, der er en del af Kongeetapen. Det er en unik chance for at blive en del af PostNord Danmark Rundt-festen og "teste" etapen, inden det professionelle felt lidt senere samme dag skal køre den.

 

Knus Kræft Race Day af Peter Larsen Kaffe & Tom Kristensen for KidsAid er en del af Knus Kræft-arrangementerne til fordel for syge børn og deres familier.

Test: Bontrager Ballista cykelsko
Ultrakomfortabel racersko i høj kvalitet i minimalistisk design og med alternativ placering af BOA-spændet.
Produktnyt: QM Sportscare produkter
Ny serie af belgisk udviklede og producerede produkter er landet i Danmark. Produkterne tilbyder cykelrytteren komfort og pleje i alverdens afskygninger.  
Se verdensmester Valverdes nye cykel og udstyr
Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.
Elcykler stormer - ny klub og UCI arrangerer VM
Elcykler boomer på verdensplan, men indtil videre er salget ikke eksploderet i Danmark, men det stiger dog hvert år. Men producenterne og grossisterne i Danmark forventer, at de næste to år slå elcykler for alvor igennem i Danmark også. 
CykelSportMesse i Aarhus med gratis adgang
Efter 10 års succes i Roskilde, gør CykelSportMessen nu sit indtog i Aarhus. Messen slår dørene op lørdag den 26. og søndag den 27. oktober - og der er gratis adgang.
Mecklenburg Vorpommern åbner op for spændende cykelmuligheder
Mecklenburg Vorpommern er på mange måder en uopdaget perle for cyklister. Som delstat i det gamle Østtyskland har området ligget i mølpose adskillige år, og man er nu i fuld gang med at modernisere, så alt kommer op på vestligt niveau.
Job: Bjarne Egedesø A/S søger Servicetekniker/Intern sælger
Egedesø søger en ny medarbejder, og det kunne måske være dig? Se nedenstående stillingsopslag.
Test: Roeckl Ibros cykelhandsker
Roeckl er specialister i cykelhandsker og ses jævnligt på flere topatleter - tidligere har blandt andet vores egen Lasse Norman Hansen brugt handskerne flittigt under hans banetriumfer.
Smukke panoramaudsigter og udfordrende nedkørsler
Hohe Salve i Kitzbüheler Alpen er stedet, hvor du finder et stort net af brede grusstier velegnede til gravel-bikes eller hardtail-mountainbikes samt tekniske og udfordrende nedkørsler, der er perfekte til brede dæk og fuldt affjedrede trial-bikes.

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat