07.12.2018 @ 19:07

En lækker svedtrøje som ikke sidder malet på og derved henvender sig til mange ryttertyper.

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Introduktion:

Louison Bobet-mærket har navn efter den tidligere franske mester og er skabt af hans egen nevø samt en nær ven af familien.

 

Missionen er at skabe en hyldest til de imponerende resultater som Louison Bobet opnåede i sin karriere, hvilke inkluderer intet mindre end tre Tour de France-sejre og et verdensmesterskab.

 

Louison Bobet mestrede de karakteristika, som ofte gør en stor mester: Han var elegant og havde den ’panache’, som alle elskere af cykelsport sætter så højt.

 

Tilgangen for mærkets moderne cykeltøj er, at fornøjelse og ydeevne skal kombineres i produkterne uden at gå på kompromis med stil.

 

Mærket er dedikeret til cykelentusiaster, der værdsætter det dæmpede, klassiske look med klare referencer til fortidens ryttere.

 

 

Bédée 43 ML base layer
Farve: Sleet Grey
Størrelser: S-XL
Vejledende udsalgspris: 565,- kroner (fås også i kortærmet version til 525,- kroner)

 

Test

Bédée 43 ML er et langærmet inderste lag fremstillet i 100 procent merinould fra New Zealand.

 

Merinould er kendt for egenskaber som fremragende temperaturregulering og evnen til at fjerne sved fra huden og transportere det væk fra kroppen. Egenskaber som findes naturligt i materialet, sådan at man ikke behøver at behandle det yderligere eller blande det med andre stoftyper for at opnå disse karaktertræk.

 

I tillæg til de ovenstående egenskaber er merinoulden lun, som alle øvrige uldtyper, hvilket giver materialet dets ret unikke anvendelsesmuligheder. For trøjer i merinould har et bredt anvendelsesspektrum, da de reelt har relevans i alle cykelsæsonens årstider.

 

Kvalitet

Bédée-trøjen er som skrevet fremstillet af ren merinould. Det giver en blød, lækker og tynd trøje, som er utrolig lækker at få i hånden. Louison Bobet har valgt at fremstille trøjen i en let og tynd variant, hvilket netop skal sørge for, at den kan dække flere årstider og ikke kun vinteren.

 

Ulden er også lækker mod kroppen og sætter sig som et blødt omslag, som man faktisk let får lyst til at beholde på til andet end cykling også.

 

 

Pasform

Louison Bobet er for alvor lykkes med at ramme en nærmest perfekt pasform. Bédée-trøjen er lavet til at sidde tæt, hvilket også er en nødvendighed for at aktivere uldens egenskaber optimalt. Dog har vi tidligere oplevet, at nogle baselayers har tendens til at overgøre det lidt og sidde klistret på, hvorved nogle af egenskaberne faktisk synes at mindskes.

 

Her har Louison Bobet til gengæld styr på tingene. Trøjen sidder behageligt tæt, men den sidder ikke malet på, og den er helt perfekt afstemt på stort set alle nøglepunkterne.

 

Trøjen sidder rigtigt fint til hen over brystet og skuldrene, og halsen har en tilpas høj udskæring til, at den dækker helt op over kravebenene, men ikke er for høj i forhold til at lyne en cykeltrøje helt op.

 

Ærmerne sidder også tilpas tæt til, at man let kan have en tætsiddende, langærmet jersey over, uden at det hele krøller sammen og ødelægger pasform og fornemmelse.

 

Mest af alt er pasformen ret naturlig og sætter sig om kroppen, så man nærmest ikke bemærker det. Pasformen vil således passe til de fleste kropstyper, og er man ikke bygget som en licensrytter, så skal man ikke frygte, at man skal tage til takke med en klaustrofobisk fornemmelse.

Blot en tætsiddende, men behagelig og naturlig følelse - præcis som det bør være.

 

 

Performance

Ude på cyklen skuffer Bedée-trøjen heller ikke. Den giver en lun fornemmelse under en trøje eller en jakke, hvilket er rigtig rart i disse kolde måneder.

 

Da den er forholdsvis tynd, egner den sig rigtig godt til overgangsfaserne, som forår og efterår repræsenterer. Her er den ikke for varm til de dage med 12-14 grader.

 

Omvendt har vi også kørt i den i 3-4 grader med en kraftig jakke over, hvor udfordringen så bliver at holde kroppen tør, når ventilationen bliver hindret i højere grad.

 

Her er trøjen også fremragende. Den flytter fugten fint ud på ydersiden og tørrer ret hurtigt op, når intensiteten lettes eller jakken åbnes en smule.

 

En anden god ting er, at pasformen bibeholdes, selv når trøjen er gennemsvedt. Den sidder stadig tæt og behageligt og bliver ikke ’slasket’ nogen steder, som andre svedtrøjer kan, når de gennemsvedes.

 

I hele testperioden har vi kun vasket trøjen to gange, selv om den er blevet brugt rigtig meget. Det er en anden af de klare fordele ved merinould, som ikke tager imod lugt fra for eksempel armhulerne. Derved kan man nøjes med at lufte trøjen på en bøjle efter brug, og når den har lufttørret, så er den frisk på ny.

 

Konklusion

Bedée-trøjen tikker alle boksene. Den er lækker i kvaliteten, sidder fremragende og yder fint ude på cyklen.

 

Er man til baselayers i merinould, så får man her en lækker størrelse, som helt sikker vil holde mange sæsoner, og som har potentiale til at blive det, man griber efter som det første, hver gang vintertræningen skal passes.

 

Stillet til rådighed af: Louison Bobet Danmark

Motionsfeltet.dk's vurdering:

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Skuffet Albert Philipsen reagerer på Paris-Roubaix
Juniorverdensmesteren var blandt favoritterne til det prestigefulde løb, men et brostensstyrt gjorde løbet sværere for ham.
Dansk endagsløb præsenterer ny finale: Giver holdene noget at tænke over
Grand Prix Herning har præsenteret en spændende ny rute til årets løb, som vil udfordre rytterne på de karakteristiske grusveje helt ind i finalen og forhåbentlig skabe endnu mere spænding i det danske UCI-løb.
Positiv opdatering på Vingegaard-operation
”Jonas har gennemgået vellykket operation” sådan skriver Team Visma Lease a Bike via mediet X. 
Cykelsportens Myter: Oplev Rolf, Holm og Bastian Emil
Den 11. juni gæster Brian Holm, Rolf Sørensen og Bastian Emil Goldschmidt Det Ny Teater til en snak om cykelsportens barske storhed og varmer op til Tour de France 2024. 
Test: ABUS Gamechanger 2.0
Aerodynamik, ventilation og komfort er i højsædet i den nyeste udgave af ABUS’ populære landevejshjelm Gamechanger. Hjelmen har store ventilationskanaler, flere aerodynamiske features, gode indstillingsmuligheder og er strippet for overflødige elementer, som er med til at holde hjelmens vægt godt nede. Feltet.dk har testet hjelmen - læs med her og find ud af hvordan hjelmen klarer sig i testen.
Startlisten til kvindernes Paris-Roubaix - 3 danskere med
I dag køres kvindernes Paris-Roubaix, og der er tre danskere blandt de deltagende.
Flere brosten end i 30 år: Her er pavéerne i Paris-Roubaix 2024
Pavéerne til årets Paris-Roubaix er blevet præsenteret.
Tour des Stations et cykelløb for motionister med gode bjergben
Er du til højdemeter og stigninger, så er Tour des Stations præcis et løb for dig! Prøv kræfter med en benbrækker.
Første cykelmagasin på gaden
Første udgave af Motionsfeltet.dk's nye magasin er landet på gaden! Læs det nu og få også adgang til 7 tidligere magasinet, som er udgivet af Bikemania Magazine.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Elcyklernes kvalitet stiger: Nu er producent klar med elcykel fra øverste hylde
Gennem de seneste år er salget af elcykler steget markant, og det kan ses på elcyklernes kvalitet. I år lancerer producenten Gazelle en ny version af deres populære model, Eclipse, som sætter nye standarder og giver bilen kamp til stregen som det foretrukne transportmiddel.
Schurter og Fini ender på podiet – Ghost Factory triumferer på kvindesiden
Det blev til en samlet andenplads for Sebastian Fini og Nino Schurter i Absa Cape Epic.
Chefens hjørne: Feltet.dk startede for alvor på lokummet
Feltet.dk fylder i dag 21 år, men hvordan startede Skandivinaens største cykelside egentligt?
Nyt dansk talent smadrer Vingegaards gamle rekord
Den unge dansker slog den dengang 21-årige Jonas Vingegaards rekord fra 2018 med over 20 sekunder. En rekord, der for bare en måned siden blev taget af supertalentet Juan Ayuso.
Bosch lancerer batteri til elcykler - med fire store nyheder
Bosch eBike Systems lancerer en ny batteriinnovation til el-cykler. PowerPack 800 Frame er navnet på det nye powerfulde batteri, men med batteriet følger flere store nyheder fra producenten.  

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet