Ved at bruge vores tjenester accepterer du samtidig vores brug af cookies.OKLÆS MERE OM COOKIES »

Af: Lasse Wedege Penning 24.07.2018 @ 11:37

Der mangler blot seks etaper af Tour de France 2018, og den endelige afgørelse nærmer sig. Du kan se alle etaperne gratis på Eurosport Player.

Rytterne kører i dag ud på 16. etapes 218 kilometer fra Carcasonne mod Pyrenæerne, og derfra er der ikke langt til Paris, og til det endelige podie er fundet. Jakob Fuglsang er stadig i spil til en topplacering, og du kan følge hans sidste kamp for podiet live.

 

Måske har du allerede opdaget, at der fra Tour de France har været highlight-videoer i referaterne og kortere klip med eksempelvis styrt. Dette er sket i samarbejde med Eurosport, som fortsat vil levere videomateriale til Feltet.dk de kommende uger, og du kan finde det hele i Feltet.dks videosektion.

 

I anledning af samarbejdet kan vi tilbyde et tilbud på Eurosport Player, hvor du helt uden binding kan få syv dages adgang gratis. Her kan du se Tour de France og alle Eurosports andre sportsbegivenheder live hver eneste dag. Se alle betingelser for tilbuddet på Eurosport Players hjemmeside.

 

Du kan altid følge etaperne i fuld længde på feltet.dk/live.

Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten aflyses
Grundet et for lavt deltagerantal har arrangørerne efter samråd med sponsorer og Rebild Kommune valgt, at aflyse Carlos Sastre Classic og Cykelstafetten Spar Nord den 2. september i Rebild.
Lars Bak udgiver ny bog
På mandag udkommer Hjælperytteren med Lars Bak som hovedperson.
Vejen til Maratona – Amazing Assos
Har du nogensinde leget med tanken om at køre en af de stores Gran Fondo-løb i udlandet? Så er vores artikelserie her - ’Vejen til Maratona’ måske noget for dig.
Vi træner i arbejdstiden - ’Specialized Lunch Ride’
Motion er vigtigt, det kan der vist ikke være den store tvivl om! Men hvordan finder man lige tiden til det i en travl hver dag? Det er en udfordring for mange.
En fascinerende tidsrejse med stålramme og tåclips
Vintagecykling er populært som aldrig før. Hvor det i begyndelsen var store cykelnationer som Italien, Frankrig og Belgien, der stod for vintagearrangementer, har trenden nu bredt sig over det meste af Europa. Lige syd for grænsen - i Ludwigslust nær Schwerin - afvikler man hvert år et af Tysklands største cykelevents, Velo Classico.
Er du klar på en helt ny udfordring?
Et helt nyt managerspil ser dagens lys på Feltet.dk - Efterårsspillet 2018, hvor alle efterårssklassikere og store etapeløb er med.
Strava kan gøre dig til træningsjunkie
Rigtig mange motionister bruger GPS-trackingapps, Facebook-fora eller lignende samlingssteder til at motivere sig selv til at træne mere - ofte med succes.
Læs om fire års cykelpolitik på Motionsfeltet
Motionsfeltet.dk gik i luften for over fire år siden, og det er blevet til en del artikler siden.
En Tour de France-vinder vender hjem
Carlos Sastre deltager igen i Cykelstafetten Spar Nord og Carlos Sastre Classic den 2. September i Rebild - og alle har muligheden for at møde ham.

Instagram #motionsfeltet

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk

Boligadvokat