Er du BASIS eller PREMIUM?
Foto: Martin Paldan, GripGrab
01.10.2017 @ 21:30

Skal du være en del af Danmarks største fordelsklub? Nu kan du som noget helt nyt blive GRATIS medlem af Team Motionsfeltet.dk - og stadig opnå en række fordele. 

Vi har vores eget motionscykelhold, som hedder Team Motionsfeltet.dk. Holdets filosofi bygger på det sociale element samt det fællesskab, der er unikt i cykelsporten. Holdet er en stor blanding af motionister fra hele landet, hvor der er plads til ryttere i alle aldre og på alle niveauer - fra licensrytteren til en, der forsøger at tabe sig.

Team Motionsfeltet.dk er ikke en klub med et fast tilhørssted. Team Motionsfeltet.dk handler først og fremmest om at skabe et fællesskab om cykling og tilbyde nogle rammer for at give de bedst mulige betingelser for at få gode oplevelser på cyklen, uanset hvad ens personlige ambitionsniveau er.

Som noget nyt lancerer nu to medlemstyper, hvor det ene er gratis (BASIS) og det andet er som betalende medlem (PREMIUM).
 

BASIS

Du kan blive gratis medlem af Team Motionsfeltet.dk. Vi har en ”lukket” Facebookgruppe, hvor du kan anmode om medlemskab. Når du er blevet godkendt, så vil du havde adgang til forummet. Her finder du masser af ligesindet, som elsker cykelsporten.

Her er det muligt at dele eller få ny viden om cykling. Du kan f.eks. stille spørgsmål, dele billeder, rapporter fra træningsture og løb samt dele ruter med gruppens øvrige medlemmer.

Feltet.dk, Motionsfeltet.dk og dets annoncører/sponsorer vil løbende komme med tilbud, konkurrencer og cykelfaglige indspark. Hvis vi har løbsstarter, arrangementer eller lignende, som PREMIUM-medlemmerne ikke kan aftage, så vil det også blive tildelt BASIS-medlemmerne. BASIS-medlemmer får 15% rabat, hvis de handler på Team Motionsfeltet.dk webshop eller Feltet.dks webshop.

Du kan naturligvis til hver en tid efterfølgende opgradere dit abonnement til at blive PREMIUM, hvis du ønsker det.



ANMOD OM AT BLIVE EN DEL AF BASIS MEDLEMSGRUPPEN
 

PREMIUM

Får endnu flere fordele og lækkert team tøj. Bliv medlem af vores PREMIUM klub, hvor der er et hav af ekstra fordele. Du får blandt andet mulighed at deltage i lodtrækning om mere end 50 løbsstarter og arrangementer årligt i Danmark og udlandet - fordelt over hele landet. Andre løb og arrangementer vil du få ekstraordinære rabatter på, som du ikke finder andre steder.

Du får desuden leveret et sæt toplækkert cykeltøj fra Castelli og får mulighed for at købe ekstra tøj, som f.eks. strømper, løse ærmer, ben, vintertøj, veste, svedtøj, dæk og slanger samt meget mere. PREMIUM medlemmer får blandt andet også 30% rabat, hvis de handler på Team Motionsfeltet.dk webshop.

Derudover er der masser af rabataftaler, hvor du f.eks. får 25% rabat på Fuji cykler - uanset model, så du kan altså både vælge City, MTB, racer eller lignende i Fujis store sortiment. Der er store rabatter hos vores energipartner ATNU, hvor du kan spare helt op til 50% på energiprodukterne. Du får 25% rabat på Feltet.dks webshop og gratis managerhold osv. osv.

Medlemsskabet gælder fra indmeldelsesdatoen og helt frem til 31. december 2020. Et medlemskab koster 1.450 kroner - og vil være lynhurtigt tjent ind. Så cykler du bare lidt, så er dette abonnementet for enhver motionist. 


 

BLIV PREMIUM MEDLEM

Følg Romandiet Rundt på Feltet.dk's app
Følg Kasper Asgreen, Michael Valgren, Andreas Kron, Johan Price-Pejtersen samt Christopher Juul-Jensen i Romandiet Rundt.
Produktnyt: Cannondales nye Scalpel er bygget til at begejstre
I dag lancerer Cannondale en helt ny model af deres ikoniske Scalpel. Cannondales ultra lette nye cross-country mountainbike er på vej på markedet.
Test: Ekoi Gara MIPS Air
EKOI Gara MIPS Air er en let, velventileret og komfortabel hjelm.
Hør dansk MTB-stjerne sætte ord på triumf
Simon Andreassen tog i går en af karrierens største sejre, da han vandt mountainbike World-Cuppen i Araxá i Brasilien. Efter sejren var han overvældet, men prøvede at sætte ord på triumfen.
Se Simon Andreassen vinde stor World Cup-sejr
Simon Andreassen vandt anden afdeling af World Cuppen - se hele den dramatiske sidste omgang.
Simon Andreassen vinder i World Cuppen
Danske Simon Andreassen vandt sensationelt anden afdeling af World Cuppen.
Vi vil lave Danmarks bedste cykelmagasin - hjælp os!
Nu inviterer vi dig til at være med til at præge, hvilken retning Motionsfeltet.dk's nye digitale cykelmagasin skal have.
Skovbrand hærger kendt stigning
Senest i marts satte en 18-årige dansker ny rekord på Coll de Rates.
Andreassen åbner World Cuppen med top 10-placering
I weekenden blev der i Brasilien taget hul på årets World Cup-sæson.

Instagram #motionsfeltet

ANNONCE

Seneste indlæg i debatten

Tobias Lund fik endelig den forløsende første professionelle sejr og endda en tur i førertrøjen, og måske får han allerede en chance for sejr nr. 2 torsdag. Her fortsætter løbet nemlig med endnu en sprinteretape, og selvom spurten denne gang er flad, betyder en svær stigning i finalen, at der kan ryddes så meget ud i feltet, at også Lunds kaptajn, Fabio Jakobsen, kan komme i problemer frem mod en forventet reduceret massespurt i Kusadasi. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_5_etape_af_presidential_tour_of_trkiye_2024/I dag er det blevet offentliggjort, hvilke hold der deltager i kvindernes udgave af Tour de France.  Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/officielt_disse_hold_skal_koere_2024_tour_de_france_femmes_avec_zwift_1/Dorian Godon fortsatte den utrolige genrejsning af Ag2r med en overraskende sejr på den første af de to sprinteretaper, hvor han også overtog førertrøjen, men det bliver desværre kun til en enkelt dag i gult for den store franskmand. I denne særlige udgave, der helt ekstraordinært byder på to bjergfinaler, venter det første store bjergslag nemlig allerede torsdag, og selvom der er tale om en relativt kort stigning, der skæmmes af modvind, vil den i hvert fald give en første indikation af, hvem der kan vinde årets udgave af det schweiziske løb. Læs artiklen her https://www.feltet.dk/nyheder/optakt_2_etape_af_tour_de_romandie_2024/Første professionelle sejr til Tobias Lund på 4. etape af Tyrkiet Rundt :thumbsup: https://www.eurosport.dk/cykling/tour-of-turkiye/2024/dansk-etapesejr-i-tyrkiet-rundt-se-tobias-lund-vinde-4.-etape-efter-vild-slutspurt-her_vid2123903/video.shtml?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR132qCgrlKjSLq9UQgAmmH4xE39aWTfnxGRyhs7GHHK7ibvLhzKHa4DJ-0_aem_AWKGMYXA33Zipv8-EW8oCIcRdv7QWyj-s1Lw8NeJUWupbhfwJw46NsixWVd9ma1GvbHnTbaAVmelrTf3cfxSy_Qe

Vær med i klubben - find en cykelklub i nærheden af dig

Team Motionsfeltet.dk

Vil du også gerne deltage i cykelløb i ind- og udland?

ANNONCE

Motionsfeltet.dk   •   Åsvinget 5   •   9800 Hjørring   •   Tlf. 5155 8966   •   info@motionsfeltet.dk   •   Cookieindstillinger

Andet