Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Christian Berg 15.10.2018 @ 19:23

Man er ikke i tvivl om, at det er verdensmesteren, der kører rundt på denne cykel.

I løbet af sin lange karriere har Alejandro Valverde vundet ufatteligt meget, og i slutningen af sidste måned fik han den sejr, han ønskede sig mest. I østrigske Innsbruck blev han nemlig verdensmester, og han skal derfor køre det næste år i regnbuetrikoten.

 

Nu har den spanske stjerne også fået lavet en cykel, der passer til de mytiske striber. Valverdes Canyon Ultimate CF SLX er nemlig blevet lakeret i VM-farverne, så den hovedsageligt er hvid, mens den forreste del af rammen er i stribernes farver.

 

Udover rammen fra Canyon, så er alle komponenterne på cyklen også lavet i samspil med Movistars sponsorer. Regnbuefarverne er desuden også blevet inkorporeret i Bora Ultra hjulenes design, så hele cyklen hylder Valverdes store triumf.

Den hvide Fizik Antares sadel har fået regnbuestriber på siderne, mens Power2Max wattmåleren også har fået regnbuestriber. I samarbejde med Lizard Skins er cap og styrbåndet også lavet hvid, så det spiller sammen med cyklen.

Hvis du troede, det festen stopper her, så kan du godt tro om igen. Alejandros har nemlig også fået en specialudgave af ABUS AirBreaker hjelmen, som spiller sammen med tøjet fra Endura. Elite har lavet specielle drikkedunke og holdere til den nye verdensmester og han har  også fået en ny Drivo hometrainer med regnbuefarver. Ikke dårligt at være verdensmester på udstyrsfronten...


Movistar-stjernen er nu noteret for 122 professionelle sejre. Cyklen blev indviet i årets Lombardiet Rundt, hvor Valverde dog ikke vandt, men blev nummer 11. 


Se mange flere billeder på Feltet.dks Facebookside - HUSK at følge Feltet.dk på Facebook.
 

GOOD VIBES ONLY – CANYON//SRAM Zwift Academy 2018 – et overraskende godt sted at starte på en hometrainer
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
Test: Isadore Thermerino Jersey
Isadore er et hjertebarn tilhørende de tidligere professionelle cykelbrødre Martin og Peter Velits.
GOOD VIBES ONLY – LOUISON BOBET – Good looking and great feeling
I forbindelse med mit medlemskab på Team Motionsfeltet.dk har jeg fået en invitation til at skrive om mit liv og mine erfaringer med motionscykling her på Motionsfeltet.dk. Jeg er ikke journalist, og jeg er ikke licensrytter eller noget, der ligner…
CykelSportMessen - alle gode gange 11
Over 50 udstillere står klar, når Roskilde Kongrescenter åbner op for den 11. udgave af CykelSportMessen, og Feltet.dk og Motionsfeltet.dk er som så ofte før til stede på messen.
Test: Canyon Grail
Grail er Canyons nyeste skud på stammen, når det kommer til terræncykler. Kategorien, som tidligere var domineret af cross-disciplinen, er nu blevet kraftigt udvidet med den kategori, som populært hedder ’Gravel’.
Rydhave Slots Efterskole: Hvis du mener det alvorligt
Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på interesseområderne.
Produktnyt: Cannondale Habit 2019
Udviklingen af de forskellige segmenter af mountainbikes er i konstant udvikling. Også hos Cannondale som inviterede os til Tyrkland for at se nærmere på deres seneste kreation. Vi tog derfor en tur til Freibur for at se nærmere på, og ikke mindst prøvekøre, den nye Cannondale Habit 2019.
Boganmeldelse: Lars Bak - Hjælperytteren
Seneste skud på stammen af cykelbøger udgivet i 2018 er “Lars Bak - Hjælperytteren”. Vi har læst bogen og kommer her med en anmeldelse af den.
Test: Bibshorts og langærmet jersey fra Louison Bobet
Det franske brand Louison Bobet er nu tilgængeligt på det danske marked med produkter, som holder en høj produktkvalitet og hylder fortidens afdæmpede æstetik.

Instagram #motionsfeltet

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat