26.04.2017 @ 11:10

Danske Pronghorn Racing Bikes har endnu engang offentliggjort det fineste isenkram inden for dansk cykeldesign med lanceringen af de to nye topmodeller.

 

De fleste cykelnørder i Danmark kender nok Pronghorn Racing Bikes som et highend mountainbike brand med det berømte A.P.L.S. affjedringssystem, hvor mantraet er lav vægt, effektiv suspension og høj kvalitet til en fornuftig pris.

De senere år har det danske cykelfirma gjort sin entré på landevejs, CX og tri-scenen - med den samme forretningsmodel og hashtagget "#RIDEFASTER", som tydeliggør hvad Pronghorn gerne vil med sine cykler.
 

Dette kommer tydeligt til udtryk på de race-orienterede nyheder, som Pronghorn Racing Bikes præsenterede første gang på Copenhagen Bike Show. To nye fartdjævle blev præsenteret for første gang.
 

Pronghorn Carbon Hardtail 29SA Sub - 8 kg

Denne MTB er bygget til at køre stærkt over længere distancer, ligesom Pronghorn antilopen, det hurtigste landdyr over lange distancer. Med LAUF forgaflen, får du støddæmpning med minimal vægt og SRAM Eagle 1x12 gruppen giver dig mulighed for at køre med større klinge foran og dermed have en højere topfart.

 

En stiv og let 29 carbon hardtail med meget aggressiv geometri til race og marathon.

 

Udstyr:

SRAM XX1 Eagle 1x12

Carbon Racing full carbon hjulsæt

Carbon Racing full carbon cockpit

Lauf Trailracer gaffel

 

Pronghorn Carbon Road Disc 2017/18

”Pronghorn Carbon Road er en gedigen væddeløbshingst med en forførende friskhed, der forplanter sig fra ramme til rytter og bare råber på ræs”," forklarer Phronghorn ejeren Søren Veje.

Den spritnye Road disc har samme køreegenskaber og geometri som Pronghorn Carbon Road 2017. Pronghorn Racing Bikes er tilhængere af 1X11 speed til de allerfleste formål - hvad enten du kører MTB, CX, Tri eller Road. Men man kan selvfølgelig også få Pronghorn cykler med to klinger foran.
 

Med en 1xklinge foran med 42 eller 44 tænder og en 10-42 kassette har du samme gear-span som en 2x11 - men nu uden forskifter.

 

Udstyr:

SRAM Force 1X11

American Classic Victory 30 hjulsæt

12mm faste axler for og bag

Flatmount skivebremser




Se mere på: www.pronghornracing.com

Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.
Amstel-fadæse: Se supersprinter juble for tidligt
Lorena Wiebes begik en enorm fejl, da hun jublede for tidligt i spurten i Amstel Gold Race. Det gjorde, at Marianne Vos kunne spurte forbi hende på stregen i en forkortet udgave af løbet.
Følg Amstel Gold Race på Feltet.dk's app
Følg Mattias Skjelmose, Andreas Kron, Alexander Kamp og Mathieu van der Poel i Amstel Gold Race.
Test: Elves Vanyar Pro Disc 2024
Vanyar-modellen fra Elves er et stærkt bud på en landevejs-racer til den performance-orienterede rytter, som er på jagt efter en sjov og hurtig cykel, hvor den samlede pakke står stærkt i billedet.
Køb eller bytte? Mulighederne er mange hos Bike4Sport - valget er dit!
Står du og mangler en kvalitetscykel til billige penge? Så har Bike4Sport helt sikkert den rette cykel til dig.
Danskere vinder VM med sammensat hold: Det var meget overraskende
Simon Nielsen og Aleksej Calmann sammensatte i starten af marts et hold bestående af otte ryttere uden nogen erfaring sammen. En måned senere havde de kørt ét løb - og var verdensmestre.
Kvinden bag kasket-kast identificeret
Det lignende en bevidst handling, men det var en uheldig episode, der næsten forårsagede et styrt for Mathieu van der Poel i Paris-Roubaix, fortæller hovedpersonens advokat.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet