23.03.2017 @ 13:08

”Hvis vores produkt ikke kommer med den bedste løsning, vil vi simpelthen ikke lancere det," sådan lyder det fra Douchebags, som har sendt nogle helt nye produkter på markedet.

"Hvis vores produkt ikke kommer med den bedste løsning, vil vi simpelthen ikke lancere det. Dette var den eneste forudsætning, vi havde sat for os selv, før vi indledte vores nyeste og største udfordring til dato - at designe den mest badass cykeltaske verden nogensinde har set. Og så gik vi i gang," forklarer Co-founder hos Douchebags Equipment Jon Olsson. 
 

Når man ønsker at udvikle det allerbedste produkt, hvad gør man så?

"Man arbejder med de absolut bedste. Derfor er Douchebags stolte af at afsløre, at vores cykeltaske er resultatet af et tæt samarbejde med Team Sky - verdens mest professionelle team," forklarer Olsson. 

 

"At lave en rejsetaske til et hold, der konstant rejser rundt og transporterer cykler mellem løb og træningslejre i hele verden, er ikke en let opgave. Cykler på det her niveau er finjusteret ned til mindste millimeter og at arbejde med sådan en vild performance-teknologi gjorde det til intet mindre end den ultimative taske udfordring, det bliver vi nødt til at indrømme."

 

Det hører med til historien, at Team Sky allerede i årevis havde forsøgt at arbejde sammen med flere store aktører i rejsetaske branchen, men ingen af ​​de cykeltasker lykkedes med at opfylde Team Skys høje krav. Det skete, at Team Skys chefmekaniker, Allan Williams, bemærkede Douchebags’ innovative tilgang til at udvikle ski og snowboard tasker, og han mente, at måske denne norske taskeproducent kunne klare udfordringen.

 

Allan tog ideen videre til danske Carsten Jeppesen, chef for Teknisk udvikling hos Team Sky. De to indså, at intet sammenligneligt med Douchebags’ ski og snowboardtasker, eksisterede i cykelverdenen, og det at anvende en lignende innovativ tilgang til cykeltasker kunne være en game changer for deres hold, der rejser med over 30 cykler i udlandet.


Kærlighed ved første blik

Og således mødtes Douchebags CEO Truls Brataas med Alan og Carsten på National Cycling Centre i Manchester, England. Mødet var en øjeblikkeligt kærlighedserklæring mellem de to virksomheder, da Team Sky og Douchebags indså, at deres grundlæggende forretningsfilosofi matchede perfekt. Udfordringen blev accepteret.

 

En kompleks udviklingsproces startede. Team Sky krævede ikke blot usammenlignelig produktfunktionalitet; beskyttelse, let vægt, funktionalitet og bekvemmelighed på et helt nyt niveau var også i toppen af ​​listen med krav. Samtidig skulle både styr og saddelpind være i stand til at blive på cyklen under transport. Ved at tilføje faktorer som størrelsen af ​​x-ray maskiner og stabiliteten af ​​cykeltasker, blev det hele kogt ned til en kritisk tilgang af kerneproduktet, der redefinerede cykeltasken.

 

Efter mere end to års non-stop hårdt arbejde sammen med Team Sky samt mountainbike atleter som de tre Atherton søskende og mange flere, lykkedes det endelig at designe en hybrid, med fordelene fra både en hard case og en soft case. En PCT-patenteret løsning der opfylder den eneste forudsætning vi satte os selv.

 

Tiden er kommet til at lancere de to cykelkufferter: "The Tour" og "The Trail". Priserne er henholdsvis 6.499 for "The Tour", mens "The Trail" koster 4.599. Begge fås i en blå og sort udgave.




Douchebags The Tour - The open road awaits

Cykeltasken, der virkelig er ligeså eventyrlysten, som du er. The Tour er din billet til den åbne landevej. Fuldt beskyttende, er The Tour en let, funktionel cykel taske der nemt kan pakkes helt ned, designet til at du stressfrit kan favne friheden og bare nyde turen!

 

Komprimerbar, letvægt og med revolutionerende design er The Tour den måske bedste cykeltaske, du kan finde. Douchebags har løftet cykeltasken til et helt nyt niveau. Ved at inkorporere Douchebags unikke ribbenskonstruktion i det simple 3-panels design, kan du rejse med saddel- og styrposition, som du har den på landevejen uden at gå på kompromis med beskyttelsen.


Se videoen nedenunder om hvordan Douchebags The Tour er blevet til i samarbejde med cykelholdet Team Sky.


The Tour tekniske specifikationer

The Tour passer en vej cykel, triathlon cykel, XC, FR, downhill cykel og 29" cykler

 

Ydre dimensioner

Dybde: 9,3 cm / 3,6”

Bredde: 25 cm / 9.8”

Højde: 131 cm / 51.5”

 

Indre volumen:

350 liter

 

Vægt

8,4 kg / 18,5 lbs.

 

Materiale

Ydre skal: Polyester 1680D - Neo / polyester 500D ikke-PVC presenning

 

Innerfoer: Polyester 750D

PE & Honeycomb board + PE skum

 

Inklusive

3D EVA side bælg

2D EVA sidepaneler

Aluminiumsramme

Stelstøtte og beskyttelse


Se mere om produktet hos BlackSnow.dk

Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Hej, Jeg skal bruge en god hverdagscykel og overvejer denne Cube Nulane https://cykelshoppen.dk/herre-citybike/cube-nulane-blue-herrecykel-2023?optionId=63990&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwlZixBhCoARIsAIC745BBjda9uHx53aTfD60y_JyOEkfDQPjyjOdXTPQcK0EKNOkRWbFmRJkaAvw1EALw_wcB Dog ville jeg høre om nogen har erfaringer med at købe fra udlandet, fx Tyskland? I så fald, nogen der kender nogle gode shops? Vil man typisk kunne spare nogle penge? Og er der ulemper, fx ift. forsikring? Tak! Giovanni Lonardi fik på lidt kontroversiel vis karrierens første sejr og kan nu jagte mere succes iført løbets førertrøje. Han får chancen igen allerede onsdag, hvor der er lagt op til endnu en spurt i den hyppigt besøgt by Bodrum, men da der denne gang som noget nyt venter en meget stejl bakke på den sidste kilometer vil det være en helt anden afslutning end i dag og en spurt, der minder meget mere om den, der gav Max Kanter mandagens sejr. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_4_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/Maikel Zijlaard gav Tudor en drømmestart på deres store hjemmebaneløb med en fornem sejr på prologen, der som ventet ikke skabte de store forskelle i klassementet. Det lille, schweiziske mandskab har endda en god chance for at tage endnu en sejr allerede onsdag, hvor den første af de to sprinteretaper på årets sprintervenlige rute venter, og selvom der som så ofte før i Romandiet skal klatres, hvis man vil spurte, er klatreudfordringerne denne gang mere overkommelige, end de før har været det. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_1_etape_af_tour_de_romandie_2024/Danny van Poppel troede, at han havde vundet dagens etape i Tyrkiet Rundt, men efter målstregen blev han deklasseret, da han lukkede Giovanni Lonardi inde. Se episoden herunder. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/se_spurten_der_fik_bora-profil_deklasseret/

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet